Tuesday, June 17, 2008

Όπου η επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση...

Φίλες και φίλοι, αναγνώστες αυτού του ιστολογίου, σε λίγες ώρες θα έχετε τη σημαντική δημοσίευση την οποία σας υποσχέθηκα λίγες μέρες πριν, μετά το σεισμό της 8ης Ιουνίου στην Ανδραβίδα. Όπως σας είχα πει η καταγραφή της πιθανότητας για σεισμική δόνηση στο δημοσίευμα το σχετικό με την Πανσέληνο του Μαίου δεν ήταν τυχαία και δεν αφορούσε απλά και μόνο την επικίνδυνη διέλευση του Άρη στον Λέοντα, και τις όψεις του με τον Ουρανό και τον Κρόνο στο γενέθλιο χάρτη της χώρας μας. Δεν αφορούσε επίσης μόνο την αντίθεση του προοδευμένουΉλιου με τον γενέθλιο Ουρανό κάτω απο την επιρροή της οποίας βρίσκεται η χώρα μας τον τελευταίο χρόνο. Υπήρχε ακόμα ένας πάρα πολύ σημαντικός παράγοντας, τόσο σημαντικός που τείνει να πάρει πλέον την μορφή μαθηματικού νόμου, τον οποίο είχα αποφασίσει να δημοσιοποιήσω σε περίπτωση που τα γεγονότα τον επιβεβαίωναν για 5η συνεχόμενη φορά. Και αυτό έγινε. Σε λίγες ώρες θα δείτε τι ακριβώς είχα παρατηρήσει.

Επειδή για την δημοσίευση που θα ακολουθήσει ήταν απαραίτητη η παρουσίαση ενός μεγάλου αριθμού χαρτών (δέκα) αποφάσισα να "σπάσω" το κείμενο της, και να το παρουσιάσω σε δύο στον αριθμό δημοσιεύσεις. Ελπίζω να καταφέρω να ολοκληρώσω την παρουσίαση του μέχρι απόψε το βράδυ.

Η σημερινή δημοσίευση θα αποτελέσει και την πιο σημαντική, ως σήμερα, από τις δημοσιεύσεις μου τις υποστηρικτικές του χάρτη της Ελλάδας με ωροσκόπο στο Σκορπιό. Και αυτό γιατί ξεπερνά τα πλαίσια μιας υποκειμενικής ερμηνείας και πλησιάζει τα όρια της μαθηματικής απόδειξης. Οι ερμηνείες που έχω δημοσιεύσει ως σήμερα - και τις οποίες εσείς θα κρίνετε αν είναι καλές ή όχι - μπορείτε να τις βρείτε συγκεντρωμένες εδώ :

AA-Γενέθλιος Χάρτης της Ελλάδας (ανάλυση)


Οι ερμηνείες για ιστορικά γεγονότα που αφορούν τη χώρα μας θα συνεχιστούν, και θα καλύψουν το σύνολο της Ιστορίας του νεοελληνικού Κράτους από την ημέρα της ίδρυσης του στις 3 Φεβρουαρίου του 1830 ως και σήμερα. Την 4η Ιουλίου θα δημοσιεύσω ένα άρθρο σχετικό με την κατάκτηση του Ευρωπαικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου από τη χώρα μας το 2004, ενώ θα ακολουθήσει άρθρο σχετικό με τα Ιουλιανά του 1965, την εισβολή στην Κύπρο το 1974 ( χαιρετώ τους φίλους και φίλες από την Κύπρο που διαβάζουν αυτό το ιστολόγιο), και τη Μεταπολίτευση. Όλα αυτά με οδηγό το γενέθλιο χάρτη της Ελλάδας με Ωροσκόπο στην 5η μοίρα του Σκορπιού.

Να υπενθυμίσω ότι αυτός ο χάρτης "κυκλοφορούσε" πολλά χρόνια πριν ασχοληθώ προσωπικά με την Πολιτική Αστρολογία. Είμαι σίγουρος ότι πριν πολλά χρόνια ( ίσως πάνω από 15 ) είχε δημοσιευθεί σχετικό άρθρο σε αστρολογικό περιοδικό στο οποίο ο συγγραφέας υποστήριζε με πάθος ότι είναι λάθος να ψάχνουμε για ώρες υπογραφής του Πρωτοκόλλου του Λονδίνου για να καταστρώσουμε το χάρτη της χώρας μας, γιατί πολύ απλά η συγκεκριμένη Πράξη δεν αποτελούσε τίποτα άλλο πέρα από την επικύρωση ενός ψυχρού νομικού εγγράφου το οποίο γέννησε το Ελληνικό Κράτος την 3η Φεβρουαρίου του 1830 και το οποίο, νομικά πάντα, ισχύει από το πρώτο κιόλας δευτερόλεπτο της συγκεκριμένης ημερομηνίας. Η ακριβής χρονική στιγμή της υπογραφής δεν είχε καμιά απολύτως σημαντικότητα ούτε για τους ξένης εθνικότητας υπογράφοντες το έγγραφο, αλλά - το πιο σημαντικό - ούτε για τους Έλληνες οι οποίοι απλά έμαθαν ότι από την 3η Φεβρουαρίου του 1830 είχαν Κράτος !

Πρωτόκολλο του Λονδίνου, 3.2.1830. Στην αγγλική και γαλλική γλώσσα. (Αρχείο Microsoft Word. Μέγεθος: 30 ΚΒ)

Protocole* (No 1) tenu à Londres le 3 Février 1830, relatif à l’indépendance de la Grèce.


Πρόκειται απλά περί ενός καθαρά νομικού εγγράφου με αναδρομική ισχύ... Αν κάποιος έχει κάποια πληροφορία για το συγκεκριμένο αστρολόγο και το δημοσίευμα αυτό παρακαλώ ας μου τη στείλει στο heraclesv@gmail.com . Αξίζουν συγχαρητήρια σε αυτόν τον άνθρωπο για την τόσο απλή και λογικά ορθή ιδέα του στην οποία την εποχή που πρωτοάκουσα δυστυχώς δεν είχα δώσει σημασία και η οποία, ύστερα απο τόσα χρόνια, βλέπω να επιβεβαιώνεται τόσο ξεκάθαρα.

No comments: