Sunday, March 8, 2009

Ξένος αστρολόγος σχολιάζει τον "σωστό" χάρτη της Ελλάδος

Στο τεύχος 137 του ελβετικού περιοδικού Astrologe Heute δημοσιεύτηκε ενα γράμμα αναγνώστη προς τη συνταξη με θέμα τον σωστό χάρτη της Ελλάδος. Ο αναγνώστης είναι επαγγελματίας αστρολόγος.

Γενέθλιο Ωροσκόπιο της Ελλάδος.
Εδώ και πολλά χρόνια διαβάζω το περιοδικό σας, και ιδιαίτερα τα άρθρα σας για τα παγκόσμια γεγονότα με ενδιαφέρουν παρα πολυ. Ασχολούμαι επαγγελματικά με την Αστρολογία και απο το 1995 ασχολούμαι με τα ωροσκόπια κρατών. Στόχος μου είναι να εξακριβωσω αξιόπιστα και σωστά τα ωροσκοπια των διαφόρων χωρών, μια και θεωρώ οτι σε αυτόν τον τομεα η μελέτη και η έρευνα είναι σε αρχικά στάδια. Κυκλοφορούν δυστυχώς πολλοί λανθασμένοι χάρτες κρατών και γι' αυτό το λόγο μελετώ προσεκτικά τους χάρτες βάσει διαφορων γεγονότων σε κάθε κράτος.
Με αφορμή τα τελευταία γεγονότα στην Ελλάδα θα ήθελα να σας παρουσιάσω τα αποτελέσματα της έρευνας μου πανω στο χάρτη ίδρυσης του ελληνικού κράτους. Αυτόν τον χάρτη τον έφτιαξα αφ'ότου μελέτησα παραπάνω απο 300 γεγονοτα στη χώρα αυτή.
Όλα τα γεγονότα και ιδιαίτερα τα τελευταία επιβεβαιώνουν την ορθότητα αυτου του χάρτη.
Όλες οι άλλες ημερομηνίες ίδρυσης του κράτους (κυκλοφορούν περίπου 12 ημερομηνίες) απο την αρχή της επανάστασης εναντίων των Τούρκων στις 25 Μαρτίου 1821, αποδείχτηκαν στη μελέτη μου ως άκυροι.
Ο χάρτης της Ελλάδας που χρησιμοποιώ έχει ημερομηνία γέννησης την 11η Ιουνίου 1975, 0.00 ώρα, Αθήνα. Απο αυτήν την ημέρα ισχύει το δημοκρατικό Σύνταγμα της χώρας. Τα επίκαιρα γεγονότα και οι αναταραχές του περασμένου Δεκέμβρη επιβεβαιώνουν την εγκυρότητα αυτου του χάρτη. Η αντίθεση Κρόνου-Ουρανού (επανάσταση) σε τετράγωνο με τον Ήλιο και Ερμή στον 5ο οίκο του γενέθλιου (Νεολαία) δείχνουν τα γεγονότα αυτά πολύ καθαρά.. Όταν ο ΕρμΉς ενεργοποίησε την αντίθεση αυτή στις 6 Δεκεμβρίου 2008, δολοφονήθηκε ο νεαρός στην Ελλάδα. Ο Ήλιος και ο Άρης εντειναν τις επόμενες μέρες την αναταραχή που επικράτησε. Με την διελεύση του Βόρειου Δεσμού απο τον Ωροσκόπο της χώρας, ο κυβερνήτης του οποίου βρίσκεται στον 9ο οίκο της χώρας, ενεργοποιεί επίσης το θέμα του γενέθλιου, δηλαδή Επανάσταση των Αυτόνομων, Αναρχικών, αθλιότητα του εκπαιδευτικού συστήματος, ανακατατάξεις στην πανεπιστημιακή εκπαίδευση κλπ.. Ο διελαύνων Πλούτωνας στον 11ο πλησιάζει την αντίθεση με τη Σελήνη στον 5ο και εξαγριώνει τους Νέους. Η γενέθλια θέση του Τοξότη-Ποσειδώνα στον 10ο οικο, το μεσουράνημα στον Σκορπιό με τον Πλούτωνα στον 8ο δείχνει τη διεφθαρμένη κυβέρνηση, όπως επίσης το θέμα σχετικά με το θέμα του Άγιου Όρους- εξουσία των Μοναχων, 10ος οίκος. Ταυτόχρονα υπάρχουν αναταραχές με το σκάνδαλο του Βατοπεδίου, στο οποιο εμπλέκονται μοναστήρια και υπουργεία. Ο Κρόνος στον 6ο δείχνει μόνιμα προβλήματα ανεργίας και οικονομικών προβλημάτων. Οι συχνές πυρκαγιές συμβαίνουν συνήθως οταν ενεργοποιείται η σύνοδος Άρη-Δία στο ζώδιο του Κριού στον 2ο οίκο.
Ήλιος και Ερμής στους Διδύμους στον 5ο οίκο δείχνουν επίσης την ιδιαίτερη σημασία των μέσων μαζικής μεταφοράς (όπως και πλοία, κρουαζιερόπλοια, κλπ) στην Ελλάδα ως μέρος διακοπών. Προβλήματα σε αυτόν τον τομέα φαίνονται απο τις κατα καιρούς ενεργοποιήσεις, όπως π.χ. ο βυθισμός του κρυαζιερόπλοιου “sea diamond”στις 6 Απριλίου 2007. ( Διελεύσεις).
Παρουσίασα ενδεικτικά ορισμένα γεγονότα πάνω στον χάρτη της Ελλάδας. Όλα αυτά τα γεγονότα αποδεικνύουν την ορθότητα του χάρτη της Ελλάδος με την ημερομηνία ιδρύσεως 11.6. 1975.
Εξαιτίας των τωρινών ενεργοποιήσεων είχα προβλέψει στην αρχή του 2008 τις εξελίξεις που θα ακολουθούσαν στην Ελλάδα.
Helmut Aden.

2 comments:

Alexandra said...

Οποιος θα ηθελε να σχολιασει το γραμμα του κυριου στη συνταξη του περιοδικου, μπορει να στειλει τα σχολια του στην παρακατω ηλεκτρονικη διευθυνση redaktion@astrologieheute.ch

_ said...

καλά τα λέει (ή του τα λένε οι ελληνικές πηγές του...)Αρχικά μάλιστα νόμιζα ότι είναι 'Ελληνας. γιατί μου φάνηκε πολύ περίεργο να γνωρίζει κανείς αυτή την λεπτομέρεια και πολύ περισσότερο να κάτσει να βγάλει πρόβλεψη για την ψωροκόσταινα... Την άποψη αυτή την έχω δημοσιεύσει πολύ παλιότερα και στον Ουρανίτσα και στο δικό μου blog και την έχω πει και στην Λέσχη Φίλων Αστρολογίας. Τον ευχαριστώ γι'αυτή την δημοσίευση του ως υποστηρικτής αυτής της άποψης. Εγώ δεν μπορώ να πάρω πια στα σοβαρά τους Αστρολόγους που υποστηρίζουν ότι η μεταπολιτευτική Ελλάδα έχει καμμιά σχέση με Υδροχόο οπότε περιορίζομαι στο καλαμπούρι.