Saturday, June 14, 2008

Κώστας Σημίτης : " πολύ σκληρός για να πεθάνει"...

Σημείωση : Η παρούσα δημοσιεύση αποτελεί συνέχεια της δημοσιεύσης υπό υπό τον τίτλο : ΠΑΣΟΚ : Στο στόχαστρο των πλανητών - μέρος 2ον



Στο γενέθλιο ωροσκόπιο του Κώστα Σημίτη το οποίο δημοσιεύω στη συνέχεια έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να παρατηρήσετε τη θέση του γενέθλιου Κρόνου στην 23η μοίρα των Ιχθύων. Αν και πιστεύω ότι οι περισσότεροι έχετε κάνει ήδη το συσχετισμό θα ήταν καλό να επιστρέψετε πάλι στο χάρτη μας ( εδώ : ΠΑΣΟΚ : Στο στόχαστρο των πλανητών - μέρος 2ον )
και να τοποθετήσετε νοητικά τον Κρόνο του κ. Σημίτη στο ωροσκόπιο του ΠΑΣΟΚ. Νομίζω ότι δεν χρειάζονται επεξηγήσεις... Αυτή είναι η μαγεία της θείας γεωμετρίας την οποία μελετούμε...

Προσέξτε επίσης ότι ο Ουρανός στο γενέθλιο χάρτη του κ. Σημίτη τοποθετημένος στην 9η μοίρα του Ταύρου τετραγωνίζει ταυτόχρονα το γενέθλιο Μεσουράνημα (10η Λέοντος) αλλά και τον πρ. Ουρανό (9η Υδροχόου) στο γενέθλιο ωροσκόπιο της Ελλάδας . Αυτό υπονοεί την πιθανότητα ότι ο κύριος Σημίτης, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, θα παιξει πολύ ενεργό ρόλο στην ανατροπή του πολιτικού σκηνικού (όπως υποδεικνύεται απο την αντίθεση πρ. Ήλιου με γεν. Ουρανό στο χάρτη της Ελλάδας), η οποία έχει ήδη δρομολογηθεί, και η οποία πιστεύω ότι θα έχει γίνει αισθητή και ιδιαίτερα εμφανής απο τους πρώτους κιόλας μηνες του 2009.

Ο Κωνσταντίνος Γ. Σημίτης (Κώστας Σημίτης) γεννήθηκε στον Πειραιά στις 23 Ιουνίου 1936. Διετέλεσε Πρωθυπουργός της Ελλάδας και Πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. από το 1996 ως το 2004.

To γενέθλιο ωροσκόπιο του Κώστα Σημίτη (λόγω της άγνωστης ώρα γεννήσεως) έχει καταστρωθεί με υποθετική ώρα γεννήσεως την 12η μεσημβρινή.


( for our foreign visitors : The natal horoscope of Greece's former Prime Minister Konstantinos Simitis (unknown time of birth). Konstantinos Simitis (Greek: Κωνσταντίνος Σημίτης) (born June 23, 1936), usually referred to as Costas Simitis, was Prime Minister of Greece and leader of the Panhellenic Socialist Movement (PASOK) from 1996 to 2004. )

Σημείωση : Επειδή κάποιοι απο τους αναγνώστες του ιστολογίου είναι φίλοι οι οποίοι κάνουν τα πρώτα βήματα τους στη μελέτη της αστρολογίας, θα πρέπει να υπενθυμίσω και πάλι ότι στις περιπτώσεις κατά τις οποίες η ώρα γέννησης του προσώπου που εξετάζουμε δεν μας ειναι γνωστή χρησιμοποιούμε ένα χάρτη με υποθετική ώρα γέννησης την 12η μεσημβρινή. Σε αυτή την περίπτωση αυτο που πρέπει να κάνετε είναι να αγνοήσετε πλήρως τη θέση του εμφανιζόμενου ως Ωροσκόπου ( όπως βέβαια και της εμφανιζόμενης στο χάρτη οικοθεσίας), αφού η ορθότητα αυτών των στοιχείων βασίζεται αποκλειστικά στην άγνωστη ακριβή ώρα γέννησης του υπό εξέταση ατόμου. Λάβετε επίσης υπόψη σας ότι η θέση της Σελήνης μπορεί να είναι διαφορετική απο αυτή που φαίνεται στο χάρτη και αυτό εξαιτίας της πολύ γρήγορης κίνησης της στο ζωδιακό ( 12-15 μοίρες κατά τη διάρκεια μιας ημέρας). Στο συγκεκριμένο χάρτη για παράδειγμα, και ανάλογα με την πραγματική ώρα γέννησης, η Σελήνη είναι τοποθετημένη κάπου μεταξύ της 17ης Λέοντος και 1ης μοίρας της Παρθένου. Οι ζωδιακές θέσεις των υπόλοιπων πλανητών καθώς και οι όψεις που σχηματίζουν μεταξύ τους είναι ωστόσο (με ελάχιστες διαφοροποιήσεις), αυτές που εμφανίζονται στο χάρτη, αφού εξαιτίας της αργής κίνησης τους δεν είναι δυνατό να τροποποιηθούν σημαντικά.

3 comments:

_ said...

'Ενα αδυσώπητο παιχνίδι εξουσίας για αυτόν στην παρούσα φάση μας υπενθυμίζει η αντίθεση που σχηματίζει ο διελαύνων Πλούτωνας με τον γενέθλιο 'Ηλιο του.Διαφωτιστικό είναι και το Ωροσκόπιο της 24ης Ιουλίου 1974, 4.00 πμ και η συναστρία του με τον χάρτη του Σημίτη. Το πόσο ισχυρή ήταν η επιρροή αυτού του ανθρώπου σε αυτή τη φάση της μεταπολιτευτικής Ελλάδας είναι ολοφάνερο, αφού παρατηρούμε τον Πλούτωνα του τέως πρωθυπουργού να είναι σε σύνοδο με τον 'Ηλιο του χάρτη της μεταπολίτευσης. Γεννημένος για άσκηση εξουσίας στο νεώτερο πολιτικό σκηνικό. Στον χάρτη αυτόν της μεταπολίτευσης ανατέλλει ο Καρκίνος επίσης. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. 'Ενας τόσο άχρωμος άνθρωπος μπόρεσε όχι απλά να διαδεχθεί τον Ανδρέα Παπανδρέου, αλλά και να κρατηθεί πολλά χρόνια στην εξουσία. Οι μηχανισμοί του Πλούτωνα, η εξουσία, η απόλυτη δύναμη και ο μοιραίος/καρμικός χαρακτήρας αυτού του αρχέτυπου (του Πλούτωνα).

τους χαιρετισμούς μου

Anonymous said...

χμμμ, ελπιζω ο προοδευμενος ουρανος της ελλαδας να μη μας βγει με σεισμούς και τετοια, αλλα με αφυπνιση των ελλήνων καταναλωτικά, πολιτικά, πνευματικά.

Αν μπορεσουμε να εξελιχθούμε, τοτε συγχρονιστικα ανθρωποι σαν τον σημιτακο και του σιναφιού του θα εξαφανιστούν απο την ζωη του τοπου.

παντως ο πλουτωνας ειναι τωρα στην 0.00 αιγόκερω μπαμ, οπου κατα ebertin και αλλους τετραγωνιζει aries point (0 κριου).

Αρα κρισιμα πολιτικα γεγονοτα
(κριος-αιγόκερως)

keep up the good work hercules.

Heracles V. said...

χμμμ...βλέπω ότι ο κ. Σημίτης δεν απολαμβάνει ιδιαίτερης δημοφιλίας εντός των αστρολογικών κύκλων (για να το πω κάπως διπλωματικά)... Πάντως, και παρά την ηλικία του,υπάρχουν δυνατές ενδείξεις ότι στο άμεσο μέλλον θα παίξει πολύ ενεργό ρόλο (και μάλιστα με επιτυχία)...θα δούμε...

Επίσης, ίσως η "αφύπνιση" να απαιτεί και αυτού αυτού του είδους τα "σεισμικά" γεγονότα...Το παράξενο θα ήταν να μην τα απαιτούσε...Ο Ουρανός "αφυπνίζει" μεν αλλά πως? Μέσα απο "αναστατώσεις", μέσα απο σοκ... και οι σεισμοί ανήκουν στην σφαίρα επιρροής του Ουρανού ακριβώς γι'αυτό. Ουσιαστικά ένας σεισμός είναι "σοκ και δέος" προερχόμενο απο τη φύση.

Δημήτρη, θα δημοσιεύσω το χάρτη της Μεταπολίτευσης κάποια απο τις επόμενες μέρες.

Καλημέρα σας.