Saturday, June 14, 2008

ΠΑΣΟΚ : Στο στόχαστρο των πλανητών - μέρος 2ον

"... Θυμούμαι πάντα την εποικοδομητική για την Ελλάδα συνεργασία μας στις κυβερνήσεις σου. Αντιλαμβάνομαι ωστόσο ότι έχεις τελικά αποφασίσει να κινείσαι έξω από το πλαίσιο των αποφάσεων του ΠΑΣΟΚ και να λειτουργείς αυτόνομα και ανεξάρτητα. Μπορώ να το κατανοήσω αλλά δεν μπορώ να το δεχτώ. Είμαι προσωπικά υποχρεωμένος αλλά και αποφασισμένος να διαφυλάττω την πολιτική ενότητα του Κινήματός μας, σεβόμενος την απόφαση της πλατιάς βάσης του ΠΑΣΟΚ της 11ης Νοεμβρίου. Με την απόφασή σου, που επιβεβαιώνουν οι πράξεις σου, δεν μπορεί να προσμετράσαι και να συγκαταλέγεσαι στη συντεταγμένη δύναμη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ... "" ( 12/6/2008 - απόσπασμα απο την επιστολή του Γιώργου Παπανδρέου με την οποία διαγράφει τον Κώστα Σημίτη απο την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ )

Οι νέοι φίλοι του ιστολογίου μπορούν να ανατρέξουν στις προ τριμήνου δημοσιεύσεις τις σχετικές με το ΠΑΣΟΚ και τον Γιώργο Παπανδρέου.

Η νέα εξέλιξη στο σκηνικό διάλυσης που έχει στηθεί στο ΠΑΣΟΚ υποδεικνύεται απο τρείς παράλληλες ενεργοποιήσεις προοδευτικών όψεων οι οποίες είναι αυτή τη στιγμή σε πλήρη δράση στους χάρτες του ΠΑΣΟΚ, του Γιώργου Παπανδρέου αλλά και της Ελλάδας . Οι ενεργοποιήσεις αυτές ξεκίνησαν τρείς μέρες πριν και είναι ακόμα σε εξέλιξη.

Πιο συγκεκριμένα : 1- Χάρτης ΠΑΣΟΚ - ( δες σχετικό άρθρο και χάρτη εδώ : ΠΑΣΟΚ : Στο στόχαστρο των πλανητών )

Στις 12 και 13 Ιουνίου οι διελαύνοντες Ήλιος και Αφροδίτη σε σύνοδο στην 23η και 24η μοίρες των Διδύμων σχημάτισαν όψη τετραγώνου με τον διελαύνοντα Ουρανό ο οποίος κινείται (και θα συνεχίσει να κινείται καθόλη τη διάρκεια του μήνα) στην 23η μοίρα των Ιχθύων.

Προσέξτε τώρα στο χάρτη του ΠΑΣΟΚ τον τρόπο με τον οποίο το προαναφερθέν διπλό τετράγωνο ενεργοποιεί την όψη τετραγώνου (90 μοίρες) ανάμεσα στην προοδευμένη Σελήνη (24η Διδύμων) και τον γενέθλιο Άρη (24η Παρθένου). Ο διελαύνων Ουρανός στον 4ο οίκο του ΠΑΣΟΚ υποδεικνύει καταστάσεις ρήξης (Ουρανός) με το παρελθόν (έννοια 4ου οίκου), αποκοπής (Ουρανός) απο τις "ρίζες" (4ος οίκος). Η πρ. Σελήνη στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Άρη υποδεικνύει τον δι-πολισμό και τον βαθύ δι-χασμό ο οποίος κυριαρχεί πλέον τόσο σε αρχηγικό - κοινοβουλευτικό επίπεδο όσο και ανάμεσα στους ίδιους τους οπαδούς του Κινήματος.

(Κεντρικός εσωτερικός κύκλος : γενέθλιος χάρτης ΠΑΣΟΚ - Μεσαίος κύκλος : προοδευτικός χάρτης ΠΑΣΟΚ για την ημέρα της διαγραφής Σημίτη - Εξωτερικός κύκλος : πλανητικές διελεύσεις για την ίδια ημέρα.


2 - Στο ωροσκόπιο της Ελλάδας το προαναφερθέν διπλό διελαύνων τετράγωνο ενεργοποιεί τη βασική προοδευτική όψη η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη στο χάρτη της χώρας αυτή τη χρονική περίοδο, δηλ την αντίθεση του προχωρημένου Ήλιου (8η Λέοντος - 10ος οίκος) με τον γενέθλιο Ουρανό της χώρας ( 7η Υδροχόου - 4ος οίκος). Η ενεργοποίηση αναφέρεται στην προσβολή της προαναφερόμενης όψης απο το διελεύνων τετράγωνο Ήλιου-Αφροδίτης και Ουρανού μέσω γωνιών 8ης αρμονικής σειράς (οχτάγωνο (45 μοίρες) και ενάμιση τετράγωνο (135 μοίρες). Μπορείτε να διαβάσετε το σχετικό άρθρο εδώ ( My name is...Uranus ! (ή Ήλιος σε αντίθεση με Ουρανό)

Στην πολιτική αστρολογία οι εξελίξεις στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης υποδεικνύονται απο τα συμβαίνοντα στον 4ο γενέθλιο οίκο μιας χώρας (ο αντίθετος του 10ου = το κυβερνών κόμμα). Ο Ουρανός σε κατάσταση διέγερσης στον 4ο γενέθλιο οίκο υποδεικνύει τις διαλυτικές τάσεις (έννοια Ουρανού) που κυριαρχούν στο χώρο του ΠΑΣΟΚ (κόμμα Αξιωματικής Αντιπολίτευσης) αυτή τη χρονική περίοδο.

3 - Στο χάρτη του Γιώργου Παπανδρέου (σχετικό άρθρο και χάρτης εδώ : Παρατηρήσεις στο χάρτη του Γιώργου Παπανδρέου ) ο διελαύνων Άρης ( 20η Λέοντος σήμερα ) σχηματίζει σύνοδο με τον γενέθλιο Πλούτωνα, ενεργοποιώντας ταυτόχρονα το ισχυρότατο Τ- Τετράγωνο (για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε στο σχετικό άρθρο). Θα ήθελα να προσθέσω εδώ ότι, παρά το γεγονός της άγνοιας της ώρας γεννήσεως του Γ. Παπανδρέου, το γεγονός ότι ο μισός χάρτης του βρίσκεται σε κατάσταση σοβαρής προσβολής είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό όχι μόνο για τις κινήσεις και τη θέση του στο πολιτικό σκηνικό αλλά και για την καθαρά προσωπική του ζωή. Το ατύχημα με την πτώση απο το ποδήλατο, στο οποίο ήταν πρωταγωνιστής πριν απο περίπου 1 1/2 μήνα, δείχνει ότι το ιδιαίτερα στρεσογόνο και παθογενές Τ-Τετράγωνο κάτω απο την επιρροή του οποίου ζει αυτό το διάστημα, (και του οποίου η επίδραση θα διαρκέσει τουλάχιστον 3 χρόνια ακόμα), βρίσκεται σε κατάσταση πλήρους διέργερσης.

Οι εξελίξεις προβλέπονται δραματικές για το Κίνημα αφού πέρα απο τις πολύ σοβαρές προσβολές στους χάρτες ΠΑΣΟΚ και Παπανδρέου οι επόμενες δύο Ηλιακές Εκλείψεις επηρεάζουν δυναμικά τον προοδευμένο (αυτή του Αυγούστου), αλλά και το γενέθλιο (κυρίως αυτή που θα συμβεί τον Ιανουαρίου του 2009) Ουρανό της χώρας, υποδεικνύοντας τη συνέχεια της πολιτικής αναταραχής με γεγονότα υψίστης σημασίας τα οποία θα σημαδέψουν ανεξίτηλα την πολιτική και κοινωνική ζωή του τόπου...

No comments: