Monday, March 3, 2008

Republic of Indonesia : 27 December 1949, 17:22 (local time), Jakarta 106E48'00 6S10'00

Aκόμα μία ισχυρή σεισμική δόνηση (6,3 R) σημειώθηκε πριν απο λίγες ώρες στην μαρτυρική Ινδονησία. Πρόκειται για τον τρίτο μεγάλο σεισμό ο οποίος συγκλονίζει τη χώρα σε διάστημα μικρότερο των δύο εβδομάδων.Είχε προηγηθεί την 20η Φεβρουαρίου η ισχυρότατη σεισμική δόνηση των 7,5 R , ενώ πέντε μέρες αργότερα στις 25 Φεβρουαρίου ακολούθησε και νέος ισχυρότατος σεισμός μεγέθους 7,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ. Το μόνο ενθαρρυντικό στοιχείο για τους κατοίκους της πολύπαθης χώρας είναι ότι οι σεισμοί δεν προκαλούν τις ανάλογες με την ένταση τους καταστροφές και ανθρώπινες απώλειες. Η θέση των επικέντρων σε υποθαλάσσιες περιοχές σε συνδυασμό με το σχετικά μεγάλο εστιακό τους βάθος φαίνεται να προστατεύει τη χωρα από βιβλικές καταστροφές ανάλογες με αυτή της 26ης Δεκεμβρίου του 2004.

Η Ινδονησία μια χώρα η οποία αποτελείται απο 17508 (!) νησιά υπήρξε Ολλανδική αποικία ως και τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Κατά τη διάρκεια του η χώρα δέχτηκε την εισβολή και κατάληψη της απο την Ιαπωνία. Λίγες μέρες μετά απο την ρίψη των ατομικών βομβών στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι (η οποία επέφερε και την οριστική παραδοχή της ήττας και παράδοση της Ιαπωνίας), και συγκεκριμένα στις 17 Αυγούστου 1945 η Ινδονησία κηρρύσει την ανεξαρτησία της η οποία δεν γίνεται αποδεκτή απο τους Ολλανδούς αποικιοκράτες. Ακολουθεί μια περίοδος εχθροπραξιών αλλά και διπλωματικού πολέμου μεταξύ των δύο χωρών η οποία λήγει οριστικά το Δεκέμβριο του 1949 όταν η Ολλανδία, και υπό το βάρος των διεθνών πιέσεων, αποδέχεται επίσημα την ανεξαρτησία και αυτονομία της χώρας.


Σύμφωνα με το γνωστό (σε όσους ασχολούνται με την Πολιτική Αστρολογία) βιβλίο του Nicholas Campion "Book of World Horoscopes" η επίσημη μεταφορά της Κυριαρχίας της χώρας απο την Ολλανδία στην Ινδονησία έλαβε χώρα την 27η Δεκεμβρίου 1949 στις 10:22 πμ τοπική ώρα Άμστερνταμ (5:22 μμ για την πρωτεύουσα της Ινδονησίας Jakarta),με την υπογραφή της σχετικής Πράξης Μεταφοράς Κυριαρχίας απο την τότε Βασίλισσα της Ολλανδίας Juliana. Ο χάρτης που ακολουθεί έχει καταστρωθεί με βάση ακριβώς αυτά τα στοιχεία.


Πρόκειται ολοφάνερα για ένα εξαιρετικά δυσαρμονικό χάρτη ο οποίος χαρακτηρίζεται απο την παρουσία πολλάπλών και σοβαρών "προσβολών" προς και απο τον πλανήτη ο οποίος συνδέεται όσο κανένας άλλος με το φαινόμενο των σεισμών, και φυσικά αναφέρομαι στον πλανήτη Ουρανό. Η πιο ισχυρή διαμόρφωση στο χάρτη είναι η παρουσία ενός Κοσμικού Σταυρού (διαμόρφωση η οποία αποτελείται απο τουλάχιστον 4 πλανήτες οι οποίοι σχηματίζουν 4 τετράγωνα και 2 αντιθέσεις μεταξύ τους). Ο Ουρανός τοποθετημενος στην 3η μοίρα του Καρκίνου παιζει κεντρικό ρόλο εδώ σχηματίζοντας γωνίες αντίθεσης με τον Ήλιο στην 6η Αιγόκερω, ενώ παράλληλα σχηματίζει όψεις τετραγώνων με τα άκρα της εξαιρετικά επικίνδυνης αντίθεσης ανάμεσα στη Σελήνη στην 7η Κριού και τον Άρη στην 1η μοίρα του Ζυγού. Αυτές όμως οι προσβολές αποτελούν μόνο την κορυφή του παγόβουνου αφού ο Ουρανός σχηματίζει επίσης όψεις 8ης αρμονικης σειράς (οχτάγωνα = γωνίες 45 και 135 μοιρών) με τα άκρα της αντίθεσης ανάμεσα στην Αφροδίτη στην 16η Υδροχόου και τον Πλούτωνα στην 18η μοίρα του Λέοντα. Ειδικότερα τώρα το Οχτάγωνο (45 μοίρες) ανάμεσα στον Ουρανό και τον Πλούτωνα είναι ιδιαίτερα σημαντικό επειδή ακριβώς συνδέει τους δύο πλανητες οι οποίοι έχουν συνήθως την πιο δυναμική και χαρακτηριστική παρουσία σε περιπτώσεις μεγάλων σεισμών, και ιδιαιτερα καταστροφικών σεισμών. Οι εξοικιωμένοι με την χρήση των γωνιών της 16ης αρμονικής σειράς έχουν ήδη προσέξει τη σύνδεση μεταξύ των δύο πιο σημαντικών σημείων σε ένα ωροσκόπιο (Ωροσκόπος και Μεσουράνημα) με τους Ουρανό και Πλούτωνα. Για τους μελετητές τώρα των μεσοδιάστημάτων και της Κοσμοβιολογίας ειδικότερα έχω απομονώσει (εξωτερικός κύκλος ) τα κρίσιμα μεσοδιαστήματα Ωροσκόπου/Μεσουρανήματος και Ουρανού/Πλούτωνα τα οποία αποκαλύπτουν με πολύ παραστατικό τρόπο το τι πραγματικά συμβαίνει σε αυτό το χάρτη.

Η πλήρης "πλανητική εικόνα" έχει ως εξής :

ASC = MC = Sun/Pluto = Moon/Pluto = Mars/Pluto = Uranus/Pluto
(most critical planetary picture related to intense seismic activity in the Republic of Indonesia's natal chart)

Οι γνωρίζοντες έχουν ήδη αντιληφθεί την εκρηκτικότητα του προαναφερόμενου πλανητικού συνδυασμου.


Θα περάσουμε τώρα στις τωρινές προοδευτικές κινήσεις και πλανητικές διελεύσεις για να δούμε σε ποιο βαθμό ο χάρτης ανταποκρίνεται στην πρόσφατη έξαρση σεισμικής δραστηριότητας στην περιοχή της Ινδονησίας. Ο τριπλός κύκλος που δημοσιεύω παραπάνω περιλαμβάνει στον εσωτερικό κύκλο το γενέθλιο χάρτη της χώρας, στον μεσαίο τις προόδους (secondary progressions) για την 25η Φεβρουαρίου (ημέρα της δευτερης μεγάλης ισχυρής δονησης), ενώ ο εξωτερικός κύκλος περιλαμβάνει τις πλανητικές διελεύσεις για την ίδια παντα ημερομηνία.

Όπως μπορείτε να παρατηρήσετε στο σχεδιάγραμμα (σημείο Α) η τελευταία Ηλιακή Έκλειψη στις 7 Φεβρουαρίου 2008 έλαβε χώρα στην 18η μοίρα του Υδροχόου. Η ζωδιακή αυτή μοίρα βρίσκεται σε σχεδόν τέλεια αντίθεση με τον γενέθλιο Πλούτωνα τις χώρας στην 17η μοίρα του Λέοντα. Παράλληλα έχουμε και ενεργοποίηση του γενέθλιου Ουρανού αφού η μοίρα της Ηλιακής Έκλειψης σχηματίζει γωνία 135 μοιρών (τριπλό οχτάγωνο ή ενάμιση τετράγωνο όπως είναι πιο γνωστό) με την ζωδιακή μόίρα που καταλαμβάνει ο γενέθλιος Ουρανός (3η Καρκίνου).

Προσέξτε τώρα ότι η ενεργοποίηση αυτή των δύο πλανητών μεγενθύνεται σε πολύ μεγάλο βαθμό απο κάποιες άλλες πλανητικές κινήσεις οι οποίες είναι σε "δράση" στο χάρτη της χώρας αυτή την εποχή.

Η πρώτη αφορά την κίνηση της προοδευτικής Σελήνης (σημείο Β/μεσαίος κύκλος στο σχεδιάγραμμα) η οποία αυτή την περίοδο σχηματίζει τέλειο τετράγωνο (90 μοίρες) με τον γενέθλιο Πλούτωνα και Οχτάγωνο/Ημιτετράγωνο (45 μοιρες) με τον γενέθλιο Ουρανό. Αυτή η όψη της Σελήνης (δείκτης του γενικού δημοσίου αισθήματος,και της γενικης διάθεσης και συναισθημαικής κατάστασης ενός λαού), αντικατοπτρίζει παραστατικά την δραματική κατάσταση των κατοικων της χώρας οι οποίοι νιώθούν ανίσχυροι και αβοήθητοι έρμαια κυριολεκτικά στα χέρια μιας αδυσώπητης μοίρας την καταστροφική μανία της οποίας έχουν βιώσει πολλές φορές στο παρελθόν.

Η δεύτερη κίνηση αφορά τη διέλευση του Πλούτωνα ο οποίος στα τέλη του Ιανουαρίου εισήλθε στο ζώδιο του Αιγόκερω προσεγγίζοντας (όπως μπορείτε να δείτε και στον εξωτερικό κύκλο του σχεδιαγράμματος) την 2η μοιρα Αιγόκερω τελειοποιώντας σταδιακά την όψη της αντίθεσης του με το γενέθλιο Ουρανό της χώρας. Εξαιτίας της ιδιάιτερα αργής του κίνησης ο Πλούτωνας θα επηρρεάσει για χρόνια την κρίσιμη αυτη μοίρα και αυτό ακριβώς το γεγονός υπονοεί ότι η σεισμική έξαρση στην περιοχή θα έχει μεγάλη διάρκεια.



Αυτή τη στιγμή η χώρα βιώνει μια απο τις πιο έντονες και επικίνδυνες περιόδους αυτής της παρατεταμένης χρονικά σεισμικής έξαρσης εξαιτίας της χρονικής σύμπτωσης που έφερε τη διέλευση του Πλούτωνα σε αντίθεση με τον γενέθλιο Ουρανό να λειτουργει παράλληλα με την επιρροή της τελευταίας Ηλιακής Έκλειψης, και ταυτόχρονα με το τετράγωνο της προχωρημένης Σελήνης προς τον γενέθλιο Πλούτωνα. Ο Μάρτιος είναι εξίσου επικίνδυνος μήνας τόσο λόγω της αντίθεσης ανάμεσα στον Άρη και τον Πλούτωνα (η οποια ολοκληρώνεται τις επόμενες μέρες) όσο και λόγω της Πανσελήνου της 21ης Μαρτίου στις 1 μοίρες και 31 λεπτά του Ζυγού η οποία ενεργοποιεί το γενέθλιο τετράγωνο Άρη-Ουρανού.

Ισχυρός προστατευτικός παράγοντας για τους κατοίκους της χώραςείναι η ευτυχής σύμπτωση (όπως μπορείτε να δείτε στο χάρτη στον μεσαίο κύκλο) η οποία φέρει τον προχωρημένο Ωροσκόπο της χώρας (ο πληθυσμός, οι κάτοικοι της χώρας ως φυσικές παρουσίες) στην 6η μοίρα του Λέοντα σε επαφή (αντίθεση) με τον γενέθλιο Δία της χώρας στην 6η μοίρα του Υδροοχόου. Η κίνηση αυτή ενεργοποιεί το πραγμάτικά σωτήριο εξάγωνο μεταξύ του Δία και της Σελήνης στο γενέθλιο χάρτη. Αν δεν υπήρχε αυτή η όψη στο χάρτη τα πράγματα θα ήταν εξαιρετικά άσχημα για την πολύπαθη χώρα γιατί τόσο ο γενέθλιος όσο και οι υπόλοιπες προοδευτικες κινήσεις και διελευσεις υποδεικύουν τον κίνδυνο μιας πραγματικά μεγάλης βιβλικής καταστροφής. Το πιο πιθανό λοιπόν ειναι να συνεχίσουμε να βλέπουμε σεισμούς σε αυτή τη συχνότητα και ένταση χωρίς όμως τις σχετικά με αυτά τα μεγέθη αναμενόμενες απώλειες σε ανθρωπινες ζωές.


Χρονολόγιο Ινδονησιακής Ιστορίας

No comments: