Monday, June 16, 2008

Barack Obama - August 4, 1961 - 7:24 p.m - Honoluu, Hawaii - 21N18, 157W51

Το επιτελείο του υποψηφίου των Δημοκρατικών για την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών, Barack Obama, δημοσιοποίησε τελικά το πιστοποιητικό γεννήσεως του. Σύμφωνα με αυτό η πραγματική ώρα γεννήσεως του Barack τοποθετείται στις 7:24 το απόγευμα της 4ης Αυγούστου του 1961. Ο υποψήφιος των Δημοκρατικών είναι λοιπόν Λέων, με Ωροσκόπο στον Υδροχόο, και Σελήνη στους Διδύμους. Mε τον χάρτη του Obama θα ασχοληθώ σε μελλοντική δημοσιεύση. Από μια πρώτη ματιά ωστόσο τα πράγματα δεν δείχνουν τόσο ρόδινα, όσο φαίνονται να είναι αυτή τη στιγμή τουλάχιστον, για τον υποψήφιο των Δημοκρατικών. Φαίνεται ότι θα αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα στην πορεία του προς τον Λευκό Οίκο.



το πιστοποιητικό γεννήσεως του Barack Obama (click για μεγένθυνση)


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟIΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ BARACK OBAMA

Ο Barack Obama γεννήθηκε στις 4 Αυγούστου του 1961 από Κενυάτη πατέρα και λευκή Αμερικανίδα μητέρα. Τα περισσότερα χρόνια της παιδικής του ηλικίας τα πέρασε στη Χονολουλού, ενώ από τα 6 του ως και τα 10 του χρόνια έζησε στην Τζακάρτα με τη μητέρα του και τον Ινδονήσιο πατριό του. Απόφοιτος του Κολεγίου της Κολούμπια και της Νομικής Σχολής του Χάρβαρντ, ο Ομπάμα εργάστηκε μεταξύ άλλων ως λέκτορας πανεπιστημίου και δικηγόρος αρμόδιος για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Από το 1997 ως το 2004 υπηρέτησε στη Γερουσία του Ιλινόις. Η προσπάθειά του να εκλεγεί βουλευτής το 2000 απέτυχε και τρία χρόνια μετά ανακοίνωσε ότι θα διεκδικούσε το αξίωμα του γερουσιαστή.
Την επόμενη χρονιά, ενώ ήταν ήδη βουλευτής του Ιλινόις, απηύθυνε ομιλία στο Εθνικό Δημοκρατικό Συνέδριο του Δημοκρατικού Κόμματος, το 2004. Το Νοέμβριο του 2004 εξελέγη μέλος της Γερουσίας των ΗΠΑ με 70% των ψήφων...Το Φεβρουάριο του 2007 ανακοίνωσε επίσημα την προεκλογική του εκστρατεία για να είναι υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές του 2008. Έχει δώσει έμφαση στο να τερματίσει τον Πόλεμο στο Ιράκ ενώ παράλληλα να διατηρηθεί η ισχυρή στρατιωτική παρουσία της Αμερικής, όπως επίσης να φροντίσει για την ανεξάρτητη ενέργεια και την καθολική ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
Παντρεύτηκε το 1992 και έχει 2 κόρες. Είναι συγγραφέας δύο ευπώλητων βιβλίων. Το ένα από αυτά είναι απομνημονεύματα της παιδικής του ηλικίας και τιτλοφορείται Dreams from My Father και το άλλο λέγεται The Audacity of Hope, στο οποίο παραθέτει την προσωπική του άποψη για την αμερικανική πολιτική σκηνή.
Το Φεβρουάριο του 2007 μιλώντας από το Σπρίνγκφιλντ του Ιλινόις, ο Ομπάμα ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τις προεδρικές εκλογές του 2008. Ο Ομπάμα και η αντίπαλός του Χίλαρι Κλίντον αναδείχθηκαν ισόπαλοι στις 4 πρώτες προκριματικές εκλογές. Ο Ομπάμα κέρδισε στην Αϊόβα και στην Νότια Καρολίνα, ενώ η Κλίντον πήρε την πρωτιά στο Νιου Χαμσάιρ και στη Νεβάδα. Μάλιστα, η νίκη του Ομπάμα στην Αϊόβα ενισχύθηκε και από το γεγονός ότι τον υποστήριξαν ψηφοφόροι ηλικίας κάτω των 30 ετών. Στις 12 Φεβρουαρίου του2008 ο Αφροαμερικανός κέρδισε και στις 3 πολιτείες, δηλαδή στο Μέριλαντ, στη Βιρτζίνια και στην Ουάσιγκτον. Στις 19 Φεβρουαρίου του 2008 ο Ομπάμα κέρδισε στη γενέτειρά του, Χαβάη, και στο Ουινσκόνσιν. Στις 8 Μαρτίου του 2008 ο Αφροαμερικανός αναδείχθηκε νικητής και στο Ουαϊόμινγκ. Με καταμετρημένο το 91% των ψήφων ο έλαβε το 58% και 7 εκλέκτορες έναντι της αντιπάλου του, Χίλαρι Κλίντον, που συγκέντρωσε ποσοστό 41%, και 5 εκλέκτορες. Τρεις μέρες μετά, ο Ομπάμα κέρδισε και στο Μισισίπι. Τους επόμενους μήνες ηττήθηκε σε έξι επί συνόλου 9 πολιτειών στις προκριματικές εκλογές. Τον Απρίλιο και το Μάιο του 2008 ο Ομπάμα κέρδισε στη Βόρεια Καρολίνα και στο Όρεγκον, μεταξύ άλλων, ενώ προηγούνταν σε εκλέκτορες σε σχέση με την Κλίντον. Στις 31 Μαΐου η Εθνική Επιτροπή των Δημοκρατικών συμφώνησε σε ίση κατανομή των εκλεκτόρων (κατά το ήμισυ) για τους Ομπάμα και Κλίντον , αυξάνοντας τον αριθμό των αντιπροσώπων που χρειάζονταν για να κερδίσει κάποιος το χρίσμα. Ακόμα και μετά τη νίκη της Χίλαρι στις προκριματικές εκλογές του Πουέρτο Ρίκο, την 1η Ιουνίου ο Ομπάμα προηγούνταν. Στις 3 Ιουνίου η Κλίντον κέρδισε στη Νότια Ντακότα και ο Ομπάμα στη Μοντάνα. Με καταμετρημένες όλες τις πολιτείες, ο Ομπάμα συμπλήρωσε τους 2.118 εκλέκτορες και έλαβε το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος για τις προεδρικές εκλογές.Έγινε ο πρώτος Αφροαμερικανός που έλαβε χρίσμα από μεγάλο πολιτικό κόμμα.
Επίσημα, το χρίσμα θα δοθεί στον Ομπάμα κατά την Εθνική Συνδιάσκεψη των Δημοκρατικών, η οποία αναμένεται τον Αύγουστο του 2008.

Ο ΓΕΝΕΘΛΙΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΤΟΥ BARACK OBAMA

NATAL HOROSCOPE OF BARACK OBAMA



Πηγές και χρήσιμοι σύνδεσμοι
O Barack Obama στο youtube Βιογραφικά στοιχεία για τον Barack Hussein Obama
Barack Obama presidential campaign, 2008, General Election ...
Barack Obama U.S. Senator for Illinois (U.S. Senate office)

Obama '08—BarackObama.com (2008 U.S. presidential campaign)

Fight the Smears: the candidate's responses to Internet rumors.

3 comments:

_ said...

Δυστυχώς θα ήταν ο νικητής των εκλογών όπως είχα προβλέψει σε γνωστό αστρολογικό forum πολύ νωρίς, και σε άλλο ιστολόγιο, και η Χίλαρι Κλίντον θα ήταν η ηττημένη, πρόβλεψη που έκανα έχοντας την ώρα γέννησης της Clinton. Το γιατί είναι πολύ δυστυχώς που κέρδισε ο Οbama θα το δούμε στα επόμενα "επισόδεια" της ιστορίας.

Heracles V. said...

Nαι, τα προοδευτικά του παρουσιάζουν ένα πλήθος σοβαρών προσβολων και η συναστρία του με τον χάρτη της Αμερικής Sibly) είναι ιδιαίτερα αρνητική. Kρόνος σύνοδο με Πλούτωνα Αμερικής, ο Πλούτωνας του σε σύνοδο με Ουρανο Αμερικής, ο Ουρανός του σε αντίθεση με Σελήνη Αμερικής, και ενα σωρο ακόμα πολύ, μα πολύ ανησυχητικές διατάξεις. Εχω την αίσθηση ότι κατι "μεγάλο" θα συμβει και μάλιστα πρίν τις εκλογές του Νοεμβρίου.

Μια ερώτηση...Ποια ώρα χρησιμοποιείς για την Κλίντον? Απ΄ότι ξέρω δεν ειναι γνωστή.

_ said...

Για την ώρα της Κλίντον, αυτή που βγάζει τον Ωροσκόπο της στο μεταίχμιο Διδύμων/Καρκίνου. Ο Κρόνος απ'ότι θυμάμαι, γιατί έχω και πολύ καιρό να κοιτάξω το χάρτη, έκανε στις κρίσιμες εποχές, αντίθεση με το Μεσουράνημά της και ένα σωρό ενδείξεις πολύ πιο αρνητικές από του Obama.