Monday, June 13, 2011

Ο διελαύνων Ποσειδώνας σε σύνοδο με το γενέθλιο Ερμή και η ταυτόχρονη είσοδος του Πλούτωνα στον 3ο οίκο

Φίλες και φίλοι σήμερα θα αναφερθώ σε κάτι το οποίο ακόμα και αν δεν θέλατε  να το παρατηρήσετε, δεν θα σας ήταν και τόσο εύκολο.  Αναφέρομαι στη σχεδόν απόλυτη διαστρέβλωση της πραγματικότητας που ζούμε αυτό τον καιρό στη χώρα μας και η οποία οφείλεται ( κυρίως αλλά όχι μόνο ) στην αργή διελεύση του Ποσειδώνα γύρω απο τη μοίρα στην οποία είναι τοποθετημένος ο Ερμής στο γενέθλιο ωροσκόπιο της Ελλάδας (30η Υδροχόου). Μέσω αυτής της ισχυρότατης διελεύσης το φαντασιακό και διαστρεβλωτικό της πραγματικότητας στοιχείο του Ποσειδώνα έχει μπεί για τα καλά στη ζωή μας, κυριαρχώντας απόλυτα σε όλα τα πεδία δράσης της πλανήτικής Αρχής του Λόγου και της Επικοινωνίας ( Ερμής). Η έντονη οικονομικής φύσεως ανασφάλεια κάτω απο την οποία ζεί μεγάλο μέρος του πληθυσμού και η τραγικά ακραία κατάσταση την οποία βιώνει η χώρα μας, αφού η οικονομική της επιβίωση εξαρτάται πλέον απο τις αναγκαιότητες τρίτων και τις απρόβλεπτες διεθνείς συγκυρίες, έχει δώσει το καλύτερο "λίπασμα" για την καλλιέργεια μιας απίστευτης σπερμολογίας και ενός πραγματικού οργίου φημών που ξεκίνησε απο τις αρχές του 2010 (όταν για πρώτη φορά ο διελ. Ποσειδώνας πλησίασε τον γεν. Ερμή σε απόσταση μίας μοίρας ) και συνεχίζει ακάθεκτο μέχρι σήμερα. Οι διαδόσεις περί επικείμενης "πτώχευσης και παύσης πληρωμών", τα "μηχανημάτα του νομισματοκοπείου στο Χολαργό που ξανάπιασαν δουλειά και τυπώνουν πυρετωδώς δραχμές τις νύχτες",η "εξόδος απο το ευρώ και την Ευρώπη" είναι μόνο μερικά παραδείγματα απο τα ατελείωτα που θα μπορούσα να αναφέρω. Τα ηλεκτρονικά μηνύματα γνωστών και αγνώστων, οι οποίοι υποτίθεται ότι ξέρουν πότε θα επέλθει η "οριστική χρεοκοπία", πέφτουν βροχή ανεβοκατεβάζοντας με τρελούς ρυθμούς τους χρηματιστηριακούς  δείκτες και αδειάζοντας τα ταμεία των τραπεζών απο πανικόβλητους καταθέτες που τρέχουν να κάνουν  αναλήψεις με σκοπό να "σώσουν" τα χρήματα τους. Η διαστρέβλωση της πραγματικότητας, οι ψίθυροι, οι διαδόσεις, οι παρερμηνείες, και οι ανυπόστατες φήμες έχουν γίνει πλέον απο εξαίρεση κανόνας... Τελευταίο κρούσμα παραπληροφόρησης η φήμη, που λειτούργησε μάλιστα και ως "καταλύτης" για τη δημιουργία του "κινήματος των Αγανακτισμένων", αυτή δηλ. που ήθελε τους νεαρούς διαδηλωτές στις Ισπανικές συγκεντρώσεις της πλατείας Πουέρτα ντελ Σολ της Μαδρίτης να χρησιμοποιούν το σαρκαστικό για την απάθεια των Ελλήνων απέναντι στην οικονομική κρίση σύνθημα: "Κάντε ησυχία... να μην ξυπνήσουμε τους Έλληνες". Οι ίδιοι οι Ισπανοί διαδηλωτές βέβαια υποστηρίζουν ότι ούτε το συγκεκριμένο σύνθημα αλλά ούτε και κάποια παραλλαγή του ( όπως ειπώθηκε αργότερα), ακούστηκε ποτέ στις συγκεντρώσεις τους. Αυτό βέβαια δεν εμπόδισε εκατοντάδες ιστολόγια να αναπαράγουν την "είδηση" αλλά και να προχωρήσουν και σε "βαθυστόχαστες" αναλύσεις.


Εσωτερικός κύκλος : Γενέθλιο ωροσκόπιο Ελλάδας - Εξωτερικός κύκλος : διελεύσεις για την 13η Ιουνίου του 2011 - Θέμα : H επίδραση του διελαύντος Ποσειδώνα σε σύνοδο με τον γενέθλιο Ερμή και η διέλευση του Πλoύτωνα στον 3ο γενέθλιο οίκο.

Η κατάσταση που περιέγραψα παραπάνω εντείνεται ακόμα περισσότερο απο την σύμπτωση που έφερε την διελεύση αυτή να συμπίπτει χρονικά με την είσοδο του διελ. Πλούτωνα στον 3ο γενέθλιο οίκο της Ελλάδας, το φυσικό δηλ. οίκο του Ερμή. Μια μεγάλης σπουδαιότητας αλλαγή για την οποία αξίζει να αφιερώσω (και θα το κάνω) ένα ανεξάρτητο άρθρο. Προς το παρόν θα πω μόνο ότι αυτή η κίνηση του Πλούτωνα είναι η κυρίως υπεύθυνη αστρολογική επιρροή για τη γενική "μαυρίλα" που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα και η οποία αντικατοπτρίζεται σε όλα τα θέματα του Ερμή και του 3ου οίκου. Απο τα "μαύρα" πρωτοσέλιδα των εφημερίδων και τα καταθλιπτικά δελτία ειδήσεων στην τηλεόραση ως και τα βίντεος με τις "θεωρίες συνομωσίας της Νέας Τάξης Πραγμάτων κατά της Ελλάδας" που έχουν κατακλύσει το ελληνικό διαδίκτυο. Το Πλουτώνιο στοιχείο έχει εμποτίσει ακόμα και τις πιο ανθρώπινες καθημερινές συζητήσεις αφού η καταστροφολογία και η συνομωσιολογία ( χαρακτηριστικές και οι δύο της επίδρασης του Πλούτωνα πάνω στον Ερμή ή στον 3ο οίκο) έχουν επικρατήσει πλήρως.

Ο διελαύνων Ποσειδώνας κινούμενος ορθόδρομα και ανάδρομα στο τέλος του Υδροχόου και τις πρώτες δύο μοίρες των Ιχθύων θα συνεχίσει να επηρρεάζει το γενέθλιο Ερμή της Ελλάδας καθόλη τη διάρκεια του 2011 αλλά και μεγάλο μέρος του 2012. Απο εκεί και πέρα η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει, με την έννοια ότι τουλάχιστον θα ξέρουμε τι πραγματικά συμβαίνει και που οδηγούμαστε.  Ένα ακόμα παρηγορητικό στοιχείο είναι ότι μέσα στο 2012 θα διακοπεί σταδιακά και η επιρροή της γωνίας αντίθεσης που υφίσταται αυτή τη στιγμή μεταξύ των προοδευμένων θέσεων του Ερμή και του Ουρανού στο ωροσκόπιο της χώρας μας και η οποία τείνει να δώσει ειδήσεις και πληροφορίες οι οποίες "τινάζουν" κυριολεκτικά το νευρικό σύστημα των Ελλήνων στον αέρα. Η συνδυαστική επίδραση ακριβώς αυτών των  νέων συνθηκών της κατάστασης του Ερμή και του οίκου του (3ου) στο ωροσκόπιο της Ελλάδας είναι, φίλες και φίλοι, και οι κύριες πηγές αυτού του φαινομένου των καιρών μας  στο οποίο έχει ήδη αποδoθεί η ονομασία "Εθνική κατάθλιψη". 

H αντίθεση του προοδευμένου Ερμή με τον προοδευμένο Ουρανό στο χάρτη της Ελλάδας

Μέχρι λοιπόν και το 2013 θα σας συνιστούσα να δίνετε ιδιαίτερη προσοχή στο φιλτράρισμα και τη συστηματική διασταύρωση της οποιαδήποτε πληροφορίας πέφτει στην αντίληψη σας, όσο αξιόπιστες και αν νομίζετε ότι  είναι οι πηγές της πληροφόρησης σας... Και αυτό επειδή πολύ απλά  η επεξεργασία λανθασμένων πληροφοριών σημαίνει σκέψη και οργάνωση σε λάθος βάση, μια διαδικασία που μαθηματικά οδηγεί και σε λανθασμένες δράσεις. Θυμηθείτε φίλες και φίλοι ότι αυτός ο "καιρός" ευνοεί ξεκάθαρα τους "άπιστους Θωμάδες"...

Για να ξεκαθαρίσω τα πράγματα θα ήθελα να πω ότι το μήνυμα του παρόντος άρθρου δεν είναι ότι το ότι ακούτε είναι ψεύτικο και δίχως αξία. Δεν αποκλείω καθόλου ότι κάποιες απο τις "φήμες" τελικά θα επαληθευθούν. Το νόημα του άρθρου είναι ότι αυτό που ακούτε αυτή την εποχή έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να είναι ανυπόστατο ή διαστρεβλωμένο σε σχέση με τις πιθανότητες που ίσχυαν στο παρελθόν. Το κακό είναι ότι πλέον είναι πάρα πολλοί αυτοί που δεν διανοούνται καν ότι η "αλήθεια" τους μπορεί να μην έχει σχέση με κάποια πραγματικότητα και  είναι ακριβώς και οι ίδιοι οι οποίοι παρουσιάζονται έτοιμοι να αναλάβουν  "δράση" παρακινούμενοι απο τις όποιες θεωρίες διαβάζουν ή ακούνε απο δω και απο εκεί. Κάτι ιδιαίτερα επικίνδυνο θα έλεγα...

Να πω επίσης - για να μην παρεξηγηθώ - ότι όλα τα παραπάνω δεν έχουν να κάνουν με την καθαυτή  πολιτικοοικονομική κατάσταση της χώρας μας και αφορούν αποκλειστικά και μόνο στα βασικά θέματα του Ερμή δηλ.τις επικοινωνίες και την πληροφόρηση. Για τα υπόλοιπα θα ακολουθήσει η σειρά των άρθρων που σας υποσχέθηκα.


πηγές :
Ελευθεροτυπία : το σύνθημα που άκουσαν μόνο τα ελληνικά ΜΜΕ

Καταθέσεις : πανικός με αναλήψεις

Real.gr : Εθνική Κατάθλιψη

No comments: