Tuesday, June 17, 2008

Όπου η επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση... μέρος 3ον : Προοδευμένη Σελήνη σε Σύνοδο με το Γενέθλιο Άρη - Το "φαινόμενο"

Ας περάσουμε τώρα στην παρουσίαση της "σύμπτωσης" στην οποία έχω αφιερώσει τα τελευταία μηνύματα μου. Έχετε ήδη τις ημερομηνίες, πληροφοριακά στοιχεία και τους αντίστοιχους χάρτες για πέντε από τους πιο καταστροφικούς σεισμούς στην Ελλάδα τα τελευταία 108 χρόνια.

Αυτό που θα κάνουμε τώρα είναι η εφαρμογή του συστήματος των δευτερευουσών προόδων (secondary progressions / a day for a year system) στο χάρτη της Ελλάδας, για κάθε μια από τις πέντε αυτές κρίσιμες ημερομηνίες.

Να υπενθυμίσω εδώ ότι το σύστημα secondary progressions (a day for a year progression) είναι το σύστημα το οποίο έχουμε χρησιμοποιήσει κατά αποκλειστικότητα σε ότι αφορά το χάρτη της Ελλάδας, και είναι επίσης το σύστημα το οποίο θεωρείται απο την πλειοψηφία των αστρολόγων ως το πιο σημαντικό σύστημα προόδων στην αστρολογία (δες σχετικό λήμμα εδώ Astrological progression ). Στο σύστημα αυτό προοδεύουμε το γενέθλιο ωροσκόπιο μια μέρα μετά τη γέννηση για κάθε έτος ζωής του υπό εξέταση ατόμου, γεγονότος κλπ ( ένα ενδιαφέρον άρθρο εδώ: Secondary progressions )

Κάνοντας το αυτό παρατηρούμε το εξής εκπληκτικό. Η προχωρημένη Σελήνη έχει έρθει σε όψη Σύνοδου με τον γενέθλιο Άρη πέντε (5) φορές τα τελευταία 109 χρόνια στο χάρτη της Ελλάδος. Και οι πέντε αυτές φορές σημαδεύτηκαν από ένα ισχυρότατο καταστροφικό σεισμό... 1899 - 1926 - 1953 - 1981 - 2008. Kάθε 27 και κάτι χρόνια (ο κύκλος της Σελήνης), η επαφή της προχωρημένης Σελήνης με τον Άρη στις 14 μοίρες και 48 λεπτά του Τοξότη, και στο 2ο γενέθλιο οίκο, προκαλεί τουλάχιστον ένα (αλλά όχι απαραίτητα μόνο ένα, και όχι αποκλειστικά μόνο σεισμό - δες τραγωδία στο Καραισκάκη 4/2/1981) γεγονός με καταστροφικές ή ζημιογόνες για τις ζωές μας συνέπειες.

Επειδή το θέμα είναι πιο περίπλοκο από ότι φαίνεται, και επειδή στην πραγματικότητα ο συνδυασμός Σελήνης - Άρη στο ωροσκόπιο της Ελλάδας δεν έχει να κάνει τόσο με αυτό καθαυτό το γεγονός των σεισμών όσο με την καταστροφικότητα τους, θα σας αφήσω να μελετήσετε τους χάρτες μέχρι το Σαββατοκύριακο, οπότε θα επανέλθω με την ερμηνεία του φαινομένου. 


Να υπενθυμίσω εδώ ότι για να μπορέσετε να παρακολουθήσετε αυτή τη δημοσίευση θα πρέπει να έχετε ήδη διαβάσει τις ακόλουθες παλιότερες δημοσιεύσεις :

Η Πανσέληνος, η πολιτική ένταση, η πώληση του ΟΤΕ, μια επικίνδυνη διελεύση, και η υποβόσκουσα οργή...
Greek Earthquake, June 8, 2008 Andravida, Greece 37N55, 21E16 - 15:25:29 (local time)
Όπου η επαναλαμβανόμενη σύμπτωση, παύει να είναι σύμπτωση...

Όπου η επαναλαμβανόμενη σύμπτωση, παύει να είναι σύμπτωση ( μέρος 2ον : Πέντε από τους πιό καταστροφικούς σεισμούς που έχουν πλήξει την Ελλάδα )

                                                                             1


10η Ιανουαρίου 1899 (Νέο Ημερολόγιο 22η Ιανουαρίου 1899) 21:36 μ.μ (τοπική ώρα) Νότια Πελοπόννησος : Καταστροφικός σεισμός - άγνωστη ένταση και ακριβές επίκεντρο

Εσωτερικός κύκλος : γενέθλιο ωροσκόπιο Ελλάδας

Εξωτερικός κύκλος : πρόοδοι για την 22η Ιανουαρίου 1899


Παρατήρηση : προοδευμένη Σελήνη σε σύνοδο με γενέθλιο Άρη - απόκλιση 1 μοίρα 53 λεπτά








2

26η Ιουνίου 1926 Ρόδος, 9:46:34 μ.μ (τοπική ώρα) : Kαταστροφικός σεισμός μεγέθους 7,6 R συγκλονίζει το Νότιο Αιγαίο.

Εσωτερικός κύκλος : γενέθλιο ωροσκόπιο Ελλάδας

Εξωτερικός κύκλος : πρόοδοι για την 26η Ιουνίου 1926

Παρατήρηση : προοδευμένη Σελήνη σύνοδο με γενέθλιο Άρη - απόκλιση 0 μοίρες 33 λεπτά





                                                                   3

12 Αυγούστου 1953 - Κεφαλονιά - 11:24 π.μ (τοπική ώρα) - Kαταστροφικός σεισμός έντασης 7,2 R ισοπεδώνει την Κεφαλονιά

Εσωτερικός κύκλος : γενέθλιο ωροσκόπιο Ελλάδας

Εξωτερικός κύκλος : πρόοδοι για την 12η Αυγούστου 1953 
[Σημείωση : η μέρα του ισχυρότερου σεισμού , αλλά προηγήθηκαν και επακολούθησαν δεκάδες άλλοι οι οποίοι κατέστρεψαν ολοκληρωτικά τα νησιά του Ιουνίου Πελάγους]

Παρατήρηση : προοδευμένη Σελήνη σε σύνοδο με γενέθλιο Άρη - απόκλιση 1 μοίρα 15 λεπτά









                                                                    4

24η Φεβρουαρίου 1981 - Αλκυονίδες Νήσοι - 10:53 μ.μ (τοπική ώρα) - Καταστροφικός σεισμός εντάσεως 6,7 R συγκλονίζει την Αθήνα και την Κόρινθο.

Εσωτερικός κύκλος : γενέθλιο ωροσκόπιο Ελλάδας

Εξωτερικός κύκλος : πρόοδοι για την 24η Φεβρουαρίου 1981

Παρατήρηση : προοδευμένη Σελήνη σε σύνοδο με γενέθλιο Άρη - απόκλιση 1 μοίρα 31 λεπτα

[Σημείωση : στις 8 Φεβρουαρίου 1981, δεκαέξι μέρες πριν το σεισμό, λαμβάνει χώρα το μεγαλύτερο ατύχημα στο χώρο του Ελληνικού αθλητισμού. Η τραγωδία της θύρας 7 στο Σταδιο Καραισκάκη με 21 νεαρούς φιλάθλους νεκρούς ( δες εδώ : SportAction ) ]












5

8η Ιουνίου 2008 Ανδραβίδα - 3:25:29 μ.μ (τοπική ώρα) - Καταστροφικός σεισμός εντάσεως 6,5 R συγκλονίζει την βορειοδυτική Πελοπόννησο

Εσωτερικός κύκλος : γενέθλιο ωροσκόπιο Ελλάδας

Εξωτερικός κύκλος : πρόοδοι για την 8η Ιουνίου 2008

Παρατήρηση : προοδευμένη Σελήνη σε σύνοδο με γενέθλιο Άρη - απόκλιση 0 μοίρες 45 λεπτά






H συνέχεια με την εξήγηση του "φαινομενου" εδώ :

  Η αντίθεση Σελήνης - Άρη στο γενέθλιο χάρτη της Ελλάδας και οι πολλαπλές της παρενέργειες.

No comments: