Monday, October 5, 2009

Εθνικές Εκλογές 4ης Οκτωβρίου 2009 ( μέρος 4ον ) : Αποτελέσματα και κάποια συμπεράσματα...

Η παρούσα δημοσίευση αποτελεί συνέχεια της ανάρτησης υπό τον τίτλο :
Φίλες και φίλοι γνωρίζετε ήδη ότι οι χθεσινές Εθνικές Εκλογές κατέγραψαν μια μεγάλη, θριαμβευτικών διαστάσεων πράγματι, νίκη του ΠΑΣΟΚ. Ένα αποτέλεσμα το οποίο δίνει στο Γιώργο Παπανδρέου τη δυνατότητα άμεσου σχηματισμού Αυτοδύναμης Κυβέρνησης.


Προσωπικά, αν και είχα εντοπίσει τις αστρολογικές συνθήκες οι οποίες σημειοδοτούσαν μια τέτοια εξέλιξη, δεν μπόρεσα να φανταστώ τις διαστάσεις που θα έπαιρνε η τόσο άνετη - όπως εξελίχθηκε τελικά - επικράτηση του ΠΑΣΟΚ. Όπως αποδείχθηκε ο σχηματισμός του Μεγάλου Τριγώνου μεταξύ των προχωρημένων θέσεων Σελήνης - Ερμής και Δία σε ευνοική παράταξη σε σχέση με την τοποθέτηση του Ήλιου στον 10ο οίκο στο γενέθλιο χάρτη του Κινήματος ήταν πολύ πιο δυναμικός απο ότι περίμενα.




Το Μεγάλο Τρίγωνο μεταξύ των προοδευμένων θέσεων Σελήνης - Ερμή και Δία σε επαφή με την γενέθλια θέση του Ήλιου στον 10 γενέθλιο οίκο του ΠΑ.ΣΟ.Κ


Κάτι ανάλογο - αλλά απο την ανάποδη - αποδείχθηκε και με το σχηματισμό της τριπλής αντίθεσης μεταξύ των προοδευμένων θέσεων του Ήλιου, του Μεσουρανήματος και της Αφροδίτης με τη γενέθλια Σελήνη στο χάρτη της Νέας Δημοκρατίας, αυτό που ονομάσαμε ως "όψη διχασμού". Η "ρήξη" μεταξύ του λαού, της εκλογικής βάσης ( Σελήνη) και της Ηγεσίας ( Ήλιος - Μεσουράνημα) του κόμματος φαίνεται ότι ήταν πολύ πιο βαθιά απο όσο μπορούσα να φανταστώ, και η Αφροδίτη δεν φαίνεται να βοήθησε στη "γεφύρωση" του χάσματος μεταξύ των δύο άκρων. Παρόλαυτα εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο Κ. Καραμανλής κατάφερε να συγκρατήσει ενα μεγάλο ποσοστό οπαδών της Νέας Δημοκρατίας οι οποίοι ψήφισαν αυτόν προσωπικά και όχι το κόμμα του. Είμαι βέβαιος ότι η διαφορά θα είχε εκτιναχθεί σε δυσθεώρητα μεγέθη χωρίς την παρουσία του, άσχετα απο το αν αυτό δεν είχε καταγραφεί στις δημοσκοπήσεις οι οποίες τελικά αποδεικνύονται εργαλεία παραπλάνησης μάλλον παρά διαφώτισης.







Η μεγάλη Τριπλή Αντίθεση, η "όψη του διχασμού". Προοδευμένος Ήλιος, Μεσουράνημα και Αφροδίτη σε όψεις αντίθεσης με την γενέθλια Σελήνη στο γενέθλιο χάρτη της Νέας Δημοκρατίας.

Φίλες και φίλοι στο 3ο μέρος του άρθρου είχα πει ότι θα επανέλθω με τους χάρτες του Κώστα Καραμανλή και Γιώργου Παπανδρέου και ότι θα έκανα αναφορά σε κάποιους παράγοντες στα ωροσκόπια των δύο κομμάτων στους οποίους δεν έχω αναφερθεί μέχρι τώρα. Παράγοντες πολύ σημαντικούς για τις μελλοντικές εξελίξεις... Όπως έχω ηδη πεί σκοπός αυτής της σειράς των άρθρων είναι να καταγράψει τις "τάσεις" για τις εξελίξεις σε βάθος χρόνου που ξεπερνάει τον χρονικό ορίζοντα της ημέρομηνίας των εκλογών, και όχι να προβλέψει το "νικητή" και το "χαμένο" των εκλογών. Έχω διατυπώσει επίσης την άποψη ότι υπό τις παρούσες συνθήκες οι συγκεκριμένοι χαρακτηρισμοί, νικητής και χαμένος, είναι "επικίνδυνα σχετικοί". Τα πράγματα δεν είναι καθόλου όπως φαίνονται ότι είναι αυτή τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο που διανύουμε. Μη ξεχνάτε ότι το κλίμα της εποχής για την Ελλάδα αυτά τα χρόνια χαρακτηρίζεται απο την ισχυρότατη επίδραση ενός υπερ-ενεργοποιημένου Ουρανού. Και ο Ουρανός αρέσκεται στο να ανατρέπει καταστάσεις "εν ριπή οφθαλμού"... Θα το εξηγήσουμε αυτο πιο αναλυτικά στη συνέχεια του άρθρου μας η οποία θα δημοσιευτεί στις άρχές τις επόμενης βδομάδας, και η οποία θα περιλαμβάνει και ένα πολύ σημαντικό χάρτη τον οποίο αναμένουμε τις επόμενες ημέρες, αυτόν την Ορκωμοσίας της νέας Κυβέρνησης.

Να πω επίσης ότι η σειρά αυτή των άρθρων για τις Εθνικές Εκλογές έχει αναδημοσιευθεί στο φόρουμ της διαδικτυακής αστρολογικής κοινότητας του MyHoroscope όπου διεξάγεται και μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση πάνω στο θέμα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορείτε να την παρακολουθήσετε εδώ :

1 comment:

Anonymous said...

Περα απο τις αναλυσεις σου εγω ηθελα να πω οτι μ αρεσει απιστευτα
το μπλογκ σου.
Εντελως σκληροπυρηνικο για
αστρολογικα junkies!
Εγω παντως περναω καθημερινα για
τη δοση μου.