Sunday, August 5, 2018

ο χάρτης του Nicolas Maduro και οι Εκλείψεις του καλοκαιριού του 2018

Ένας εξαιρετικά ενδιαφέρων γενέθλιος χάρτης είναι αυτός του προέδρου της Βενεζουέλας Νίκολας Μαδούρο ο οποίος, όπως φαντάζομαι οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζετε, δέχθηκε δολοφονική επίθεση με drones τα οποία έφεραν εκρηκτικά κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε στρατιώτες, χθες το απόγευμα στο Καράκας.
Αυτό που καθιστά το συγκεκριμένο χάρτη τόσο ενδιαφέρων είναι το γεγονός ότι οι τοποθετήσεις στο ζωδιακό των γενέθλιων Ωροσκόπου, Κρόνου και Άρη συμπίπτουν με τις τοποθετήσεις στο ζωδιακό και των τριών Εκλείψεων του φετινού καλοκαιριού. Οι πιο πεπειραμένοι από εσάς γνωρίζετε ότι ο ταυτόχρονος συγχρονισμός ενός γενέθλιου χάρτη με τις επιδράσεις μιας ακολουθίας τριών Εκλείψεων είναι κάτι που παρατηρούμε εξαιρετικά σπάνια.
Πιο συγκεκριμένα, αν και νομίζω ότι ο χάρτης που έχω αναρτήσει είναι αρκετά παραστατικός, η Σεληνιακή Έκλειψη της 27ης Ιουλίου στην 5η Υδροχόου έλαβε χώρα σε απόσταση 1 1/2 μοίρας από τη θέση του Κρόνου, η Ηλιακή Έκλειψη της 13ης Ιουλίου απέχει λίγα λεπτά της μοίρας από τη θέση του γενέθλιου Ωροσκόπου, ενώ η επιρροή που φαίνεται να “πυροδότησε” το γεγονός είναι αυτή της επικείμενης ( 11η Αυγούστου ) Ηλιακής Έκλειψης στην 19η μοίρα του Λέοντα, ένα φαινόμενο το οποίο λαμβάνει χώρα σε απόσταση ελάχιστων λεπτών της μοίρας από τη γενέθλια θέση του Άρη, πάντα στο γενέθλιο χάρτη του Μαδούρο. 
Κρίσιμο ρόλο εδώ παίζει αναμφίβολα και η διέλευση του Πλούτωνα στην 20η μοίρα του Αιγόκερω, αφού από αυτή τη θέση ο πλανήτης φαίνεται να προσβάλει τα "προσωπικά ευαίσθητα σημεία" του χάρτη, ονομαστικά τη μοίρα του Ωροσκόπου ( 22η Καρκίνου ) αλλά και αυτή του Μεσουρανήματος ( 21η Κριού ). Καταλαβαίνετε ότι λόγω της εξαιρετικά αργής κίνησης του Πλούτωνα αυτές οι “προσβολές” θα συνεχίσουν να βρίσκονται σε ισχύ και για τα επόμενα 2-3 χρόνια. 
Να σημειώσω επίσης ότι τα δεδομένα με τα οποία έχει καταστρωθεί ο χάρτης του προέδρου της Βενεζουέλας βασίζονται σε πιστοποιητικό γέννησης, αναφορά της πηγής μπορείτε να βρείτε παρακάτω.

πηγή δεδομένων γεννήσεως : https://www.astro.com/astro-databank/Maduro,_Nicolas

video της επίθεσηςhttps://www.youtube.com/watch?v=avSgQc6DOiU

ο χάρτης για τη στιγμή της επίθεσης ( κλικ για μεγέθυνση ) 


No comments: