Sunday, October 12, 2008

John McCain : August 29, 1936 - 6:25 pm, Colon, Panama

Δημοσιοποιήθηκε τελικά το πιστοποιητικό γεννήσεως του John McCain του υποψηφίου του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος για τις Αμερικανικές Προεδρικές Εκλογές οι οποίες θα διεξαχθούν σε τρείς περίπου εβδομάδες στις 4 Νοεμβρίου του 2008.

Προς μεγάλη έκπληξη κάποιων αμερικάνων αστρολόγων οι οποίοι στηριζόμενοι σε κάποια πληροφορία η οποία έφερε τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων γεννημένο μεταξύ 9 και 11 προ μεσημβρίας προχώρησαν σε ατελείωτες αναλύσεις επί αναλύσεων, ο John McCain ήρθε στην πραγματικότητα στη ζωή πολύ αργότερα και συγκεκριμένα στις 6 και 25 πρώτα λεπτά το απόγευμα. Έτσι λοιπόν ο Ηλιακά Παρθένος McCain έχει τη Σελήνη του τοποθετημένη στον Υδροχόο και όχι στον Αιγόκερω όπως πιστεύοταν μέχρι σήμερα, ενώ ο Ωροσκόπος του βρίσκεται τελικά τοποθετημένος στο ζώδιο των Ιχθύων.

Δημοσιεύω στη συνέχεια το πλήρες ωροσκόπιο του John McCain χρησιμοποιώντας τα στοιχεία τα οποία αναγράφονται στο πιστοποιητικό γεννήσεως του.

John McCain's natal horoscope according to his birth certificate

Το πιστοποιητικό γεννήσεως του John McCain. Πατήστε στη φώτο για μεγένθυνση.
John McCain's birth certificate. Click on the photo to enlarge.

Βιογραφικά στοιχεία απο την wikipedia.

John McCain, wikipedia,

Ο Τζον Μακέιν (αγγλ.: John Sidney McCain III) είναι ένας Αμερικανός Γερουσιαστής από την Αριζόνα και υποψήφιος πρόεδρος του Ρεπουμπλικανικού κόμματος στις Προεδρικές εκλογές του 2008.
Γεννήθηκε στις 29 Αυγούστου 1936 σε ένα Αμερικανικό στρατιωτικό νοσοκομείο στον Παναμά. Ο πατέρας του ήταν στρατιώτης του Αμερικανικού Ναυτικού. Ο ίδιος, αποφοίτησε από την Αμερικανική Ναυτική Ακαδημία το
1958 και έγινε πιλότος πολεμικών αεροπλάνων. Έλαβε μέρος στον Πόλεμο του Βιετνάμ, όπου τραυματίστηκε και συνελήφθη ως κρατούμενος πολέμου από τους Βιετκόνγκ. Κρατήθηκε από το 1967 μέχρι το 1973 ενώ τα βασανιστήρια που δέχθηκε του προκάλεσαν σημαντικές αναπηρίες.

Η καριέρα του στο Ναυτικό έληξε το 1981. Ο Μακέιν, μετακόμισε στην Αριζόνα και μπήκε στην πολιτική. Το 1982 εξελέγη στη Βουλή των Αντιπροσώπων, όπου υπηρέτησε δύο θητείες. Το 1986 εξελέγη για πρώτη φορά Γερουσιαστής, ενώ επανεξελέγη το 1992, το 1998 και το 2004. Αν και γενικά υπηρετούσε συντηρητικές αρχές, οι συχνές διαφωνίες του με την επίσημη γραμμή του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος έγιναν θέμα στα αμερικανικά ΜΜΕ. Το 1989 το όνομά του ενεπλάκη σε ένα σημαντικό οικονομικό σκάνδαλο. Τα επόμενα χρόνια πρότεινε με επιτυχία οικονομικές μεταρρυθμίσεις, και εργάστηκε για την αποκατάσταση των διπλωματικών σχέσεων με το Βιετνάμ. Τάχθηκε ξεκάθαρα υπέρ του Πολέμου στο Ιράκ, και υποστηρίζει πως ο πόλεμος πρέπει να κερδηθεί μέσα στα επόμενα χρόνια.


Το 2000 ήταν υποψήφιος για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, αλλά έχασε από τον Τζωρτζ Μπους. Το 2008 ήταν και πάλι υποψήφιος, αυτή τη φορά κερδίζοντας το χρίσμα για τη συμμετοχή του στις Αμερικανικές Προεδρικές Εκλογές.

Ο χάρτης και το πιστοποιητικό γεννήσεως του υποψηφίου των Δημοκρατικών Barack Obama βρίσκoνται στον παρακάτω σύνδεσμο :

Barack Obama - August 4, 1961 - 7:24 p.m - Honoluu, Hawaii - 21N18, 157W51

3 comments:

Anonymous said...

Mπράβο, αυτό θα πει έρευνα.

Δημήτρης

Vassilis Papadolias said...

Καλώς ήλθες και πάλι, Ηρακλή. Πάντα ενήμερος βλέπω...
Και πολιτικά επίκαιρος...
Πάντα τέτοια...

Heracles V. said...

Δημήτρη και Βασίλη σας ευχαριστώ.

Χωρίς να θέλω να περιαυτολογήσω (αλλά πρέπει να κάνω μια εξαίρεση γιαυτη τη συγκεκριμένη περίπτωση), θα πρέπει να σας πω ότι το cosmo-BioLOGy ήταν το πρώτο αστρολογικό blog ή ιστοσελίδα στον κόσμο το οποίο δημοσιεύσε το χάρτη και μαζί το πιστοποιητικό γεννήσεως του McCain, το μεσημέρι της 12ης Οκτωβρίου. Η πληροφορία για την ώρα γέννησης πρωτοδημοσιευτηκε στα forums του Noel Tyl την ίδια μέρα το πρωί χωρίς όμως τη δημοσιεύση και του πιστοποιητικού.

To astrology weekly το δημοσιεύσε στις 14 Οκτωβρίου, ενώ η κάποτε άπιαστη σε αυτά astrodatabank διατηρεί ακόμα το παλιό (λανθασμένο) ωροσκόπιο έχοντας προσθέσει απλά τη σημείωση :

"Note by Alois Treindl Oct 15 2008: New sources provided a Panama birth certificate which gives a birth time of 6:25 PM. See article on Stariq.com and links within that article."

Το άρθρο στο Stariq στο οποίο παραπέμπει έχει ημερομηνία 14η Οκτωβρίου ( http://stariq.com/Main/Articles/P0009034.HTM ).

Για την ιστορία τώρα το πιστοποιητικό υπήρχε εδώ και κάτι μήνες στην ακόλουθη σελίδα ( η οποία δεν έχει καμμιά σχέση με αστρολογία αλλά με παραπολιτικές συνωμοσιολογίες) :

http://johnmccain.dominates.us/forum/viewtopic.php?f=12&t=145