Wednesday, October 4, 2017

Τον θυμωμένο Ποσειδώνα να φοβάσαι ( Αγία Ζώνη ΙΙ - 2ο μέρος )

η παρούσα ανάρτηση συνδέεται άμεσα νοηματικά και αποτελεί συνέχεια της ανάρτησης υπό τον τίτλο  ο αστρολογικός χάρτης του ναυαγίου του "Αγία Ζώνη ΙΙ" η οποία δημοσιεύθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου του  2017. 

                          εκείνη η Σεπτεμβριάτικη Ποσειδώνια Πανσέληνος...

Την 6η του Σεπτέμβρη συμβαίνει ένα ιδιαίτερα αξιόλογο από άποψη αστρολογικού συμβολισμού Ηλιοσεληνιακό φαινόμενο. Αυτό που κάνει την Πανσέληνο του Σεπτεμβρίου του 2017, γιατί σε αυτή ακριβώς αναφερόμαστε, αξιοσημείωτη είναι όχι μόνο το ότι λαμβάνει χώρα στο ζώδιο το οποίο σχετίζεται όσο κανένα άλλο με τη θάλασσα ( Ιχθύς ) αλλά και το ότι η μοίρα τοποθέτησης της ( 14η Ιχθύων) είναι η αμέσως επόμενη της μοίρας τοποθέτησης του Ποσειδώνα, της πλανητικής Αρχής η οποία, πάντα απο την άποψη της αστρομυθολογίας,  αντιπροσωπεύει τον υπέρτατο θεό των υδάτων και της θάλασσας. Με περισσότερο "τεχνικούς" αλλά μαζί και απλούς όρους την 6η του Σεπτέμβρη ο Ήλιος βρέθηκε τοποθετημένος ακριβώς απέναντι από τον Ποσειδώνα ( 180 μοίρες - Αντίθεση) τη στιγμή που η Σελήνη βρισκόταν ακριβώς δίπλα του (Σύζευξη ή Σύνοδος ). Ο χάρτης λοιπόν που δημοσιεύω στη συνέχεια είναι ο χάρτης για την ακριβή χρονική στιγμή δημιουργίας της "αξιοπερίεργης" αυτής Σεπτεμβριάτικης Πανσελήνου.  



Πανσέληνος 6ης Σεπτεμβρίου 2017 ( αστρολογικός χάρτης )










Ας πάμε τώρα μια εβδομάδα πριν από την Πανσέληνο και συγκεκριμένα στα ξημερώματα της 30ής Αυγούστου του 2017. Το πρωινό εκείνης της μέρας το επιβατηγό οχηματαγωγό " Blue Star Patmos" κατά τη διάρκεια της εισόδου του στο λιμάνι της νήσου Ίου προσαράζει σε ξέρα. Με τη συνδρομή δύο ρυμουλκών το πλοίο αποκολλάται την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου ( δηλ. την ημέρα της Πανσελήνου ), και μεταφέρεται για δεξαμενισμό στο Πέραμα. Πέντε μέρες αργότερα, το πρωί της 11ης Σεπτεμβρίου, κατά τη διαδικασία ανέλκυσης του εντός της πλωτής δεξαμενής του Οργανισμού Λιμένα Πειραιώς συμβαίνει διαρροή πετρελαίου από τις δεξαμενές του πλοίου. Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα από το περιστατικό προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση περίπου 350 τετραγωνικών μέτρων.

Προσέξτε τώρα ότι το περιστατικό του " Blue Star Patmos" συμβαίνει ενώ το " Αγία Ζώνη ΙΙ", ήδη βυθισμένο από τα ξημερώματα της προηγούμενης μέρας ( 10η Σεπτεμβρίου ), δημιουργεί την πετρελαιοκηλίδα η οποία στην ανεξέλεγκτη  κίνηση της μολύνει σταδιακά το Σαρωνικό κόλπο.

Σύμπτωση ή "σύμπτωση" φίλες και φίλοι ; Αυτό που σκοπεύω να δείξω στη συνέχεια είναι ότι, σε αυτή τουλάχιστον την  περίπτωση, το είδος της σύμπτωσης  ανήκει σε εκείνα τα οποία περικλείονται από τα διπλά εισαγωγικά. Αυτά τα δύο περιστατικά, καθώς και κάποια άλλα που έλαβαν χώρα γύρω από τη χρονική περίοδο που σημαδεύεται από αυτή την  Πανσέληνο, δεν είναι αποτέλεσμα κάποιας τυχαιότητας, αλλά ενός πολύ ειδικού τύπου συγχρονισμού.


                                    οι χάρτες "δείχνουν" τον ένοχο !


Φίλες και φίλοι, στο σχετικό με το καθαυτό γεγονός του ναυαγίου του " Αγία Ζώνη II" άρθρο σας είχα ζητήσει να αντιπαραβάλετε τον αστρολογικό χάρτη του ναυαγίου με το γενέθλιο χάρτη της Ελλάδας και να εντοπίσετε που ακριβώς "πέφτουν" οι  θέσεις των ευαίσθητων προσωπικών σημείων του πρώτου χάρτη σε σχέση πάντα με το δεύτερο. Κάποιοι ίσως προσέξατε ότι στο χάρτη της Πανσελήνου, τον οποίο δημοσίευσα παραπάνω, προσπαθώ επίσης να στρέψω την προσοχή σας σε αυτά ακριβώς τα "κρίσιμα" σημεία τα οποία "προσωποποιούν" ένα αστρολογικό χάρτη, και για την ακρίβεια,  κάθε αστρολογικό χάρτη.

 Στο τριπλό κύκλο που δημοσιεύω παρακάτω λοιπόν μπορείτε να διαπιστώσετε το πόσο απλά αλλά μαζί και πόσο αποκαλυπτικά οι ίδιοι οι χάρτες στρέφουν την προσοχή μας προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις έτσι ώστε αυτή να εστιαστεί στα σημεία ακριβώς που σχετίζονται με το υπό έρευνα γεγονός. Παρατηρήστε πως ο Άξονας Μεσουρανήματος - Ναδίρ του χάρτη της Πανσελήνου ( εξωτερικός κύκλος ) συμπίπτει με τον Άξονα Ωροσκόπου - Δύσης του χάρτη του ναυαγίου του "Αγία Ζώνη ΙΙ" ( μεσαίος κύκλος ) "δείχνοντας" και οι δύο προς μια συγκεκριμένη μοίρα στο χάρτη της Ελλάδας του 1830 ( εσωτερικός κύκλος ). Αυτή η μοίρα λοιπόν είναι η 22η Αιγόκερω και είναι η μοίρα τοποθέτησης του γενέθλιου Ποσειδώνα της Ελλάδας. Οι χάρτες υποδεικνύουν τον "ένοχο" !









                         

Φίλες και φίλοι, πιστεύω ότι οι παρατηρήσεις που προηγήθηκαν ήταν αρκετά απλές και εύκολες στην κατανόηση τους ακόμα και για κάποιον αρχάριο στην αστρολογία. Ειδικότερα τώρα οι φίλοι της πολιτικής αστρολογίας έχουν αντιληφθεί ότι τα όσα επισημάνθηκαν ισχύουν ανεξάρτητα από την εκδοχή του γενέθλιου χάρτη της Ελλάδας ( με βάση κατάστρωσης το Πρωτόκολλο του Λονδίνου του 1830) ο οποίος χρησιμοποιείται, αφού η γενέθλια θέση του Ποσειδώνα είναι παρόμοια σε όλες τις πιθανές του εκδοχές. Από εδώ και πέρα ωστόσο η ανάλυση μας θα περάσει σε πιο σύνθετα ζητήματα αφού, όπως καταλαβαίνετε, υπάρχουν πολλά και καίρια αναπάντητα ζητήματα τα οποία θα πρέπει επίσης να εξηγηθούν.

 Συνοψίζοντας, αυτό που κάναμε ως τώρα ήταν να δείξουμε ότι το διάστημα γύρω από την εκδήλωση του υπό ανάλυση γεγονότος υπήρχε ένας αριθμός ενδείξεων ο οποίος μας καλούσε να προσέξουμε την επιρροή της Πανσελήνου σε σχέση με τη διέλευση του Ποσειδώνα, συνδυάζοντας παράλληλα αυτή την επιρροή με τη θέση του Ποσειδώνα στο γενέθλιο χάρτη της Ελλάδας. Να υπενθυμίσουμε ότι το υπό εξέταση γεγονός δεν αφορά το ναυάγιο καθ' αυτό αλλά τα αποτελέσματα του, και κυρίως τη βασική του συνέπεια,που είναι αδιαμφισβήτητα η καταστροφικών διαστάσεων μόλυνση του Σαρωνικού κόλπου. 

Οι φίλοι της αστρολογίας γνωρίζουν ότι ο Ποσειδώνας, πέρα απο τη συμβολική σύνδεση του με τη θάλασσα αλλά και οτιδήποτε αφορά την ακτοπλοία,  περιλαμβάνει στη νοηματική του την κάθε είδους κατάσταση μόλυνσης - ρύπανσης καθώς και όλους τους ρυπογόνους - μολυσματικούς παράγοντες που προκαλούν αυτές τις καταστάσεις, είτε μιλάμε για μικροοργανισμούς ( ιοί - μικρόβια), είτε για την κάθε είδους τοξική ουσία. Αυτές οι περιπτώσεις ωστόσο συσχετίζονται αποκλειστικά και μόνο με τη "σκοτεινή" πλευρά του πλανήτη, με τις αρνητικές μορφές εκδήλωσης της Ποσειδώνιας επιρροής. Και εδώ φτάνουμε στο κρίσιμο σημείο, φίλες και φίλοι, αφού αυτή η αρνητικής φύσεως  εκδήλωση θα πρέπει οπωσδήποτε να υποδεικνύεται καθαρά και ξάστερα στους χάρτες που αναλύουμε. Αυτό που θα δούμε παρακάτω λοιπόν είναι το τι ακριβώς "θύμωσε" τόσο πολύ τον Ποσειδώνα της Ελλάδας...

                      

                     Το "διπλό χτύπημα"  Ποσειδώνα - Σελήνης 


Στην αστρολογική θεωρία το "διπλό χτύπημα"  ( "double whammy" ) είναι ένας όρος ο οποίος έχει αποδοθεί στο γνωστό Αμερικάνο αστρολόγο Stephen Arroyo και σημαίνει την ανίχνευση της ταυτόχρονης εις διπλούν παρουσίας ενός ταυτόσημου ενεργειακού μοτίβου. Αυτό ισχύει για κάθε τομέα της αστρολογίας είτε αυτός ονομάζεται γενέθλια, είτε πολιτική, συναστρία κ.λπ.

Το κρίσιμο στοιχείο που καθορίζει ένα "double whammy" είναι ότι οι ωροσκοπικοί παράγοντες που το συνθέτουν (πλανήτες ή σημεία) θα πρέπει να είναι όμοιοι. Μοιάζει αρκετά με τον "κανόνα - μέθοδο του διπλού" στον οποίο έχω αναφερθεί σε παλαιότερο άρθρο και ο οποίος βρίσκει εφαρμογή σε κάθε τομέα της αστρολογίας ( γενέθλια, συναστρία, συστήματα πρόβλεψης κ.λπ. ). Να σημειώσω εδώ, κυρίως για τους φίλους που ξεκινάνε τώρα την έρευνα τους στην αστρολογία, ότι κάθε είδους αστρολογική επιρροή  σχετίζεται με  κάποιου τύπου εκδήλωσης στον "πραγματικό κόσμο", αυτό που συμβαίνει ωστόσο είναι ότι οι περισσότερες  από αυτές τις επιρροές  δεν φέρουν το απαραίτητο "δυναμικό" που θα τους επιτρέψει να εκδηλωθούν ως γεγονότα, και κυρίως ως γεγονότα ιδιαίτερης σημασίας. 

Η παρουσία τώρα ενός "διπλού χτυπήματος" μπορεί να παρομοιασθεί με ένα "καμπανάκι" που σε καλεί να εστιάσεις την προσοχή σου στους πλανήτες ή σημεία που συνθέτουν το ενεργειακό μοτίβο το οποίο επαναλαμβάνεται. Ειδικότερα η ανίχνευση του στα συστήματα πρόβλεψης αυξάνει δραματικά την πιθανότητα της εκδήλωσης ενός σημαντικού γεγονότος. 

Δεν θα χρειαστεί να δώσω κάποιο ιδιαίτερο παράδειγμα, φίλες και φίλοι, γιατί ένα τέτοιο "διπλό χτύπημα" συμβαίνει πρόσφατα στο χάρτη της Ελλάδας του 1830 ( εκδοχή ASC 5η Σκορπιού ) τον οποίο οι τακτικοί αναγνώστες του ιστολογίου γνωρίζουν ότι παρακολουθώ εδώ και πολλά χρόνια. Συνοπτικά αυτό που συμβαίνει είναι ότι κατά τη διάρκεια των τελευταίων δύο - τριών μηνών η προοδευμένη Σελήνη  τετραγωνίζει τον γενέθλιο Ποσειδώνα της Ελλάδας  μια πρόοδος που λαμβάνει χώρα ταυτόχρονα με την διέλευση του Ποσειδώνα ο οποίος τετραγωνίζει τη γενέθλια Σελήνη. Αυτό που έχουμε λοιπόν είναι ένα ένα "διπλό χτύπημα" Σελήνης - Ποσειδώνα. Η πλοκή στο σύνολο της θα παρουσιασθεί παραστατικά στον χάρτη που θα δημοσιεύσω στο τελευταίο τμήμα αυτού του άρθρου,  αφού πρώτα εξετάσουμε μεμονωμένα το κάθε ένα από τα δύο ενεργειακά μοτίβα ξεχωριστά.  


        Προοδευμένη Σελήνη σε τετράγωνο με γενέθλιο Ποσειδώνα


Το τετράγωνο της προοδευμένης Σελήνης με τον Ποσειδώνα στο γενέθλιο χάρτη της Ελλάδας ενεργοποιεί την όψη του προοδ. Ωροσκόπου σε ενάμιση τετράγωνο με γεν. Ποσειδώνα )
Θα ξεκινήσουμε με την  αντιπαραβολή του προοδευμένου με το γενέθλιο χάρτη της Ελλάδας ( ένας προοδευμένος χάρτης αποκαλύπτει το πλήρες δυναμικό του μόνο μέσω της συσχέτισης του με το “μητρικό” γενέθλιο ), μια αντιπαραβολή η οποία φανερώνει ένα πλήθος δυναμικών όψεων, εμείς ωστόσο σε αυτό το άρθρο θα επικεντρωθούμε αποκλειστικά  στην πλανητική διαμόρφωση που σχετίζεται άμεσα με   με το γεγονός που εξετάζουμε.  Αυτή ακριβώς η διαμόρφωση την οποία έχω  προσπαθήσει να αποτυπώσω όσο πιο παραστατικά μπορώ στο διπλό κύκλο παραπάνω, συντίθεται από :

A -  την προοδευμένη θέση του Ωροσκόπου ο οποίος κινείται  στην 8η μοίρα Διδύμων και στον 8ο γενέθλιο οίκο,

 Β - την προοδευμένη Σελήνη  η οποία κινείται στην 22η μοίρα Κριού και στον 6ο γενέθλιο και 

Γ - στο γενέθλιο Ποσειδώνα στην 22η Αιγόκερω και στον 3ο γενέθλιο οίκο.  

Αυτό που συμβαίνει τώρα είναι ότι το διάστημα των τελευταίων 3 ετών (2014-2017) ο προοδ. Ωροσκόπος κινούμενος στην αρχή των Δίδυμων και στον 8ο γενέθλιο οίκο (ταχύτητα κίνησης περίπου μία μοίρας ανά έτος ) σχηματίζει γωνία ενάμιση τετραγώνου ( 135 μοίρες ) με τον γεν. Ποσειδώνα στην 22η Αιγόκερω και στον 3ο οίκο, ενώ ειδικά κατά τη διάρκεια του τριμήνου Ιουλίου-Σεπτεμβρίου του 2017 η προοδ. Σελήνη ( ταχύτητα κίνησης 1 μοίρας περίπου ανά μήνα) κινούμενη στην 22η-23η μοίρα Κριού και στον 6ο γενέθλιο οίκο τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα δημιουργώντας την διαμόρφωση μεταξύ των 3 παραγόντων την οποία μπορείτε να δείτε στο διπλό κύκλο που παραθέτω παραπάνω. 

Προοδευμένος Ωροσκόπος, Δίδυμοι, 3ος οίκος, Ποσειδώνας, 8ος... 2014-2017... μήπως ο συνδυασμός αυτός σας φέρνει στο μυαλό οικονομικά μπερδέματα λόγω των συνεχών αλλαγών στο φορολογικό καθεστώς ; Mήπως σας θυμίζει απάτες, πλαστά χαρτιά, ή ίσως και την "υπόθεση Σώρρα" με τις πλαστές μετοχές των "600 δισεκατομμυρίων" που απασχόλησε έντονα το Πανελλήνιο αυτή ακριβώς την περίοδο ; Ίσως... ας προχωρήσουμε όμως στην ανάλυση μας.


 ...αλλά και διελαύνων Ποσειδώνας σε τετράγωνο με τη γενέθλια Σελήνη


Το "διπλό χτύπημα" λοιπόν προκύπτει από την  ταυτόχρονη διέλευση του Ποσειδώνα ( 13η - 14η Ιχθύων) ο οποίος τετραγωνίζει  τη γενέθλια θέση της Σελήνης ( 16η Διδύμων) αλλά και του Άρη ( 15η Τοξότη) στο γενέθλιο χάρτη της Ελλάδας.

Στο χάρτη που δημοσιεύω στη συνέχεια μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα το πως η Πανσέληνος του Σεπτέμβρη "πυροδοτεί"  τη διελευση του Ποσειδώνα "διεγείροντας" τα τετράγωνα του προς τις γενέθλιες θέσεις της Σελήνης αλλά και του Άρη στο χάρτη της Ελλάδας.


H ενεργοποίηση των τετραγώνων του διελαύνοντος Ποσειδώνα στο χάρτη της Ελλάδας 





Με βάση λοιπόν τα παραπάνω στοιχεία το πρώτο σημαντικό  ερώτημα που προέκυπτε ήταν αν το "δυναμικό" πίσω από το  “διπλό χτύπημα” Σελήνης - Ποσειδώνα θα "συγχρονιζόταν" με την εκδήλωση κάποιου σημαντικού γεγονότος ή όχι. Αν ναι, ποιό θα μπορούσε να είναι αυτό το γεγονός, με ποιό τρόπο θα μπορούσαμε να προσδιορίσουμε τη φύση του ; 

Επιπρόσθετα προκύπτουν  και κάποια "τεχνικής φύσεως"  υποερωτήματα, όπως π.χ αυτό που συνδέεται με το γεγονός ότι το τετράγωνο του διελ. Ποσειδώνα προς τη γεν. Σελήνη δεν είναι ακόμα ακριβές, αφού υπάρχει μια ανοχή 2-3 μοιρών. Θα μπορούσε μήπως αυτό να  μειώσει δραστικά την επίδραση του “διπλού χτυπήματος” ; 

Άλλο ένα  ζήτημα έχει να κάνει με την ενεργοποίηση πολλών οίκων ταυτόχρονα, κάτι το οποίο καθιστά τη "μεγάλη εικόνα" αρκετά περίπλοκη.  Η προοδ. Σελήνη στον 6ο γενέθλιο οίκο, ο διελ. Ποσειδώνας στον 5ο γενέθλιο, ο προοδ. Ωροσκόπος στον 8ο γενέθλιο, η αντίθεση γενέθλιας Σελήνης - Άρη στον Άξονα 2ου-80υ οίκων κ.λπ.  Σε ποιό από αυτά τα "πεδία" ήταν πιο πιθανό  να εκδηλωθεί το δυναμικό πίσω από το αρνητικό φορτίο ενός ενεργοποιημένου Ποσειδώνα ; 

Η "αρχή της επανάληψης" ωστόσο βοηθάει πολύ εδώ αφού μας δίνει κάποιο σημαντικό στοιχείο και αυτό είναι η έμφαση στην θεματολογία του 3ου οίκου , η οποία προκύπτει από την παρουσία του γεν. Ποσειδώνα στον 3ο οίκο σε συνδυασμό με τις θέσεις του προοδ. Ωροσκόπου και της γεν. Σελήνης στους Δίδυμους ( ο φυσικός 3ος οίκος ).  Τα στοιχεία λοιπόν μας οδηγούν στην πιθανή εκδήλωση ενός γεγονότος το οποίο θα πρέπει να συνδέεται  συμβολικά - νοηματικά με τη διπλή προσβολή Σελήνης - Ποσειδώνα και στο οποίο η θεματολογία τουλάχιστον του 3ου οίκου θα πρέπει να είναι εμφανής. 

Φίλες και φίλοι, εκ των υστέρων όλα φαίνονται τόσο εμφανή και  εύκολα ! Διπλή προσβολή Σελήνης - Ποσειδώνα, νερό, θάλασσα, μόλυνση, ρύπανση. 3ος οίκος, μεταφορές, επικοινωνίες... θαλάσσιες επικοινωνίες, ακτοπλοία. Ένα θαλάσσιο ατυχηματικού τύπου γεγονός το οποίο οδηγεί σε ρύπανση των θαλάσσιων υδάτων.  Όλα φαίνονται τόσο απλά αφού έχει συμβεί αυτό που επρόκειτο να συμβεί και το οποίο φαινόταν καθαρά στους χάρτες.

Πριν από το γεγονός όμως τα πράγματα δεν είναι καθόλου απλά αφού η εκδήλωση στην πραγματική ζωή μιας επιρροής αυτού του τύπου συνδέεται με μια ιδιαίτερα ευρεία δέσμη πιθανοτήτων. Ο 3ος οίκος σχετίζεται άμεσα με θέματα μεταφορών - επικοινωνιών αλλά και με ζητήματα που αφορούν τα εκπαιδευτικά ιδρυμάτα της χώρας, ζητήματα σε σχέση με τα Μ.Μ.Ε, ζητήματα γραφειοκρατίας κ.λπ. Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και με την προσβολή Σελήνης - Ποσειδώνα η οποία συνδέεται συμβολικά βέβαια με τη μόλυνση (Ποσειδώνας ) των υδάτων ( Σελήνη ) , συνδέεται όμως και με μολυσματικές νόσους και επιδημίες ( η προοδ. Σελήνη κινείται στον 6ο γενέθλιο),  αλλά και με κάθε είδους μεταφορική "μόλυνση" σε ένα πιο νοητικό - πνευματικό επίπεδο (απάτες, πλαστογραφίες, δολοπλοκίες, μηχανορραφίες κ. λπ)


Απάτες, πλαστογραφίες, εκπαιδευτικά ιδρύματα... Φίλες και φίλοι, μήπως προσέξατε ότι το γεγονός της ρύπανσης του Σαρωνικού απο το ναυάγιο του "Αγία Ζώνη ΙΙ" συμπίπτει χρονικά με την αποκάλυψη του σκανδάλου των 106 φοιτητών του πανεπιστημίου Πατρών οι οποίοι συνελήφθησαν να έχουν αντιγράψει την ίδια εργασία ακριβώς τις ημέρες που η πετρελαιοκηλίδα απο το ναυάγιο ρύπαινε τις ακτές της Αττικής ; Στην πραγματικότητα οι συνέπειες του ναυαγίου  "κάλυψαν" ειδησεογραφικά το μεγάλο αυτό σκάνδαλο που βρισκόταν στην επικαιρότητα ακριβώς τις ημέρες που οι δραματικές συνέπειες του ναυαγίου άρχισαν να γίνονται αντιληπτές. 

Και η προοδ. Σελήνη η οποία κινείται στον 6ο γενέθλιο ; Ο διελ. Ποσειδώνας στον 5ο ;  Mήπως προσέξατε το τι γίνεται τελευταία με την επιδημική έξαρση της ιλαράς στα παιδιά ( διελ. Ποσειδώνας στον 50 οίκο), η οποία χτυπάει ακόμα και το προσωπικό των νοσοκομείων ( προοδ. Σελήνη στον 6ο οίκο) ως συνέπεια των παραπλανητικών διαδόσεων που έχουν ως πηγή τους το λεγόμενο "αντιεμβολιαστικό κίνημα" ( προοδ. Σελήνη στον 6ο τετράγωνο με γεν. Ποσειδώνα στον 3ο) ; 

Φίλες και φίλοι, είμαι σίγουρος ότι οι αστρολογικά πιο προχωρημένοι απο εσάς έχετε ήδη αντιληφθεί ότι η επιρροή των  τετραγώνων  του διελ.  Ποσειδώνα προς την γενέθλια αντίθεση Σελήνης - Άρη έχει μόλις ξεκινήσει. Έχετε επίσης προσέξει ότι ο διελ. Πλούτωνας κινείται αργά προσεγγίζοντας τη γενέθλια θέση του Ποσειδώνα στο χάρτη της Ελλάδας. Το γεγονός ότι οι δύο αυτές μεγάλες διελεύσεις θα είναι ενεργές ταυτόχρονα κατά τη διάρκεια της διετίας 2018-2019 είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό.... Τα πράγματα δείχνουν ότι ο Ποσειδώνας, και δυστυχώς εννοώ τον πλανήτη στην πολύ “σκοτεινή” εκδοχή του , θα μας απασχολήσει έντονα τα επόμενα δύο χρόνια.

Ως επίλογο, και αφού ευχηθώ τα καλύτερα σε όλες και όλους τους αναγνώστες αυτού του ιστολογίου, θα δημοσιεύσω ακόμα ένα χάρτη ο οποίος περιλαμβάνει τα κυριότερα σημεία των πλανητικών διαμορφώσεων οι οποίες σχετίζονται άμεσα ( πάντα κατά τη γνώμη μου ) με το γεγονός το οποίο αναλύσαμε σήμερα.












No comments: