Wednesday, January 16, 2019

διελ. Πλούτωνας σύνοδο με γεν. Ποσειδώνα στον 3ο οίκο - Τρομο - επιστολές και τρομο - μηνύματα

Την 11η Ιανουαρίου του 2019 ο διελ. Ήλιος “συνάντησε” τον διελ. Πλούτωνα στην 21η μοίρα του ζωδίου του Αιγόκερω. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Πλούτωνα θεωρείται αξιοσημείωτη από μόνη της, η συγκεκριμένη ωστόσο είχε κάποιες ιδιαιτερότητες οι οποίες προσέθεσαν εξαιρετική δυναμική στην επιρροή της. Η πρώτη από αυτές τις ιδιαιτερότητες αναφέρεται στη διαπίστωση ότι η μοίρα στην οποία  έλαβε χώρα η σύνοδος απέχει ελάχιστα λεπτά της μοίρας από  τη γενέθλια τοποθέτηση του Ποσειδώνα στο χάρτη της Ελλάδας του 1830 στην 22η μοίρα Αιγόκερω. Η δεύτερη  ιδιαιτερότητα αφορά στο γεγονός ότι η συγκεκριμένη σύνοδος αποτέλεσε και και την ισχυρότερη ενεργοποίηση της Ηλιακής Έκλειψης της 13ης Ιουλίου 2018, μια Έκλειψη η οποία έλαβε χώρα στην ακριβώς απέναντι μοίρα του ζωδιακού ( 21η Καρκίνου ). 

Ο διπλός κύκλος που δημοσιεύω στη συνέχεια αναπαριστά, πιστεύω αρκετά παραστατικά, το δυναμικό της προαναφερόμενης συνόδου. Στον εσωτερικό κύκλο περιέχεται ο γενέθλιος χάρτης της Ελλάδας (εκδοχή  με Ωροσκόπο  5η  Σκορπιού), ενώ στον εξωτερικό περιέχεται ο χάρτης με τις διελεύσεις κατά τη διάρκεια του σχηματισμού της συνόδου Ήλιου - Πλούτωνα της 11ης Ιανουαρίου 2019. Μπορείτε εύκολα να εντοπίσετε τόσο τη θέση της ενεργοποιημένης Ηλιακής Έκλειψης στον ζώδιο του Καρκίνου και στον 9ο γενέθλιο οίκο όσο και τη θέση της διελ. συνόδου Ήλιου - Πλούτωνα πάνω στη γενέθλια θέση του Ποσειδώνα στον Αιγόκερω και στον 3ο οίκο του χάρτη της Ελλάδας.



Από την 9η κιόλας Ιανουαρίου, και ενώ ο Ήλιος προσεγγίζει τη σύνοδο με τον Πλούτωνα, έχουμε την εμφάνιση και εξέλιξη δυο φαινομενικά μόνο άσχετων μεταξύ τους γεγονότων. 

Το πρώτο  αφορά στην αναταραχή, η οποία έφτασε στα όρια του πανικού, την οποία δημιουργήσε στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας ( 9ος οίκος ) ο εντοπισμός των λεγόμενων “τρόμο - επιστολών" ( Πλούτων - Ποσειδών - 3ος οίκος ) με αποστολέα αγνώστων στοιχείων και προέλευση πιθανόν την Ινδία ( 9ος οίκος). Ο πανικός προκλήθηκε κυρίως από το γεγονός ότι ο πρώτος σε σειρά παραλαβής φάκελος περιείχε κάποια άγνωστης προέλευσης ουσία σε μορφή σκόνης συνοδευόμενος από επιστολές που παρέπεμπαν σε φανατικούς ισλαμιστές τρομοκράτες. Στις ημέρες που ακολουθούν οι “ύποπτες επιστολές” κατακλύζουν μεγάλο αριθμό πανεπιστημίων ενώ διαπιστώνεται ότι η ουσία είναι απλά κάποια μορφή βιομηχανικής ερεθιστικής ουσίας.  Το μυστήριο σχετικά με τους άγνωστους αποστολείς των φακέλων αλλά και για το λόγο που οι επιστολές είχαν ως παραλήπτες πανεπιστημιακά ιδρύματα παραμένει άλυτο. 

Το δεύτερο γεγονός, το οποίο εξελίσσεται ταυτόχρονα με το πρώτο, αφορά στην αποστολή εκατοντάδων απειλητικών τρομο - μηνυμάτων ( Πλούτων - Ποσειδών - 3ος οίκος) σε μορφή sms,τηλεφωνημάτων αλλά και αφισοκολλήσεων προς Έλληνες Βουλευτές οι οποίοι εμφανίζονται πρόθυμοι να ψηφίσουν υπέρ της κύρωσης της “Συμφωνίας των Πρεσπών”.  

Φίλες και φίλοι εκτός από τον απόλυτο συγχρονισμό των δύο γεγονότων / φαινομένων θα ήθελα εδώ να  προσέξετε και τη συμβολική - εσωτερική σύνδεση  τους. Και στα δύο γεγονότα εμφανίζεται το στοιχείο της απειλής και κατατρομοκράτησης ( επιρροή Πλούτωνα ) η οποία ωστόσο δεν πραγματώνεται, δεν υλοποιείται, λειτουργεί περισσότερο σε ένα φαντασιακό επίπεδο ( σύνοδος με Ποσειδώνα). Και στα δύο γεγονότα διαπιστώνουμε ξεκάθαρα την κυριαρχική επιρροή του 3ου οίκου αφού το όχημα είναι η με διάφορους τρόπους μεταφορά - μεταβίβαση της απειλητικής πληροφορίας ( sms / αφίσες / επιστολές ). Και στα δύο γεγονότα έχουμε την ανάμειξη του 9ου οίκου ( θέση Έκλειψης ) αφού οι μεν τρομο - επιστολές έχουν προέλευση κάποια ξένη χώρα ενώ τα τρομο-μηνύματα έχουν ως αναφορά τη διένεξη της χώρας μας με κάποια τρίτη ξένη χώρα ( FYROM ). Σε κάθε περίπτωση το κίνητρο των “δραστών” και στις δύο περιπτώσεις είναι η ανάγκη κάποιων ανθρώπων να υπερασπιστούν - πολεμήσουν για κάποιες καλώς ή κακώς εννοούμενες “ιδέες”  είτε αυτές έχουν θρησκευτικό είτε πατριωτικό υπόβαθρο ( επιρροή Ποσειδώνα / 9ου οίκου ). Και στα δύο γεγονότα  ο “απειλούμενος”  σχετίζεται με κάποιας μορφής “κατεστημένο” είτε αυτό ονομάζεται ακαδημαικό είτε πολιτικό ( Αιγόκερως ) ενώ ο “απειλών”  οδηγείται από καλώς ή κακώς εννοούμενα θρησκευτικά ή/και πατριωτικά συναισθήματα ( Καρκίνος ). 

Πέρα από την ανάλυση της συγκεκριμένης επιρρροής και επειδή ο διελ. Πλούτωνας θα συνεχίσει να κινείτε γύρω από τη θέση του γεν. Ποσειδώνα στο χάρτη της Ελλάδας για αρκετούς μήνες ακόμα θα ήθελα εδώ να επαναλάβω ένα απόσπασμα απο τα όσα ανέφερα στην παλαιότερη ανάρτηση της 18/7/2018 υπό τον τίτλο Οι προβολείς στον 7ο Οίκο ( μια μεγάλη εξέλιξη στο χάρτη της Ελλάδας ) :

… Η κατάσταση μάλιστα γίνεται ακόμα πιο “θολή" και περίπλοκη λόγω της ταυτόχρονης διέλευσης του Ποσειδώνα, ο οποίος τετραγωνίζει τα άκρα της γενέθλιας Αντίθεσης Σελήνης - Άρη, σε συνέργεια με την Ηλιακή Έκλειψη που έλαβε χώρα την 13η Ιουλίου, στην 21η Καρκίνου, και η οποία ενεργοποίησε τόσο τη διέλευση του Πλούτωνα ( 21η Αιγόκερω ) όσο και τη γενέθλια θέση του Ποσειδώνα της χώρας στην 22η μοίρα του Αιγόκερω. Ο διελ. Πλούτωνας εδώ και καιρό σχηματίζει σύνοδο με τη γενέθλια θέση του Ποσειδώνα στον 3ο οίκο του χάρτη της Ελλάδας, σε απόλυτο συγχρονισμό με το αφόρητα αρρωστημένο κλίμα που επικρατεί στην πολιτική και κοινωνική ζωή του τόπου, όπου οι κατηγορίες μεταξύ “πατριωτών και προδοτών”, το ψέμα, η παραπλάνηση, η παραπληροφόρηση, το παρασκήνιο και οι υπόνοιες για κατασκοπεία, χρηματισμούς, δωσιλογισμό και εμπλοκή ξένων δυνάμεων επικρατούν, και θα συνεχίσουν να επικρατούν για πολύ μεγάλο διάστημα ακόμα. Ο Τύπος, και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης παίζουν, και θα συνεχίσουν να παίζουν, καταλυτικό ρόλο στη δημιουργία και διατήρηση αυτού του κλίματος, αφού τόσο ο γεν. Ποσειδώνας στον 3ο οίκο, όσο και η Σελήνη στο 3ο ζώδιο ( Δίδυμοι) σε κατάσταση σοβαρής προσβολής απο τις διελεύσεις του Πλούτωνα και του Ποσειδώνα αντίστοιχα, υπονοούν τη διαστρέβλωση της πληροφορίας, τη μαύρη προπαγάνδα, την παραπληροφόρηση. Ουσιαστικά έχουμε μια επανάληψη του κλίματος της περιόδου 1991-1993 

No comments: