Wednesday, June 18, 2008

Έξι μηνών σήμερα το cosmo-biology


Έξι μήνες ζωής κλείνει σήμερα το cosmo-biology, το ιστολόγιο αστρολογικής έρευνας το οποίο γεννήθηκε την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου του 2007 στην Ολλανδία. Τοξότης με Σελήνη στον Κριό και Ωροσκόπο στους Ιχθείς λοιπόν. Ο Ουρανός στους Ιχθείς τοποθετημένος, χμμμ... όχι και τόσο τυχαία θα έλεγα, πάνω στην ανατέλλουσα μοίρα, και μια μεγάλη πλανητική συγκέντρωση στον Τοξότη και κοντά στο Μεσουράνημα όπως μπορείτε να δείτε στο χάρτη.

Χρόνια του πολλά και καλά λοιπόν. Ακολουθεί το τραγούδι που άκουγα όταν πάτησα το...μοιραίο κουμπάκι της δημιουργίας του στον υπολογιστή μου. Το αφιερώνω και στο ιστολόγιο, αλλά φυσικά και σε εσάς που το διαβάζετε δίνοντας του λόγο ύπαρξης.



Within Temptation : stand my ground

3 comments:

_ said...

Εύχομαι να είσαι πάντα δημιουργικός, επινοητικός, και να μείνεις σε αυτό που κάνεις, στο πρωτοποριακό, στο σύνθετο, στο αναλυτικό και στο δύσκολο, μπροστά από την εποχή μας. Στο ντοκουμέντο. Φανερώνει πολύ "ψώνιο" με την καλή έννοια όλη αυτή η δουλειά, και μέχρι στιγμής δεν έχω βρει τέτοια ψιλοδουλειά, αισθητική και μεράκι πουθενά αλλού αν μιλάμε για ελληνικά δεδομένα. Τα κυβικά σου φίλε είναι πολλά. Κράτα το έτσι !

Anonymous said...

Να τα εκατοστησει, Ηρακλη, το ιστολογιο σου και να το χαιρεσαι
αστρολογικα και δημιουργικα..
και μαζι με σενα βεβαια να το χαιρομαστε και μεις!
Καλη συνεχεια!
Undine

Heracles V. said...

κυρίες και κύριοι, το cosmo-biology σας ευχαριστεί θερμά που του ευχηθήκατε, όπως και για τα όμορφα λόγια που είπατε γιαυτό.

Σας υπόσχεται δε να συνεχίσει το ίδιο καλά όπως ξεκίνησε (ίσως και καλύτερα). Άλλωστε όπως (ακόμη)λένε "η αρχή είναι το ήμιση του παντός"...