Thursday, November 11, 2010

Ανάδρομη Αφροδίτη στο Ζυγό



Από την Αλεξάνδρα Α.( Undine ) 
 Σας μεταφέρω συνοπτικά ενα μικρό κείμενο του Γερμανού αστρολόγου Μπάουερ απο το http://www.astrowoche.com/ για την ανάδρομη Αφροδίτη στο Ζυγό. Το νόημα που εκπέμπει το θεωρώ καταπληκτικό, λυτρωτικό , δύσκολο μεν στην εφαρμογή , αλλά πολύ ευεργετικό ψυχικά για όποιον τα καταφέρει.

"Τη νύχτα της Κυριακής προς Δευτέρα ( 8η Νοέμβρη) η Αφροδίτη γυρνάει στο ζώδιο κυριαρχίας της στο Ζυγό. Απο τη θέση αυτή η Αφροδίτη προσφέρει απλόχερα αγάπη. Στην ανάδρομη φορά της Αφροδίτης στο αγαπημένο της ζώδιο καλούμαστε να κάνουμε μαζί της ένα ταξίδι στο παρελθόν.


Αναλογιστείτε όλες τις φορές που χάσατε την ευκαιρία να δώσετε την αγάπη σας, κάθε φορά που χάναμε την ευκαιρία να δώσουμε ή να πάρουμε αγάπη, κάθε τέτοια στιγμή είναι ένα μαύρο κενό στη ζωή μας. Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης είναι μια ευκαιρία, να κάνουμε ένα ταξίδι στο παρελθόν σαν να βλέπαμε τη ζωή μας σε ταινία και να τη σταματάμε κάθε φορά εκεί που χάσαμε την αγάπη.


Γυρίστε πίσω μέρα με τη μέρα, μέχρι να φτάσετε στη μέρα της γέννησης σας. Θυμηθείτε όλες τις δυσάρεστες και ευχάριστες στιγμές της ζωής σας. Πηγαίνετε αρχικά σε άτομα που πληγώσατε. Τώρα είστε μαζί με την Αφροδίτη, χαρείστε τους αγάπη. Μετά συναντήστε άτομα που σας πλήγωσαν, που σας απέρριψαν. Εκεί υπάρχει μια μαύρη σκιά στη ζωή σας, σε κάθε τέτοιο σημείο υπάρχει έλλειψη αγάπης, σβήστε νοητά αυτή τη σκιά, και πείτε :


"Σε συγχωρώ. Σου χαρίζω την αγάπη της Αφροδίτης. Είναι και η δική μου αγάπη."

Θα διαπιστώσετε ότι κάθε φορά που καλύπτετε ένα τέτοιο κενό με τη βοήθεια της αγάπης, θα γίνεστε πιο ευτυχισμένοι.
Συνεχίστε το ταξίδι σας παρέα με την Αφροδίτη και σκεφτείτε όλους τους φίλους, συναδέλφους, συμμαθητές, γείτονες, όλους τους γνωστούς και πείτε το ίδιο, όπου νομίζετε οτι υπήρξε μια χαμένη ευκαιρία για να δείξετε την αγάπη σας. Κοιτάξτε πίσω σας, υπάρχει ενα ασημένιο φως, για κάθε μαύρο κενό που σβήνετε με την προσφορά αγάπης, ένας δρόμος φωτός ανοίγεται στο πέρασμα σας, ένας δρόμος αγάπης.


Γυρίστε πίσω μέχρι την ημέρα της γέννησης σας, φανταστείτε οτι μπαίνετε στην κοιλιά της μητέρας σας, αισθανθείτε την πρώτη σας πνοή. Έχετε ξαναγεννηθεί. Μια νέα ζωή ξεκινάει και εσείς είστε στην αρχή. Ευχαριστήστε και δώστε την αγάπη σας σε αυτούς που σας γέννησαν, στους γονείς σας. Τώρα δεν είναι η ώρα για παράπονα. Τώρα είστε στο δρόμο, στο ταξίδι με την Αφροδίτη, έχετε μόνο αγάπη, χαρείστε την αγάπη της Αφροδίτης στους γονείς, παππούδες, γιαγιάδες, συγγενείς, και θα δείτε το φως πίσω σας να γίνεται πιο φωτεινό.
Και κάθε βράδυ πριν να κοιμηθείτε, κάντε το ταξίδι στο παρελθόν με την Αφροδίτη. Χαρείστε την αγάπη σας και αφήστε πίσω σας μια δεσμίδα φωτός. Το κάρμα σας τώρα απελευθερώνεται..."

No comments: