Friday, April 4, 2008

Περί σκανδάλου στην άρση βαρών

Δεν έχουν όλα τα παραμύθια ένα καλό τέλος απο ότι φαίνεται, και έτσι το δικό μας παραμύθι , το "εργοστάσιο παραγωγής εθνικής υπερηφάνειας" που είχαν στήσει κάποιοι (με την σιωπηρή ανοχή σχεδόν όλων μας) έβαλε λουκέτο οριστικά πλέον σήμερα. Προσωπικά δεν σκοπεύω να το παίξω ούτε "έκπληκτος", ούτε φυσικά "εθνικά ταπεινωμένος" απο το χτύπημα που υποτίθεται ότι δέχτηκε κάποιος επωνομαζόμενος Ελληνικός αθλητισμός.

Και αυτό πολύ απλά επειδη αρνούμαι να δεχτώ ότι αυτό το παγκόσμιο κύκλωμα παραγωγής εύπεπτου θεάματος για νωχελικούς τηλεθεατές μπορεί να χαρακτηριστεί ως αθλητισμός, και πολύ περισσότερο να συγκριθεί με το αρχαιοελληνικό ιδεώδες περί αθλητισμού. Το μόνο που με λυπεί είναι η αδικία που υφίσταται η μειοψηφία πλέον εκείνων των πραγματικών Αθλητών - ανεξαρτήτου εθνικότητας - που αντιστέκεται σε αυτόν τον ορυμαγδό της διαφθοράς, και που εξ αιτίας κάποιων φαρμακέμπορων δεν θα καταφέρει να ανέβει ποτέ στο πρώτο σκαλί κάποιου βάθρου. Με λυπεί επίσης η μικρή μειοψηφία εκείνων των Αθλητών που κατάφεραν και ανέβηκαν στο βάθρο της δόξας με τον ιδρώτα και την αξία τους, και οι οποίοι είναι πλέον καταδικασμένοι εφόρου ζωής να αντιμετωπίζουν την δικαιολογημένη καχυποψία των πάντων. Ας το σκεφτουν και αυτό εκείνοι που πριμοδοτούν όλη αυτή την κατάσταση με την πρόφαση-δικαιολογία του ότι "όλοι ντοπάρονται άρα καλά κάνουν και οι δικοί μας και κάνουν το ίδιο".



Πρίν λίγους μήνες η Μάριον Τζόουνς, μια αθλήτρια που κάποτε θαύμαζα, παραδέχτηκε μπροστά στις κάμερες,εν μεσω λυγμών και αναφιλητών, ότι κατά τη διάρκεια της ολυμπιάδας του "θριάμβου" της ήταν ντοπαρισμένη. Ήταν ένα απο τα πιο θλιβερά θεάματα που έχω παρακολουθήσει στη ζωή μου. Μια γυναίκα να κλαίει δημόσια και να μην μπορείς όυτε να τη λυπηθείς. Ένα απο τα μετάλλια που της αφαιρέθηκαν πήγε στη "δικιά μας" Κατερίνα Θάνου... Αυτά...


Επιστροφή στην αστρολογία τώρα...Στο μήνυμα Ο ταραχώδης Μάρτιος του 2008 είχαμε μιλήσει για την "εκρηκτικότητα" της Νέας Σελήνης της 7ης Μαρτίου η οποία έλαβε χώρα στην 18η μοίρα των Ιχθύων σε στενή σύνοδο με τον διελαύνοντα Ουρανό στην αμέσως επόμενη μοίρα του ίδιου ζωδίου.

Έδωσα αρκετά παραδείγματα απο τα γεγονότα εκείνων των ημερών και έδειξα τον τρόπο με τον οποίο η συγκεκριμένη επιρροή συνδεόταν με αυτά. Οι πιο παρατηρητικοί θα έχετε ήδη προσέξει ότι ο έλεγχος ντόπινγκ που έγινε από την Παγκόσμια Υπηρεσία Καταπολέμησης Ντόπινγκ (WADA) στον Άγιο Κοσμά έλαβε χώρα την 7η Μαρτίου, την ημέρα ακριβώς της Νέας Σελήνης . Φυσικα εμείς το μάθαμε σήμερα, αλλά να είστε σίγουροι ότι τόσο οι άμεσα εμπλεκόμενοι όσο και κάποιοι άλλοι με θέσεις - κλειδιά στο χώρο του αθλητισμού δεν ένιωθαν και πολύ άνετα στις καρέκλες τους όλη αυτή την περίοδο...Και ως ακόμα μια επιβεβαίωση του χάρτη με Ωροσκόπο στο Σκορπιό η Νέα Σελήνη του Μαρτίου έλαβε χώρα στον 5ο οίκο του γενέθλιου χάρτη της χώρας μας. Στην πολιτική αστρολογία ο 5ος οίκος είναι αυτός ο οποίος σχετίζεται με τον επαγγελματικό αθλητισμό αφού ουσιάστικά μιλάμε για μια μορφή ψυχαγωγίας μέσω προσφοράς θεάματος (έννοιες Λέοντος - 5ου ζωδίου). Ο ίδιος οίκος έχει την κυριότητα και στο πολυσυζητημένο τελευταία υπουργείο Πολιτισμού. Αυτό όμως εχει να κάνει και με άλλους παράγοντες...

Ένας απο τους κύριους πρωταγωνιστες τώρα του σκανδάλου ντόπιγκ είναι και ο προπονητής της Εθνικής Άρσης Βαρών, και παλιός αρσιβαρίστας και ο ίδιος, κύριος Χρήστος Ιακώβου o οποίος σύμφωνα με την wikipedia γεννήθηκε στις 12 Απριλίου 1948 στην Κωνσταντινούπολη. Δημοσιεύω ένα χάρτη με την 12η μεσημβρινή ως υποθετική ώρα γέννησης. Αγνοήστε οικοθεσία,ωροσκόπο και θέση Σελήνης γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν βρίσκονται στις πραγματικές τους θέσεις. Τα υπολοιπα στοιχεία του χάρτη - τα οποία δεν εξαρτωνται απο την ώρα γέννησης - είναι οι κλασσικές πλανητικές θέσεις ενός αθλητή, και μάλιστα θα έλεγα ενός πάρα πολύ καλού αθλητή.

Ήλιος και Ερμής στον Κριό, Δίας στον Τοξότη, και μια κλασσική για αθλητή "σκληρών αγωνισμάτων" τριπλή σύνοδος Άρη-Κρόνου και Πλούτωνα στο Λέοντα. Ένας χάρτης γεμάτος "φωτιά", αυτοπεποίθηση, ρώμη και πειθαρχία, ότι ακριβώς δηλαδή χρειάζεται ένας ικανός αρσιβαρίστας. Η πιθανότητα της εμπλοκής του σε μια υπόθεση σκανδάλου δεν ειναι εμφανής σε αυτο τον (ελειπή) χάρτη και έτσι απλά υποθέτω ότι ο Ποσειδώνας θα πρέπει να έχει μια καίρια και ιδιαίτερα αρνητική θέση στο ολοκληρωμένο του ωροσκόπιο . Το γεγονός τώρα είναι ότι τα τελευταία 5-6 χρόνια ο διελαύνων Ποσειδώνας σχημάτιζε όψεις αντιθέσεων προς τους πλανητες που διαμορφώνουν την τριπλή σύνοδο στο Λέοντα. Αυτό που θα ήθελα να δείτε και σε αυτόν το χάρτη πάντως είναι το πόσο ισχυρός παράγοντας για την εκδήλωση κρίσιμων γεγονότων αποτελούν οι Εκλείψεις, και κυρίως οι Ηλιακές Εκλείψεις. Ακόμα λοιπον ένα παράδειγμα για την λειτουργία της τελευταιας Ηλιακής Έκλειψης στην 18η μοίρα του Υδροχόου. Όπως βλέπετε αυτή η συγκεκριμένη έκλειψη "χτύπησε" μέσω αντίθεσης της όψη συνόδου Άρη-Κρόνου στο χάρτη του κύριου Ιακώβου, ενεργοποιώντας πολύ πιθανόν και κάποια άλλη ιδιαίτερα αρνητικη κίνηση στο προοδευτικό του ωροσκόπιο. Θα επανέλθω αν προκύψει κάποια πληροφορία η οποία να δίνει την ολοκληρωμένη μορφή του χάρτη.


No comments: