Tuesday, February 12, 2008

Yπόθεση Ζαχόπουλου (1)

Δύο πολύ ενδιαφέροντες αστρολογικοί χάρτες σχετικοί με την υπόθεση η οποία τους τελευταίους δύο μήνες συγκλονίζει την Ελλάδα, προκαλώντας με τις παρενέργειες της ισχυρούς τριγμούς στο κοινωνικοπολιτικό οικοδόμημα της χώρας.
Ο πρώτος χάρτης αφορά τη στιγμή που ξεκίνησαν όλα. Είναι η στιγμή που ο Χρήστος Ζαχόπουλος συντετριμένος ψυχικά απο την πίεση του εκβιασμού,έχοντας ήδη απωλέσει την υψηλή του θέση, και αντιλαμβανόμενος ότι η ώρα του δημόσιου ευτελισμού του πλησιάζει επικίνδυνα, αποφασίζει να θέσει τέρμα στη ζωή του πηδώντας απο το μπαλκόνι της κατοικίας του. Είναι Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2007, 2:00 το μεσημέρι στην Αθήνα (ή σύμφωνα με κάποια μέσα ενημέρωσης ελάχιστα λεπτά μετά τις 2 το μεσημέρι.)


Ο δεύτερος χάρτης ανήκει στον ίδιο τον Ζαχόπουλο ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύμα (σε ανύποπτο χρόνο) της εφημερίδας Λοιπόν γεννήθηκε στις 16 Οκτωβρίου 1953. Θεωρώ την πληροφορία ακριβή επειδή ο έστω υποτυπώδης χάρτης που προκύπτει απο αυτή (λόγω της έλλειψης της ζωτικής για την αστρολογία ώρα γεννήσεως), μας δινει στοιχεία που θα περιμέναμε να υπάρχουν στον χάρτη ενός ανθρώπου που βρίσκεται σε κατάσταση ταραχής και απόγνωσης. Αγνοώντας λοιπόν τις θέσεις του Ωροσκόπου,του Μεσουρανήματος των ακμών των οίκων και της Σελήνης (αν και η τελευταία είναι πιο πιθανό να βρίσκεται στον Αιγόκερω), παρατηρούμε ότι ο προχωρημένος Άρης (σύστημα δευτερεύουσων προόδων/εξωτερικός κύκλος) έχει βρέθεί σε πολύ επικίνδυνο σημείο και συγκεκριμένα στην 24η μοίρα του Ζυγού, ενεργοποιώντας τη μοιραία για τη ζωή αυτού του ανθρώπου διαμόρφωση στο γενέθλιο χάρτη του (εσωτερικός κύκλος/ηλιακός χάρτης) αυτή δηλ. του διπλού τετραγώνου της συνόδου Ήλιου/Ποσείδωνα με τον Ουρανό. Να σημειώσουμε εδώ ότι οι πλανητικές πλοκές οι οποίες συμπεριλαμβάνουν τους πλανήτες Άρη και Ποσειδώνα είναι οι υπαριθμόν ένα "ύποπτες όψεις" όταν εξετάζουμε περιπτώσεις "σκανδάλων",συκοφαντιών, μηχανορραφιών ή και εμπλοκής σε καταστάσεις "εγκλημάτων ηθικής φύσεως" όπου έχουμε ως συνέπεια την "απώλεια της καλής μαρτυρίας" για το άτομο ή σε περιπτώσεις βαριών "προσβολών" όπως εδώ την δημόσια διαπόμπευση του. Εξαιτίας της αργής κίνησης του προοδευτικού Άρη (περίπου 40 λεπτά της μοίρας το χρόνο) η πλοκή αυτή πρόκειται να διαρκέσει άρκετα χρόνια ακόμα. Το ελπιδοφόρο είναι ότι κατά τη διάρκεια της κίνησης του στις τελευταίες μοίρες του Ζυγού ο Άρης σχηματίζει τρίγωνο με το Δία και τον Πλούτωνα δίνοντας ενδείξεις ότι ο άνθρωπος θα τύχει υποστήριξης. Παρόλαυτα όλα πλέον εξαρτώνται απο το τι τρέχει στο σύνολο του ωροσκοπίου του και κυρίως απο το που βρίσκεται η γενέθλια Σελήνη του. Αν η τελευταία είναι τοποθετημένη κάπου στην 24η μοίρα του Αιγόκερω (αυτό αντιστοιχεί σε γέννηση τις πρώτες πρωινές ώρες) οπότε έχουμε να κάνουμε με ένα πανίσχυρο γενέθλιο Τ-τετράγωνο με συμμετοχή Ήλιου και Σελήνης, τότε τα πράγματα είναι στα αλήθεια εξαιρετικά δύσκολα...

No comments: