Monday, May 12, 2008

China Earthquake (7,8 R) , May 12, 2008 14:28:05 (local time), Sichuan, China 31.104°N, 103.270°E

Καταστροφικός σεισμός μεγέθους 7,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε σήμερα στις 2:28:05 μ.μ (τοπική ώρα) στην επαρχία Sichuan (Σιτσουάν) της κεντρικής Κίνας. Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται στα 92χλμ βορειοδυτικά της πόλης Chengdu (Tσενγντού) στην επαρχία Σιτσουάν. Σε αντίθεση με την επίσης σφοδρότατη δόνηση των 7,3 R ( δες σχετική καταχώρηση και το χάρτη του σεισμού εδώ ) η οποία σημειώθηκε την 21η Μαρτίου και η οποία σενέπεσε με την περίοδο των αιματηρών επεισοδίων στο Θιβέτ, ο σημερινός σεισμός λίγες ώρες μετά την εκδήλωση του καταγράφει ήδη χιλιάδες απώλειες σε ανθρώπινες ζωές, ενώ οι προβλέψεις κάνουν λόγο για δραματική αύξηση του αριθμού των θυμάτων. Εκατοντάδες άνθρωποι έχουν θαφτεί στα ερείπια των πόλεων που επλήγησαν καθώς πολλά σχολεία, εργοστάσια και κοιτώνες κατέρρευσαν από το σεισμό. Δυστυχώς η ισχυρότατη δόνηση σημειώθηκε ενώ τα παιδιά βρίσκονταν ακόμη στα σχολεία τους και πολλά από αυτά, δεν πρόλαβαν να βγουν από τα κτίρια.

Ας γυρίσουμε τώρα δύο μήνες πριν στη δημοσιεύση τη σχετική με τα γεγονότα στο Θιβέτ και το σεισμό της 21ης Μαρτίου ( Δημοσιέυση : Κίνα, Θιβέτ, Πλούτωνας, Ουρανός, Εκλείψεις,και το ξύπνημα του "επιθετικού γίγαντα" ). Ακολουθεί ο χάρτης τον οποίο είχαμε δημοσιεύσει τότε (εσωτερικός κύκλος γενέθλιος, μεσαίος κύκλος δευτερεύουσες πρόοδοι, εξωτερικός κύκλος διελεύσεις).






Επαναλαμβάνω κάποια σχετικά με το σημερινό γεγονός σημεία εκείνης της δημοσιέυσης


Η χώρα η οποία θα φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες σε μερικούς μήνες δυσφημίστηκε πάρα πολύ (προσέχτε τη διελεύση του Ποσειδώνα σε τετράγωνο με το γεν. Μεσουράνημα) απο αυτη της τη δράση, ενώ έχει ήδη προκύψει θέμα μπουκοτάζ των Αγώνων απο διάφορες χώρες στον κόσμο.
"Αν προσέξετε τώρα τη θέση του πρ.Ωροσκόπου στην 2η Ταύρου (σύνοδο με ακμη 4ου στο Equal) σε πορεία σχηματισμού τετραγώνου με γενέθλια Σελήνη και τριπλών οχταγώνων (135 μοίρες) με τη σύνοδο Άρη-Κρόνου), θα καταλάβετε ότι η υπόθεση με το Θιβέτ θα λάβει κεντρικό και εξέχοντα ρόλο στις υποθέσεις της Κίνας για τα επόμενα δύο χρόνια τουλάχιστον,(σύμφωνα με την ταχύτητα κίνησης του πρ.Ωροσκόπου). Είναι πολύ πιθανόν ότι θα δούμε πολλά ακόμα "βίαια επεισόδια" στην περιοχή, κυρίως όταν ο συγκεκριμένος πλανητικός συνδυασμός (Αρης-Κρόνος-Σελήνη- πρ.Ωροσκόπος) θα "διεγείρεται" απο διάφορες πλανητικές διελεύσεις."

Ας περάσουμε τώρα στο χάρτη για τη χρονική στιγμή εκδήλωσης του σημερινού σεισμού:



[Στο άρθρο σε σχέση με το ατυχημα στο Chernobyl τόνισα ιδιαίτερα αυτό που πλέον ελπίζω να έχει γίνει φανερό σε όσους παρακολουθούν τακτικά αυτό το ιστολόγιο. Χάρτες οι οποίοι αφορούν γεγονότα, και μάλιστα γεγονότα ενός τόσο μεγάλου βεληνεκούς, δεν μπορούν να ερμηνεύονται αποσπασματικά, μεμονωμένα και χωρίς κάποιο "σημείο αναφοράς". Μόνο μεσω της αντιπαράθεσης του με ένα χάρτη ο οποίος λειτουργεί ως "δέκτης" καθίσταται ικανός ο "χάρτης πομπός", αυτός του γεγονότος, να στείλει ένα "μήνυμα" το οποίο εμπεριέχει "νόημα".]

Να υπενθυμίσω ότι η τελευταία Ηλιακή Έκλειψη -αυτή της 7ης Φεβρουαρίου 2008 - έλαβε χώρα στις 17 μοίρες και 44 λεπτά Υδροχόου σε ακριβή αντίθεση με τον Πλούτωνα της χώρας στις 17 μοίρες και 39 λεπτά του Λέοντα. Η αμέσως προηγούμενη Ηλιακή Έκλειψη της 11ης Σεπτέμβρη 2007 είχε συμβεί στις 18 μοίρες και 25 λεπτά της Παρθένου σε σύνοδο με την προχωρημένη σύνοδο Άρη και Κρόνου. Αστρολογικά ο συνδυασμός των δύο αυτών Έκλειψεων, σε όψεις με κρίσιμους παράγοντες στο χάρτη της Κίνας, αποτελεί και την κύρια αιτία για τα όσα δραματικά συμβαίνουν στην Κίνα τους τελευταίους μήνες.

Προσέξτε τώρα με ποιον τρόπο ο χάρτης για τη χρονική στιγμή εκδήλωσης του σημερινού σεισμού αρχίζει να αποκτά ουσία και νόημα όταν συγκρίνεται και αντιπαρατίθεται με τον γενέθλιο χάρτη της Κίνας.
1- Το Τ-Τετράγωνο μεταξύ των διελαύνοντων Ήλιου-Σελήνης και Ποσειδώνα στις 23η και 24η μοίρες των Σταθερών στο χάρτη του σεισμού "προσβάλει" το Μεσουράνημα (24η Σκορπιού) στο γενέθλιο χάρτη της Κίνας. Ο διελαυνων Ποσειδώνας τετραγωνίζει επί μήνες τώρα το Μεσουράνημα της χώρας, η οποία και με αφορμή το θέμα του Θιβέτ, έχει κατηγορηθεί και υποστεί βαριά δυσφήμηση, και όχι αδικαιολόγητα θα έλεγα. Οι "περιπέτειες" της Ολυμπιακής Φλόγας είναι γνωστές σε όλους μας πιστεύω και δεν χρειάζεται να επεκταθώ. Η σημερινή τώρα ενεργοποίηση του τετραγώνου διελ. Ποσειδώνα - γεν. Μεσουρανήματος απο τα Φώτα υποδηλώνει τόσο το χάος και τη σύγχυση που επακολούθησε του σεισμού, όσο και τη διαρροή 80 τόνων τοξικής αμμωνίας (Ποσειδώνας=τοξικά χημικά) η οποία διερεύσε λόγω της κατάρρευσης δύο χημικών εργοστασίων.

2- Προσέξτε την έμφαση στη 14η μοίρα των μεταβλητών απο τις τοποθετήσεις του Ωροσκόπου (14η Παρθένου), του Μεσουρανήματος (13η Διδύμων) και του Ερμή (14η Διδύμων) στο χάρτη του σεισμού. Η έμφαση αυτή δεν είναι τυχαία αφού ο γενέθλιος Κρόνος της Κίνας είναι τοποθετημένος στην 14η της Παρθένου και στον 8ο γενέθλιο οίκο. Η μοίρα του Ωροσκόπου στο χάρτη του σεισμού βρίσκεται σε σύνοδο με τον γενέθλιο Κρόνο της Κίνας, ενώ διελ. Μεσουράνημα και Ερμής τον τετραγωνίζουν.


( ένα συγκλονιστικό βίντεο το οποίο παρουσιάζει τον πανικό που επικράτησε κατά τη διάρκεια του φοβερού σεισμού)

3- Η Νέα Σελήνη της 5ης Μαίου έλαβε χώρα στις 15 μοίρες και 22 Ταύρου σε τετράγωνο με τον γενέθλιο Άρη της Κίνας στις 14 μοίρες και 53 λεπτά Λέοντος. Η Αφροδίτη τη στιγμή του σεισμού είναι τοποθετημένη στις 14 μοίρες και 24 του Ταύρου σε τετράγωνο με το γενέθλιο Άρη.

4- Ο διελαύνων Κρόνος στην ακμή του 8ου σε όψη χιαστί (150 μοίρες) με τον γενέθλιο ωροσκόπο της χώρας. Ο διελαυνων Πλούτωνας στην ακμή του 12ου οίκου σε όψη 135 μοιρών με τόν γενέθλιο Άρη, και ο διελαύνων Ουρανός σε συνοδο με την προχωρημένη Σελήνη.

5- Άφησα για το τέλος την πιο σημαντική (σε σχέση με το γεγονός του σεισμού) διελεύση, αυτή του Άρη. Ο Άρης μετά την πολύμηνη παραμονή του στο ζώδιο του Καρκίνου εισήλθε προχθές στον Λέοντα ζώδιο στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και την 1η Ιουλίου. Στο σχετικό με το Θιβέτ μήνυμα είχαμε αναφερθεί στην πολύ επικίνδυνη πλανητική διαμόρφωση η οποία βρίσκεται σε πλήρη δράση στο χάρτη της Κίνας. Θα ξαναπώ ότι η συγκεκριμένη διαμόρφωση περιλαμβάνει την σύνοδο των προχωρημένων θέσεων του Άρη και του Κρόνου στην 18η και 19η της Παρθένου και στον 8ο οίκο. Η συγκεκριμένη σύνοδος "προσβάλει" μέσω όψεων τριπλού οχταγώνου (135 μοίρες) τόσο τον Ωροσκόπο (2η Υδροχόου), όσο και τη Σελήνη (4η Υδροχόου) στο γενέθλιο χάρτη της Κίνας. Αυτό που κάνει ιδιαίτερα επικίνδυνη αυτή τη διαμόρφωση είναι η "εμπλοκή" του προχωρημένου Ωροσκόπου ο οποίος απο τη 2η μοίρα του Ταύρου τετραγωνίζει τη γενέθλια θέση του ενεργοποιώντας παράλληλα (μέσω όψεων 8ης αρμονικής σειράς=45 και 135 μοίρες) το σύνολο των παραγόντων που συμπεριλαμβάνονται στην διαμόρφωση μεταξύ γενέθλιων και προχωρημένων σημείων και πλανητών.

Ο διελαύνων Άρης σήμερα, και κατά τη στιγμή του σεισμού, ήταν τοποθετημένος στην 2η μοίρα του Λέοντα, σε ακριβή αντίθεση με τον γενέθλιο, και ακριβές τετράγωνο με τον προχωρημένο Ωροσκόπο της Κίνας. Στον τριπλό χάρτη που δημοσιεύω στη συνέχεια δείχνω - όσο πιο παραστατικά μπορώ - τον τρόπο με τον οποίο ο διελαύνων Άρης ενεργοποιεί το σύνολο των παραγόντων οι οποίοι συνιστούν την επικίνδυνη πλανητική διαμόρφωση μεταξύ των πρ. Άρη - Κρόνου - Ωροσκόπου σε σχέση με τους γενέθλιους Ωροσκόπο και Σελήνη.

Λαμβάνοντας υπόψη μας τώρα την ταχύτητα κίνησης του πρ. Ωροσκόπου (1 1/2 μοίρα το χρόνο) υπολογίζουμε ότι ο εν λόγω σχηματισμός θα παραμείνει ενεργός για διάστημα τουλάχιστον 2 χρόνων ακόμα. Έτσι παρά το γεγονός ότι η επιρροή των δύο Ηλιακών Εκλείψεων θα εξασθενίσει σημαντικά τους αμέσως επόμενους μήνες, πιστεύω ότι διελευσεις πλανητών απο την 2η-3η μοίρα των Σταθερών και 17η-18η μοίρα των Μεταβλητών θα πρέπει να προσεχθούν ιδιαίτερα.

Πηγές
BBC NEWS Video, Quake hits western China

"Powerful earthquake hits Sichuan", China Daily,

No comments: