Monday, February 27, 2012

Περιοδική Αστρολογική Έκδοση : " New Age Astrology"

Φίλες και φίλοι κυκλοφορεί ήδη το  πρώτο τεύχος του νέου τριμηνιαίου συνδρομητικού περιοδικού ''New Age Astrology'' που εκδίδει ο φίλος αστρολόγος Βασίλης Παπαδολιάς. Στην ιδιαίτερα καλαίσθητη πρώτη έκδοση του περιοδικού δηλώνουν συμμετοχή πολλοί καλοί φίλοι αστρολόγοι, επαγγελματίες ή από τον ευρύτερο ερασιτεχνικό αστρολογικό χώρο στην Ελλάδα.

Το ''Νew Age Astrology'' περιέχει άρθρα στην Ελληνική αλλά και στην Αγγλική γλώσσα και η προεπισκόπηση του περιοδικού στο τέλος της παρούσας ανάρτησης μπορεί να σας δώσει μια πολύ καλή ιδεά τόσο για τους αρθρογράφους όσο και για τα περιεχόμενα του πρώτου τεύχους. Το ιστολόγιο μας συμμετέχει μέσω της παραχώρησης των άρθρων που δημοσίευσα στο cosmo-BioLOGy τον Ιούνιο του 2008 και τα οποία αναφέρονται στην αντίθεση Σελήνης - Άρη στο γενέθλιο ωροσκόπιο της Ελλάδας και το συσχετισμό της συγκεκριμένης πλανητικής σχέσης με την εκδήλωση καταστροφικού τύπου σεισμικότητας στη χώρα μας. Η σειρά των άρθρων έχει ενοποιηθεί, ανασκευαστεί, μεταφραστεί στην Αγγλική γλώσσα και δημοσιευτεί ως αυτοτελές άρθρο υπό τον τίτλο ''Α study on the Ascendant of Greece’'.


 Το Εκδοτικό Σημείωμα (editorial)  του πρώτου τεύχους του Νew Age Astrology που δημοσιεύω στη συνέχεια δίνει και το γενικό στίγμα του περιοδικού. 

 Τις καλύτερες ευχές μου για επιτυχία και μακροημέρευση στην νέα αυτή προσπάθεια των φίλων της Αστρολογίας στην Ελλάδα !

New Age Astrology - Eκδοτικό σημείωμα

Mια καινούρια αρχή. Μια καινούρια αρχή σε πολλά πράγματα της ζωής μας, στις δουλειές μας, στην Ελλάδα, στο έτος που αλλάζει. Ένα καινούριο ξεκίνημα όχι απαραίτητα εύκολο, όχι απαραίτητα πολλά υποσχόμενο ή με την αύρα του 'υποσχόμενου' που κουβαλάει συνήθως η λέξη ''νέο''. Σίγουρα όμως ξεκίνημα ώριμο και κατασταλαγμένο. Ένα ξεκίνημα για να ξαναβρούμε τον εαυτό μας και στη χώρα αλλά και στα αστρολογικά πράγματα.

Ένα ξεκίνημα για να αλλάξουμε στίγμα, να στοχεύσουμε αλλού, να αλλάξουμε ρότα. Σε μιά εποχή που ως πνευματικό μάθημα έχει την αλλαγή.  Που καλεί όλη την ανθρωπότητα να μάθει ένα πολύ δύσκολο μάθημα. Να αλλάζει.

Σε αυτή την εποχή και εμείς θα αλλάξουμε. Όσοι μας ξέρατε πριν, θα δείτε τις αλλαγές. Βγαίνουμε απο τα σύνορα, ξεπερνάμε αγκυλώσεις, τραβάμε μπροστά και προσπαθούμε να αναδείξουμε νέα πρόσωπα.

Γιατί η Αστρολογία στη χώρα μας δεν περιορίζετε στους πέντε - έξι ανθρώπους που βλέπουμε στα κανάλια. Ούτε στους δέκα - είκοσι αρθρογράφους γνωστών περιοδικών. Η Αστρολογία είναι βίωμα, είναι εμπειρία και υπάρχει πολύς κόσμος που το βιώνει, το καταλαβαίνει και είναι σε θέση να το ''διδάξει''.

Είναι - με αυτή την έννοια - Αστρολογία της Νέας Εποχής. Φτιαγμένη για νέους καιρούς και σύγχρονα πρόσωπα. Και αυτή την Αστρολογία θα υπηρετήσουμε.



 Για περισσότερες πληροφορίες ή παραγγελίες, απευθυνθείτε στο vpapadolias@gmail.com

Προεπισκόπηση τριμηνιαίου συνδρομητικού περιοδικού New Age Astrology (three month subscription magazine)Κλικάρετε στο εικονίδιο δίπλα στο "καλάθι" για μεγέθυνση της προεπισκόπησης

2 comments:

Vassilis Papadolias said...

Ηρακλή, ευχαριστούμε για την παρουσίαση και την παραχώρηση του άρθρου. Ήταν χαρά μας (και χαρά μου προσωπική) που παρουσιάσαμε μία πραγματικά επιστημονική δουλειά πάνω στο ωροσκόπιο της Ελλάδας, με την έννοια της μεθοδολογίας, της συγκέντρωσης στοιχείων και συμπερασμάτων. Χαρά μας που προωθήσαμε και στο αγγλόφωνο κοινό αυτή την προσπάθεια για να αναδείξουμε και την αξία της ελληνικής αστρολογίας.

Heracles V. said...

Bασίλη σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια.

Τις καλύτερες ευχές μου για μακροημέρευση στο νέο περιοδικό όπως και για επιτυχία σε κάθε άλλη τωρινή ή μελλοντική συλλογική ή ατομική σου προσπάθεια !