Tuesday, June 24, 2008

Η αντίθεση Σελήνης - Άρη στο γενέθλιο χάρτη της Ελλάδας και οι πολλαπλές της παρενέργειες

Συνεχίζω σήμερα απο το σημείο στο οποίο είχα σταματήσει στην τελευταία σχετική δημοσιεύση:

"Επειδή το θέμα είναι πιο περίπλοκο απο ότι φαίνεται, και επειδή στην πραγματικότητα ο συνδυασμός Σελήνης - Άρη στο ωροσκόπιο της Ελλάδας δεν έχει να κάνει τόσο με αυτό καθαυτό το γεγονός των σεισμών όσο με την καταστροφικότητα τους, θα σας αφήσω να μελετήσετε τους χάρτες μέχρι το Σαββατοκύριακο, οπότε θα επανέλθω με την ερμηνεία του φαινομένου."

Σε αυτή τη δημοσιεύση θα εξηγήσω τους ακριβείς λόγους που με οδήγησαν στο παραπάνω συμπέρασμα.
Η ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΣΕΛΗΝΗΣ - ΑΡΗ ΣΤΟ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Η μεγάλης ακρίβειας αντίθεση μεταξύ Σελήνης και Άρη στο χάρτη της Ελλάδας λαμβάνει χώρα κατά μήκος του άξονα 2ου/8ου οίκων και στους Διδύμους / Τοξότη. Η παρουσία του Άρη στο 2ο οίκο της χώρας είναι αυτή που υποδεικνύει την πιθανότητα/κίνδυνο για σοβαρές βλάβες στην περιουσία του ελληνικού λαού (2ος οίκος) και για ζημιές στην εθνική οικονομία (επίσης έννοια 2ου οίκο) απο ατυχηματικού τύπου συμβάντα (Άρης). Η ακριβης αντίθεση (180 μοίρες) του Άρη με τη Σελήνη στον 8ο οίκο (οικονομικές συναλλαγές με τρίτες χώρες, ζητήματα κτίσης και κατοχής σε σχέση με τρίτες χώρες, φύση και αιτία θανάτου στον πληθυσμό της χώρας ) αποτελεί μια σοβαρότατη "προσβολή" (affliction) με πολύ βαρύ τίμημα για τη χώρα μας.

Ακριβώς όπως συμβαίνει και στην γενέθλια αστρολογία μια όψη τέτοιας ακρίβειας με συμμετοχη μάλιστα ενός εκ των Φώτων, της Σελήνης, δεν έχει ανάγκη "σκληρών" ενεργοποιήσεων για να δείξει την επιρροή της, αφού η παρουσία της γίνεται αισθητή και αντιληπτή στην ίδια μας την καθημερινότητα...
Οι πιο σοβαρές "παρενέργειες" αυτής της όψης αφορούν :
1 - Τον παρανοικό αριθμό αυτοκινητιστικών ατυχημάτων που συμβαίνουν στη χώρα μας. Κατά μέσο όρο έχουμε 2.000 νεκρούς, 32000-35000 τραυματίες και 7500 - 10.000 ανάπηρους κατά τη διάρκεια ενός έτους. Αν δεν έχει γίνει κατανοητό αυτά είναι νούμερα που αντιστοιχούν σε απώλειες πολέμου. Η χώρα μας καταλαμβάνει την πρώτη θέση σε αριθμούς τροχαίων ατυχημάτων και θυμάτων ατυχημάτων μεταξύ των χωρών της Ευρωπαικής Ένωσης των 15. (δες εδώ : εφ. Ελευθεροτυπία, 11/11/2004 ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ: Κάθε χρόνο 2.000 νεκροί ή εδώ εφ. Καθημερινή, 29/3/2007 «Εχθροπραξίες» στην άσφαλτο )

Τι θα μπορούσε να εξηγήσει καλύτερα αυτό το γεγονός πέρα απο μια σοβαρή προσβολή στον άξονα 2ου / 8ου (2ος-8ος σε προσβολη : οικονομικές απώλειες, ζημιές, αποζημιώσεις, ατυχηματικοί θάνατοι) η οποία περιλαμβάνει τον Άρη ( ο σημαντικότερος δείκτης για κάθε είδους ατύχημα), και η οποία μάλιστα συμβαίνει στους Διδύμους/ Τοξότη (φυσικός άξονας 3ου/9ου = δρόμοι, κυκλοφοριακό). Αυτή ακριβώς η όψη υποδεικνύει μαζί και την κύρια αιτία του προβλήματος η οποία δεν είναι άλλη απο την ανεξήγητη εριστικότητα, την απερισκεψία αλλά και την επιθετικότητα (Σελήνη Άρης σε προσβολή) την τόσο χαρακτηριστική στην οδική συμπεριφορά (Σελήνη στους Διδυμους) του μέσου Έλληνα οδηγού.
2 - Σε ένα άλλο επίπεδο η ίδια όψη είναι η κυρίως υπεύθυνη για το καθεστώς προκλήσεων και εδαφικών διεκδικήσεων ( 2ος-8ος σε κατάσταση προσβολής : ζητήματα υλικής φύσεως διεκδικήσεων απο τρίτους - στην πολιτική αστρολογία : εδαφικές διεκδικήσεις απο τρίτα κράτη) κάτω απο το οποίο ζει η χώρα μας από την πρώτη κιόλας στιγμή της παρουσίας της σαν αυτόνομο κράτος. Και εδω η παρουσία των Διδύμων στον 8ο υποδεικνύει ότι οι "διεκδικητές" είναι γειτονικές χώρες (Δίδυμοι= φυσικός τρίτος οίκος). Η Σελήνη εδώ στον 8ο οίκο και σε προσβολή απο τον Άρη υπονοεί την πιθανότητα επιθετικών ενεργειών απο τρίτους με σκοπό την διεκδίκηση και την οικιοποίηση εθνικής περιουσίας. Η μόνιμη κατάσταση έντασης στην οποία βρισκόμαστε με την Τουρκία, τα "θερμά επεισόδια", οι πόλεμοι με τις γειτονικές χώρες των Βαλκανίων, αλλά και η κατοχή της Κύπρου (επιθετική ενέργεια και οικιοποίηση εδαφών απο την πλευρά της Τουρκίας τον Ιούλιο του 1974), έχουν τις ρίζες τους σε αυτή ακριβώς την όψη. Θα σας παρακαλούσα να ρίξετε μια ματιά στον τριπλό κύκλο που δημοσιεύω στη συνέχεια - (εσωτερικός κύκλος : γενέθλιος χάρτης Κύπρου - μεσαίος κύκλος : γενέλιος χάρτης Ελλάδας - εξωτερικός κύκλος : γενέθλιος χάρτης Τουρκίας )

(σύνοδος γενέθλιας Σεληνης Ελλάδας με Ωροσκόπο Κύπρου: η μητέρα Ελλάδα )

Στον παραπάνω χάρτη μπορείτε να δείτε με πολύ παραστατικό τρόπο το πόσο σημαντική για τις Ελληνοτουρκικές σχέσεις και το Κυπριακό πρόβλημα είναι η η αντίθεση Σελήνης - Άρη στο ωροσκόπιο της Ελλάδας. Προσέξτε ότι η Σελήνη της Ελλάδας βρισκεται σε ακριβή σύνοδο με τον Ωροσκόπο της Κύπρου υποδεικνύοντας τη "μητρική" (Σελήνη) σχέση της Κύπρου με την προστάτιδα (Σελήνη) χώρα του Κυπριακού λαού , την Ελλάδα. Ο Άρης της Ελλάδας σε αντίθεση με τη συναστριακή σύνοδο υποδηλώνει τα προβλήματα και την πιθανότητα εκδήλωσης επιθετικών διεκδικητικών ενεργειών (Άρης) απο τρίτους. Η εμπλοκή της Τουρκίας εδώ υποδεικνύεται παραστατικά απο την παρουσία του άξονα Μεσουρανήματος / Ναδίρ της χώρας στις 16 μοίρες και 20 λεπτά Ιχθύων / Παρθένου σε τετράγωνα με τον Ωροσκόπο της Κύπρου και τη Σελήνη της Ελλάδας. Προσέξτε επίσης

1) -τη θέση του Ουρανού της Τουρκίας σε τετράγωνο με τον Άρη της Ελλάδας, όπως και

2) - την όψη αντίθεσης ανάμεσα στον Άρη της Τουρκίας και τον Πλούτωνα της Ελλάδας.

Με το θέμα αυτό όμως θα ασχοληθούμε σε μελλοντικές δημοσιεύσεις αποκλειστικές για το ζήτημα της Κύπρου και των σχέσεων μας με την Τουρκία.

Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΜΕ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΑΡΗ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΕΙΣΜΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ

Θα συνεχίσω - επανερχόμενος στο θέμα των σεισμών - επαναλαμβάνοντας το βασικό μας δεδομένο. Στο γενέθλιο ωροσκόπιο της Ελλάδας (και πιο συγκεκριμένα στην εκδοχή του με ωροσκόπο στην 5η Σκορπιού), η προχωρημένη Σελήνη έχει έρθει συνολικά 7 φορές σε σύνοδο με τον γενέθλιο Άρη απο το 1830 μέχρι και σήμερα. Προσδιορίζοντας τις χρονικές περιόδους κατά τις οποιές η συγκεκριμένη σύνοδος ήταν σε ισχύ παρατηρούμε ότι (τουλάχιστον) οι πέντε τελευταίες σύνοδοι (προχ. Σελήνη με γεν. Άρη ) συμπίπτουν χρονικά με την εκδήλωση μιας ή περισσοτέρων μεγάλης ισχύος (6,5 R +) καταστροφικής σεισμικής δόνησης. Η υπογράμμιση εδώ δεν είναι τυχαία γιατί ακριβώς εδώ είναι και το "κλειδί" της υπόθεσης. Οι 5 σεισμικές αυτές δονήσεις δεν ήταν απλώς σεισμοί μεγάλου μεγέθους, αλλά σεισμοί οι οποίοι προκάλεσαν θανάτους αλλά και τεράστιες ζημιές σε περιουσίες, κτίρια, δημόσιες εγκαταστάσεις, παραλύοντας την οικονομική ζωή της κάθε φορά πληγήσας περιοχής και προκαλώντας κατ'επέκταση γενικότερη ζημιά στην εθνική οικονομία. Να θυμίσω ότι λόγω διαφόρων παραγόντων που έχουν να κάνουν με το εστιακό βάθος ενός σεισμού, τη θέση του επικέντρου του κλπ ένας σεισμός είναι δυνατόν να είναι τεράστιας ισχύος χωρίς ταυτόχρονα να είναι και καταστροφικός, χωρίς πολλές φορές μάλιστα να προκαλέσει την παραμικρή ζημιά. Εδώ όμως έχουμε 5 σεισμούς οι οποίοι και θανάτους προκάλεσαν, αλλά και τρομακτικές ζημιές (οι δύο απο αυτούς ισοπέδωσαν κυριολεκτικά ολόκληρα νησιά).

Kαι εδώ είναι το κρίσιμο σημείο το οποίο δεν πρέπει να μας διαφύγει. Στην πραγματικότητα η αντίθεση Σελήνης / Άρη η οποία ενεργοποιήθηκε στις περιπτώσεις των 5 σεισμών μέσω της συνόδου της προοδευμένης Σελήνης με τον γενέθλιο Άρη (η πιο ισχυρή θεωρητικά πιθανή ενεργοποίηση), δεν έχει σχέση με αυτό καθαυτό το γεγονός του σεισμού, αλλά με την καταστροφικότητα του σεισμού. Δεν έχει σχέση δηλαδή με την αιτία αλλά με το αποτέλεσμα...
Ο πραγματικός παράγων αυτός που κάνει τη χώρα μας μια απο τις χώρες με την υψηλότερη σεισμικότητα στον κόσμο είναι η παρουσία του Ουρανού σε σύνοδο με το Ναδίρ (IC) της χώρας και σε συνδυασμό με την αντίθεση Κρόνου στο 10ο με Ήλιο και Ουρανό στον 4ο οίκο. Ο σεισμός σαν γεγονός ανήκει κυρίως στη φύση του Ουρανού αφού εμπεριέχει πάντα το στοιχείο του ξαφνικού και αναπάντεχου, το στοιχείο της απο-διοργάνωσης, της απο-ρύθμισης, το ανατρεπτικό στοιχείο, το στοιχείο της ταραχής και του χάους (σε αντίθεση με αυτό της τάξης το οποίο συμβολίζεται απο τον Κρόνο).
Η χώρα μας - με όρους αστρολογίας πάντα -και λόγω της καίριας θέσης αυτής της "έντασης" με πρωταγωνιστή τον Ουρανό και το ζώδιο που "κυβερνά" τον Υδροχόο - βρίσκεται σε μια κατάσταση μόνιμης σεισμικής έξαρσης, η οποία κατά χρονικά διαστήματα απλά γίνεται πιο έντονη και εμφανής.
Αυτό που συμβαίνει τώρα είναι ότι όταν μια περίοδος τέτοιας σεισμικής έντασης συμπέσει χρονικά με μια ενεργοποίηση της γενέθλιας αντίθεσης Σελήνης - Άρη (όπως συμβαίνει στην περίπτωση της συνόδου πρ. Σελήνης με Άρη ) τότε οι πιθανότητες ο ή οι σεισμικές δονήσεις που θα συμβούν εκείνη την εποχή να έχουν καταστροφικό αποτέλεσμα (θάνατοι ανθρώπων, σοβαρές υλικές βλάβες) αυξάνονται δραματικά. Αυτό συμβαίνει γιατί η εν λόγω πλανητική όψη λαμβάνει χώρα στον άξονα 2ου-8ου στο χάρτη της Ελλάδας υποδεικνύοντας τον κίνδυνο σοβαρών υλικών ζημιών και καταστροφών (Άρης στο 2ο) στην περιουσία του Ελληνικού λαού και στην οικονομία της χώρας αλλά και την πιθανότητα ατυχηματικης φύσεως θανάτων σε μαζική κλίμακα (Σελήνη στον 8ο σε προσβολή απο τον Άρη).


Επαναδημοσιεύω το χάρτη για τούς σεισμούς του Αυγούστου του 1953 οι οποίοι ισοπέδωσαν τα Επτάνησα. Αυτή η σεισμική ακολουθία έδωσε και τον καταστρετικότερο απο τους 5 σεισμούς οι οποίοι συνδέονται με την σχέση πρ. Σελήνης σύνοδο με γενέθλιο Άρη (470 νεκροί, χιλιάδες τραυματίες, ολοκληρωτική καταστροφή του νησιού). Ο συγκεκριμένος σεισμός της 12ης Αυγούστου ήταν ο μεγαλύτερος (7,2) απο τους σεισμούς που έπληξαν το Ιόνιο το 1953. (πηγή : Οι σεισμοί του 1953 )


Προσέξτε αυτό που διαφοροποιεί την ένταση της καταστρεπτικότητας του συγκεκριμένου σεισμού απο τους άλλους. Εδώ δεν έχουμε απλά προχωρημένη Σελήνη σε σύνοδο με γενέθλιο Άρη, αλλά την προχωρημένη Σελήνη, τον προχωρημένο Ήλιο και το προχωρημένο Μεσουράνημα πάνω στην γενέθλια αντίθεση Σελήνης - Άρη στο χάρτη της Ελλάδας. Οι γνωρίζοντες καταλαβαίνουν την ένταση και την σφοδρότητα που περικλείουν αυτές οι όψεις.
Ας πούμε τώρα ότι βλέπατε αυτόν τον χάρτη πριν την καταστροφή... Τα Φώτα, και το κατά πολλούς πιο σημαντικό σημείο σε ένα χάρτη το Μεσουράνημα, ενεργοποιούν ταυτόχρονα μια ακριβέστατη γενέθλια αντίθεση που συμβαίνει στον άξονα 2ου-8ου και η οποία περιλαμβάνει τον Άρη... Δεν θα υποθέτατε την πιθανότητα μιας καταστροφής με σοβαρότατες οκονομικές συνέπειες ?
Τα ερευνητικά μυαλά βέβαια έχουν ήδη προσέξει ότι οι τρείς μεγάλοι σεισμοί στα Ιόνια έλαβαν χωρα ακριβώς τις ημέρες κατά τις οποίες ο διελαύνων Άρης βρισκοταν σε αντίθεση με την γενέθλια και την προχωρημένη θέση του Ουρανού στο χάρτη της Ελλάδας.
Στο επόμενο μήνυμα θα δώσω ακόμα περισσότερα στοιχεία σχετικά με αυτά που ειπώθηκαν σε αυτή τη δημοσιέυση.
Να υπενθυμίσω εδώ ότι για να μπορέσετε να παρακολουθήσετε αυτή τη δημοσίευση θα πρέπει να έχετε ήδη διαβάσει τις εξής παλιότερες δημοσιεύσεις :
Η Πανσέληνος, η πολιτική ένταση, η πώληση του ΟΤΕ, μια επικίνδυνη διελεύση, και η υποβόσκουσα οργή...
Greek Earthquake, June 8, 2008 Andravida, Greece 37N55, 21E16 - 15:25:29 (local time)
Όπου η επαναλαμβανόμενη σύμπτωση, παύει να είναι σύμπτωση...
Όπου η επαναλαμβανόμενη σύμπτωση, παύει να είναι σύμπτωση ( μέρος 2ον : Πέντε από τους πιό καταστροφικούς σεισμούς που έχουν πλήξει την Ελλάδα )
Όπου η επαναλαμβανόμενη σύμπτωση, παύει να είναι σύμπτωση... μέρος 3ον : Προχωρημένη Σελήνη σε Σύνοδο με Γενέθλιο Άρη - Το φαινόμενο

No comments: