Friday, February 29, 2008

Archbishop Ieronymos of Athens : 10 March 1938, Oinofyta Boeotia (time unknown)

Αυτή η δημοσίευση ακολουθεί ως συνέχεια αυτού του μηνύματος

Δημοσιεύτηκε στην wikipedia η πληροφορία για την ημερομηνία γεννήσεως του νέου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου. Σύμφωνα με αυτή λοιπόν ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος γεννήθηκε στις 10 Μαρτίου 1938 στα Οινόφυτα Βοιωτίας.




Ο υποτυπώδης (εξαιτίας της άγνοιας για την ώρα γέννησης) γενέθλιος χάρτης ο οποίος προκύπτει απο αυτή την ημερομηνία παρουσιάζει μια τριπλή σύνοδο του Ήλιου με τον Ερμή και την Αφροδίτη στο ζωδιο των Ιχθύων. Τα τρία ουράνια σώματα βρίσκονται σε όψη αντίθεσης (180 μοίρες) με τον "χορηγό" τους πλανήτη και κυβερνήτη των Ιχθύων Ποσειδώνα. Ένα πολύ "υπερβατικό" ωροσκόπιο με έντονη μεταφυσική χροιά θα λέγαμε. Η Σελήνη (αναλόγως με την ώρα γέννησης) τοποθετείτε είτε στις πρώτες μοίρες του Καρκίνου (το πιο πιθανό) είτε στις τελευταίες των Διδύμων. Απο τα μέχρι τώρα δείγματα γραφής του Αρχιεπισκόπου θα υπέθετα ότι ο Ωροσκόπος βρίσκεται σε κάποιο απο τα ζώδια της Γης, αλλά γενικά αποφεύγω να αναλύω χάρτες οι οποίοι βασίζονται σε υποθέσεις. Παρόλαυτα ο χάρτης μας προσφέρει κάποια σταθερά δεδομενα τα οποία δεν μπορούμε να αγνοήσουμε. Ένα απο αυτά είναι και το ισχυρότατο τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στις τελευτάιες μοιρές του Καρκίνου. Η καθαρά "πολεμική" αυτή όψη δείχνει ότι ο νέος Αρχιεπίσκοπος έχει και μια "άλλη πλευρά" εκτός απο αυτή του "χαμηλού τόνων αφιερωμένου στα πνευματικά καθήκοντα του ιερέα". Άνθρωποι με αυτη την όψη βρίσκονται συνήθως στην "πρώτη γραμμή της μάχης" και δίνουν τον "αγώνα" για την υπεράσπιση αυτών που πιστεύουν "μέχρι τέλους" χρησιμοποιώντας ακόμα και πολύ σκληρά "μέσα" και μάλιστα με ένα απόλυτο τρόπο. Το όλο ζήτημα είναι λοιπόν τι ακριβώς έχει στο μυαλό του να κάνει ο νέος Αρχιεπίσκοπος και ποιοί ακριβώς θα ενοχληθούν απο αυτή τη δράση του...

Οι προοδευτικές κινήσεις στο χάρτη του Αρχιεπισκόπου είναι (όπως θα περιμέναμε άλλωστε) πολύ ευνοικές αυτή την εποχή. Όπως μπορείτε να δείτε στον εξωτερικό κύκλο του παραπάνω χάρτη ο προοδευμένος Ήλιος σχηματίζει όψεις εξαγώνου (60 μοίρες) με την γεν. Αφροδίτη και γεν.Πλούτωνα ταυτόχρονα. Η όψη της "νίκης" παρόλαυτα είναι το τρίγωνο (120 μοίρες) που σχηματίζει ο προοδευτικός Άρης στην 18η των Διδύμων με τον γενέθλιο Δία στην 19η μοίρα του Υδροχόου. Φυσικά δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι η Ηλιακή Έκλειψη την ημέρα της εκλογής του (7 Φεβρουαρίου 2008) έλαβε χώρα στις 17 μοίρες και 44 λεπτά του Υδροχόου σε μικρότερη της 1 μοίρας απόσταση απο το γενέθλιο Δία του. Αυτό το γεγονός σε συνδυασμό με την παράλληλη ενεργοποίηση του πρ.Άρης τρίγωνο με γεν.Δία "έδειξε" ξεκάθαρα την επικράτηση του Ιερώνυμου η οποία ήταν άνετη και συντριπτική για τους ανταγωνιστές του.

Παρόλαυτα όπως μπορείτε να δείτε στο χάρτη ο προοδευτικός Άρης βρίσκεται σε πορεία σχηματισμού πολλαπλών τετραγώνων με τα άκρα της γενέθλιας αντίθεσης Ήλιου και Ερμή με Ποσειδώνα. Οι πολύ σοβαρές και εξαιρετικά δύσκολες αυτές γωνίες θα αρχίσουν να δείχνουν την επιρροή τους σε 1 1/2 με 2 χρόνια περίπου απο τώρα (εκτός αν υπάρχει κάποια πρόωρη ενεργοποίηση τους απο τα "άγνωστα" σημεία στο χάρτη του). Ο κίνδυνος εμπλοκής της Εκκλησίας σε κάποιο μεγάλο σκάνδαλο είναι και πάλι πολύ πιθανός. Ο Αρχιεπίσκοπος θα πρέπει να προσέξει τώρα τις επιλογές που κάνει για τα πρόσωπα που θα τον περιβάλλουν γιατί είναι πολύ πιθανόν να βρεθεί σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση. Εξαιτίας του πολύ προσωπικού χαρακτήρα των πλανητών που εμπλέκονται στην προοδευτική αυτή πλοκή πλανητών υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να παρουσιάστούν και προβλήματα υγείας.

Θα επανέλθουμε στο χάρτη του Αρχιεπισκόπου όταν παρουσιαστει κάποιο θέμα επικαιρότητας ή σε περίπτωση που δημοσιευτεί κάποια έγκυρη πληροφορία σχετικά με την ώρα γέννησης του.

No comments: