Φίλες και φίλοι η παρούσα ανάρτηση αποτελεί και ένα είδος εισαγωγής σε ένα μεγαλύτερης έκτασης άρθρο που θα δημοσιεύσω την επόμενη εβδομάδα, και το οποίο θα καλύπτει αυτό που ίσως αποτελεί το γεγονός της χρονιάς, για την Ελληνική τουλάχιστον πραγματικότητα. Αναφέρομαι βέβαια στην τεράστια οικολογική - περιβαλλοντολογική αλλά και οικονομική καταστροφή από τη ρύπανση του Σαρωνικού από την πετρελαιοκηλίδα που προκάλεσε το ναυάγιο του "Αγία Ζώνη ΙΙ". Η σημερινή δημοσίευση λοιπόν αναφέρεται αποκλειστικά και μόνο στο καθαυτό γεγονός του ναυαγίου με βάση τον αστρολογικό χάρτη που προκύπτει απο τη χρονική στιγμή της βύθισης του πλοίου.
Να σημειώσω επίσης εδώ ότι η ανάλυση που θα διαβάσετε στη συνέχεια δεν αποτελεί κατά κανένα τρόπο απόπειρα έκδοσης κάποιας μορφής αστρολογικού "πορίσματος" για τα αίτια του ναυαγίου, αφού αυτό απλά δεν είναι δυνατόν. Μια τέτοια προσπάθεια θα είχε κάποιου είδους αξία αν είχαμε τουλάχιστον το χάρτη καθέλκυσης του βυθισμένου πλοίου ( το μόνο που ξέρουμε είναι ότι είναι κατασκευής 1972), και αν ο υποφαινόμενος είχε γνώσεις ναυπηγικής ( δεν τις έχει ! ). Τα όσα θα διαβάσετε στην ανάλυση μου λοιπόν μπορούν να ειδωθούν μάλλον ως ασκήσεις αστρολογικού αποσυμβολισμού αφού προσωπικά δεν μπορώ να εγγυηθώ ότι τα αποτελέσματα- συμπεράσματα έχουν κάποια εγκυρότητα.
Ιστορικό
Το κατασκεύης 1972 δεξαμενόπλοιο "Αγία Ζώνη ΙΙ" βυθίστηκε τα ξημερώματα της 10ης Σεπτεμβρίου νοτιοδυτικά της βραχονησίδας Αταλάντη στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στη Σαλαμίνα και στη νησίδα Ψυττάλεια. Η επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής αναφέρει ότι το πλοίο " είχε αποπλεύσει έμφορτο πρωινές ώρες από τα διυλιστήρια του Ασπροπύργου με δύο χιλιάδες διακόσιους (2.200) μετρικούς τόνους fuel oil και τριακόσιους εβδομήντα (370) μετρικούς τόνους marine gas oil, ενώ επί του πλοίου επέβαιναν δύο μέλη του πληρώματος από τα συνολικά έντεκα μέλη. "
Οι επίσημες ανακοινώσεις του υπουργείου, αλλά και ιστοσελίδες με καθαρά ναυτιλιακού τύπου περιεχόμενο, αναφέρουν ότι η τελευταία γνωστή θέση του πλοίου ελήφθει στις 02:30 (τοπική ώρα ) της 10ης Σεπτεμβρίου επιβεβαιώνοντας την περιγραφή του πλοιοκτήτη του "Αγία Ζώνη ΙΙ" : "01:45 με ειδοποίησε ο καπετάνιος ότι το πλοίο έχει πάρει κλήση. 02:15 μου είπαν από τον θάλαμο επιχειρήσεων ότι το πλοίο έχει γύρει στο πλάι. Μέχρι να περάσουν 15’ μου είπαν ότι το πλοίο βυθίστηκε".
Με βάση λοιπόν τα παραπάνω δεδομένα ο χάρτης του γεγονότος της βύθισης του "Αγία Ζώνη ΙΙ" που δημοσιεύω έχει καταστρωθεί για την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017, ώρα 02:30, και με συντεταγμένες της νήσου Σαλαμίνας.
χάρτης γεγονότος : βύθιση δεξαμενοπλοίου "Αγία Ζώνη ΙΙ"
Σύντομη ανάλυση του χάρτη
Ωροσκόπος στην 22η μοίρα Καρκίνου, Μεσουράνημα στην 6η μοίρα Κριού. Ο Ερμής κινείται στην τελευταία μοίρα του Λέοντα, έχοντας μόλις περάσει τη μοίρα στην οποία έλαβε χώρα η ολική Ηλιακή Έκλειψη του Αυγούστου, προσεγγίζοντας τη σύνοδο του με τον Άρη ο οποίος έχει περάσει ήδη καθαρά στην Παρθένο. Οι δύο πλανήτες σχηματίζουν ανοικτές όψεις ενάμιση τετραγώνου (135 μοίρες ) με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω.
Ο Δίας στο Ζυγό προσεγγίζει αργά την όψη αντίθεσης του με τον Ουρανό. Η επαφή των δύο πλανητών είναι ακόμα πολύ "ανοιχτή" από άποψη ακρίβειας και αυτό σε συνδυασμό με το γεγονός ότι οι δύο πλανήτες δεν σχηματίζουν ιδιαίτερα ισχυρούς δεσμούς ("σκληρές" γωνίες) με τους υπόλοιπους παράγοντες του ωροσκοπίου μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι δεν πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση σε αυτή την σχέση. Η Αφροδίτη στην 18η του Λέοντα χωρίς σημαντικές όψεις με μια τοποθέτηση που θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί και ως σχεδόν "αδιάφορη".
Περνάω γρήγορα στα σημεία εκείνα του χάρτη τα οποία θεωρώ σημαντικά από αστρολογική άποψη, και τα οποία δείχνουν ότι αποτελούν τα σημεία - κλειδιά σε σχέση πάντα με το υπό εξέταση γεγονός.
Το πρώτο από αυτά είναι το προσεγγίζον τετράγωνο του Ήλιου στην 18η Παρθένου με τον Κρόνο ο οποίος είναι τοποθετημένος στην 22η μοίρα Τοξότη. Το τετράγωνο είναι ακόμα πολύ "ανοιχτό" απο άποψη ακρίβειας ( ανοχή 4 μοιρών) κάτι που αποδυναμώνει την επιρροή του. Όμως στο συγκεκριμένο χάρτη συμβαίνει κάτι ιδιαίτερα αξιοπρόσεκτο το οποίο αναβαθμίζει την σημαντικότητα της συγκεκριμένης πλανητικής σχέσης. Εκείνο το οποίο συμβαίνει είναι ότι ο κυβερνήτης του Ωροσκόπου στον Καρκίνο, η Σελήνη στην 5η μοίρα του Ταύρου, όντας τοποθετημένη στο αντιμεσοδιάστημα του κρίσιμου τετραγώνου στην 5η μοίρα του Σκορπιού λειτουργεί ως "γέφυρα" μεταξύ Ήλιου και Κρόνου σχηματίζοντας ανοιχτές όψεις 8ης αρμονικής σειράς ( 135 μοίρες ) με τους δύο πλανήτες, ενδυναμώνοντας έτσι σε μεγάλο βαθμό την ισχύ του τετραγώνου τους. Το ίδιο τετράγωνο Ήλιου - Κρόνου δείχνει ιδιαίτερα σημαντικό και απο συμβολική άποψη επειδή και οι δύο πλανήτες "δείχνουν" καθαρά προς τη θεματολογία του 6ου οίκου, ο Κρόνος όντας τοποθετημένος ακριβώς στην ακμή του 6ου οίκου και ο Ήλιος κινούμενος στην Παρθένο, δηλαδή στον φυσικό 6ο οίκο. Η έμφαση στον 6ο οίκο πιθανόν υπονοεί σοβαρά λειτουργικά ζητήματα και θέματα της γενικής κατάστασης "υγείας" του πλοίου, ενώ ο Κρόνος σε σχηματισμό "σκληρών" γωνιών με τα Φώτα υπονοεί ότι ο παράγοντας χρόνος, φθορά και παρακμή εξαιτίας του χρόνου σχετίζεται σε μεγάλο βαθμό με το γεγονός της βύθισης.
Το δεύτερο σημείο το οποίο θεωρώ εξαιρετικά σημαντικό είναι η ενεργοποίηση του "ατυχηματικού" χαρακτήρα μεσοδιαστήματος Άρη - Κρόνου απο τον Ουρανό. Όπως μπορείτε να δείτε και στο χάρτη το μέσο σημείο ( μεσοδιάστημα ) Άρη - Κρόνου βρίσκεται στην 28η Ζυγού με τον Ουρανό τοποθετημένο στην ακριβώς απέναντι μοίρα ( αντιμεσοδιάστημα ), στην 28η Κριού. Η πλανητική εικόνα είναι μάλιστα πιο σύνθετη επειδή ο Ουρανός σχηματίζει ημιτετράγωνο ακριβείας (45 μοίρες) με τον Ποσειδώνα κάτι που σημαίνει ότι το μεσοδιάστημα Άρη - Κρόνου ενεργοποιείται ( έμμεσο μεσοδιάστημα) και απο τον Ποσειδώνα. Η τελική πλανητική εικόνα Ουρανός = Ποσειδώνας = Άρης/Κρόνος υπονοεί μια επείγουσα/ξαφνική κατάσταση που προκύπτει απο κάποιου είδους βίαιης αποκοπής - αποκόλλησης ή/και "σπασίματος". Η εμπλοκή του Ποσειδώνα πιθανόν υπογραμμίζει τον παράγοντα "σφάλμα", πιθανόν κάποιο λάθος σε κάποια διαδικασία ανακατασκευής - επιδιόρθωσης, χωρίς εδώ να μπορούμε να αποκλείσουμε τα "συνωμοσιολογικά" σενάρια, αφού η συμβολική του Ποσειδώνα εμπεριέχει και το στοιχείο της δολιότητας.
Φίλες και φίλοι αυτό που θα ήθελα να σημειώσετε από το εισαγωγικό αυτό σημείωμα είναι οι ζωδιακές θέσεις των "ευαίσθητων" σημείων του χάρτη, ονομαστικά του Ωροσκόπου και του Μεσουρανήματος. Συνδυάστε αυτά τα σημεία με το χάρτη της Ελλάδας του 1830, δείτε που "πέφτουν" μέσα σε αυτόν. Αν το κάνατε έχετε ήδη πάρει μια ιδέα απο το άρθρο που θα ακολουθήσει σε λίγες μέρες, το οποίο περιέχει πολύ περισσότερα και ίσως πολύ πιο εντυπωσιακά στοιχεία.
No comments:
Post a Comment