Sunday, July 6, 2008

Το μαγικό καλοκαίρι του 2004 ή η αστρολογική ανάλυση ενός θριάμβου ( μέρος 2ον )

H παρούσα δημοσιεύση αποτελεί και μπορεί να αναγνωσθεί μόνο ως συνέχεια της δημοσιεύσης υπό τον τίτλο :


Το μαγικό καλοκαίρι του 2004 ή η αστρολογική ανάλυση ενός θριάμβου ( μέρος 1ον )






***

Αγαπητοί φίλοι και φίλες καλησπέρα σας. Όσοι από εσάς κάνατε τον κόπο να τοποθετήσετε στον προοδευμένο χάρτη της Ελλάδας τις ζωδιακές θέσεις της Νέας Σελήνης της 17ης Ιουνίου  καθώς και αυτή  της Πανσελήνου της 2ης Ιουλίου του 2004, των ηλιοσεληνιακών δηλαδή φαινομένων που προηγήθηκαν του ιστορικού θριάμβου της 4ης Ιουλίου 2004, έχετε ήδη διαπιστώσει ότι :






1 - Η Νέα Σελήνη της 17ης Ιουνίου 2004 η οποία έλαβε χώρα στις 26 μοίρες και 57 λεπτά των Διδύμων (και στην οποία αναφερθήκαμε εκτεταμένα στο αρχικό μήνυμα), ήταν τοποθετημένη σε απόσταση μικρότερη της μίας μοίρας απο την ζωδιακή τοποθέτηση της προχωρημένης Αφροδίτης η οποία κατά το κρίσιμο διάστημα κινούνταν στις 27 μοίρες και 49 λεπτά Διδύμων και στον 8ο γενεθλιακό οίκο.

2 - Η Πανσέληνος της 2ης Ιουλίου 2004 ( δύο μόλις μέρες πριν το μεγάλο γεγονός), έλαβε χώρα στις 10 μοίρες και 54 λεπτά του Αιγόκερω και σε απόσταση επίσης μικρότερη της μίας μοίρας απο την ζωδιακή τοποθέτηση του προχωρημένου Δία, ο οποίος το κρίσιμο διάστημα βρισκόταν στις 10 μοίρες και 13 λεπτά Αιγόκερω και στον 3ο γενεθλιακό οίκο.

Όσοι τώρα μελέτησαν προσεκτικά την αρχική δημοσιεύση έχουν ήδη διαπιστώσει την επανάληψη ενός πλανητικού συνδυασμού, ενός επαναλαμβανόμενου αρχικού προτύπου.

Θυμηθείτε αγαπητοί φίλοι και φίλες ότι :

Η διελαύνουσα Αφροδίτη καθόλη τη διάρκεια των 15 κρίσιμων ημερών πριν τον τελικό θρίαμβο κινείται στον 8ο γενεθλιακό οίκο

Η προοδευμένη Αφροδίτη κινείται επίσης στον 8ο γενεθλιακό οίκο της Ελλάδας.

*   Η Νέα Σελήνη πριν το μεγάλο γεγονός λαμβάνει χώρα στον 8ο γενεθλιακό οίκο της Ελλάδας.

Η Αφροδίτη στο χάρτη της Νέας Σελήνης είναι τοποθετημένη στον 5ο οίκο σε "σκληρή" όψη με τον Δία στον 8ο οίκο.

Τα Ηλιοσεληνιακά Φαινόμενα τα οποία λαμβάνουν χώρα πριν την 4η Ιουλίου ενεργοποιούν τις προχωρημένες θέσεις Αφροδίτης και Δία.

*  Η γενέθλια Αφροδίτη στο χάρτη της Ελλάδας ειναι επίσης τοποθετημένη στον 5ο γενέθλιο οίκο

Ας θυμηθούμε εδώ ένα απόσπασμα απο την αρχική δημοσιεύση σε σχέση με τον καθαυτό χάρτη της Νέας Σελήνης της 17ης Ιουνίου στην 28η μοίρα των Διδύμων και στον 8ο γενέθλιο της χώρας :


Τι μπορεί να δηλωνει λοιπόν ένας χάρτης με τους μισούς πλανήτες τοποθετημένους στον 5ο οίκο ; Τι μπορεί να δηλώνει το τρίγωνο του Άρη προς το Μεσουράνημα και της Αφροδίτης προς τον Ωροσκόπο του χάρτη ; Και σε τι μπορεί να αναφέρονται οι παρουσίες της Αφροδίτης και του Δία στις ακμές του 5ου και του 8ου οίκου ; Τι είδους δώρο υποσχέθηκε ο Δίας στην ακμή του 8ου (κέρδη σε σχέση με τρίτους ή από τρίτους), και προς τι η επαφή του με την Αφροδίτη στην ακμή του 5ου ; Πρός τι όλη αυτή η υπερβολική χαρά και ενθουσιασμός πάνω απο τον ουρανό της Ελλάδας ;



Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ "ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ"

Φίλες και φίλοι πιστεύω ότι οι περισσότεροι απο εσάς γνωρίζετε την περίφημη ρήση από τον "Αλχημιστή" : "Όταν επιθυμείς κάτι πάρα πολύ, τότε όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να το πετύχεις". Οι περισσότεροι απο εμάς κατανοούμε και αποδεχόμαστε τη νοητική αυτή σύλληψη του Πάολο Κοέλο, αντιλαμβανόμενοι όμως το νόημα της στην καθαρά μεταφορική του έννοια. Σκεφτήκατε ποτέ ωστόσο ότι ίσως αυτή η μεταφορά έχει πιο απτές, πιο πραγματικές βάσεις ;

Θυμάστε πόσο πολύ, πόσο έντονα θέλαμε να συμβεί αυτό το θαύμα ; Μπορείτε να ανακαλέσετε στη μνήμη σας ότι τις στιγμές πριν απο τα κρίσιμα γκολ τα πιο διαισθητικά και ψυχικά ευαίσθητα άτομα γνώριζαν την τελική έκβαση της φάσης ; Τι ακριβώς γνώριζαν άραγε, και με τι είδους "ενέργειες" είχαν συντονίσει τις "ψυχικές τους κεραίες" ;




ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΤΑ (ΟΨΕΙΣ) ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΕΣ !

Φίλοι κι φίλες, έχοντας μελετήσει πολύ καλά την εκδοχή του γενέθλιου χάρτη της  Ελλάδας την οποία παρουσιάζω σε αυτή τη σειρά των άρθρων, μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι τα όσα έλαβαν χώρα στο χάρτη της χώρας μας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού του 2004, και η εύνοια που υποδεικνυόταν από τις πλανητικές διατάξεις οι οποίες βρίσκονταν σε εξέλιξη εκείνη την περίοδο, δεν μπορούν να συγκριθούν, τόσο σε αριθμό όσο και σε δυναμική, με οποιαδήποτε άλλη περίοδο στην ελληνική ιστορία. Η ταυτόχρονη συνέργεια τόσων ευνοικών θέσεων και όψεων είναι κάτι μοναδικό, κάτι που ένας μελετητής της αστρολογίας συναντά πολύ σπάνια στην έρευνα του.

Στη συνέχεια θα μπορέσετε να διαπιστώσετε την αλήθεια αυτής της δήλωσης. Έχουμε λοιπόν μιλήσει ήδη για τις βασικές πλανητικές διελεύσεις, έχουμε αναφερθεί στα Ηλιοσεληνιακά φαινόμενα, και έχουμε αναλύσει το χάρτη της κρίσιμης Νέας Σελήνης της 17ης Ιουνίου του 2004. Στη συνέχεια θα αναλύσουμε και τον προοδευμένο χάρτη της χώρας για την ημέρα του μεγάλου θριάμβου σε συνάρτηση πάντα με το γενέθλιο χάρτη της  Ελλάδας στην εκδοχή του που θέλει την 5η Σκορπιού ως μοίρα του Ωροσκόπου.




 Εσωτερικός κύκλος : γενέθλιος χάρτης Ελλάδας ( εκδοχή με Ωροσκόπο στην 5η Σκορπιού 

Εξωτερικός κύκλος : προοδευμένος χάρτης Ελλάδας για την 4η Ιουλίου του 2004













Παρατηρήσεις και ερμηνείες

A - Ο προοδεύμενος Ήλιος στην 4η μοίρα του Λέοντα (ζωδίου της διακυβέρνησης του), σε απόσταση αναπνοής απο την ακμή του 10ου οίκου του γενεθλίου ωροσκοπίου της χώρας μας, και σε όψη τετραγώνου με τον γενέθλιο Ωροσκόπο.

Θυμηθείτε εδώ ότι το καλοκαίρι του 2004 ήταν μαζί και το καλοκαίρι των Ολυμπιακών Αγώνων οι οποίοι διεξήχθησαν επίσης με μεγάλη επιτυχία. Ο Λέοντας όπως γνωρίζετε είναι ο φυσικός 5ος οίκος του ζωδιακού (αθλητικές εκδηλώσεις, θέαμα, δημοσιότητα). Ο συνδυασμός της παρουσίας του προοδευμένου Ήλιου στον Λέοντα, στο ζώδιο δηλ. στο οποίο κυβερνά, αλλά και η τοποθέτηση του στην ακμή του 10ου γενέθλιου οίκου αποτελεί μια διάταξη πανίσχυρη αστρολογικά. Ο Ήλιος τοποθετημένος εδώ στο ζώδιο του θεάματος και της προβολής όντας στον υπερυψωμένο 10ο οίκο κυριαρχεί απόλυτα στο ωροσκόπιο δίνοντας τον γενικότερο τόνο εκείνης της χρονιάς η οποία (ότι και να γινότανε στο Ευρωπαικό πρωτάθλημα), θα μας έφερνε στο κέντρο της παγκόσμιας προσοχής (Ήλιος-Λέων-10ος οίκος ). Η Ελλάδα αυτή τη χρονιά απέκτησε δημοσιότητα, έγινε "περιζήτητη" και "διάσημη". Το τετράγωνο με τον Ωροσκόπο υποδεικνύει και εξηγεί το γιατί για ένα καλοκαίρι τουλάχιστον ο Ελληνικός λαός μπήκε στο επίκεντρο της παγκόσμιας προσοχής. Το τετράγωνο είναι αυτό ακριβώς το οποίο δηλώνει την "πίεση" και την ευθύνη που αισθανθήκαμε όλοι μας απο το γεγονός ότι οι "προβολείς" της δημοσιότητας όπως και μερικά δισεκατομμύρια μάτια ήταν στραμμένα πάνω μας, στη χώρα μας.... Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο υπερβολής στα παραπάνω. Τα πράγματα ήταν ακριβώς έτσι, η Ελλάδα για ένα καλοκαίρι και μετά από πολλούς αιώνες, έγινε και πάλι "το κέντρο του κόσμου"... Προχωρημένος Ήλιος στον 10ο, στον Λέοντα, και σε τετράγωνο με γενέθλιο Ωροσκόπο. Η απόλυτη προοδευτική κίνηση δηλωτική δημοσιότητας και επιτυχίας...

B - Ο προχωρημένος Ωροσκόπος (Αsc) της χώρας μας στην 22η μοίρα του Ταύρου και στον 7ο γενέθλιο οίκο σχηματίζει ακριβέστατο εξάγωνο με τον τον χορηγό της νέας θέσης του και κυβερνήτη του 7ου γενέθλιου οίκου την Αφροδίτη (κυβερνήτης Ταύρου) στην 23η Ιχθύων και στον 5ο γενέθλιο οίκο.

Αυτή η θέση και όψη, αγαπητοί φίλοι, είναι πραγματικά η καλύτερη δυνατή για την βελτίωση των διακρατικών σχέσεων (7ος) ενός έθνους, αλλά και της "εικόνας" ενός λαού (Asc) στα μάτια των άλλων (7ος), όπου "άλλοι" στην Πολιτική Αστρολογία οι άλλοι λαοί, η παγκόσμια κοινότητα στο σύνολο της. Προσέξτε τώρα, παρακαλώ, ότι η Αφροδίτη είναι τοποθετημένη στον 5ο γενέθλιο οίκο (θυμηθείτε τα όσα είπαμε για την επανάληψη του "προτύπου"). Η βελτίωση της "εικόνας" μας λοιπόν θα έπρεπε να σχετίζετaι με κάτι το οποίο θα ανήκε ακριβώς στη δικαιοδοσία και θεματολογία του 5ου οίκου.

C - Ο προχωρημένος Ωροσκόπος (Αsc) της χώρας μας στην 22η μοίρα του Ταύρου και στον 7ο γενέθλιο οίκο σχηματίζει ακριβέστατο τρίγωνο με τον γενέθλιο Ποσειδώνα στον 3ο οίκο και στην 22η μοίρα του Αιγόκερω.

Θυμηθείτε εδώ τα όσα είπαμε για την χρονικά παράλληλη διέλευση του πλανήτη Ποσειδώνα στην 15η μοίρα Υδροχόου σε σύνοδο με τον γενέθλιο Ήλιο και σε τρίγωνο με την γενέθλια Σελήνη της χώρας. Η όψη αυτή είναι "ενισχυτική" αυτού που είπαμε τότε, ότι δηλαδή ο λαός εκείνη της περίοδο έζησε πραγματικά ένα όνειρο, ένα όμορφο παραμύθι (γενεθλιακά η Αφροδίτη σχηματιζει  εξάγωνο με τον  Ποσειδώνα). Από εδώ πηγάζουν, αγαπητοί φίλοι, και οι "μεγάλες ιδέες" που κυριαρχούσαν εκείνο το διάστημα, ιδέες  περί "Εθνικής Αναγέννησης" και "νέας θέσης" της Ελλάδος στα παγκόσμια δρώμενα, όπως και άλλα εκκωφαντικά, τα οποία, όπως αποδείχθηκε στην πορεία, ανήκαν στη σφαίρα του φανταστικού ( Ποσειδώνας ) και ουδεμία σχέση είχαν με την σκληρή πραγματικότητα. Προσέξτε επίσης ότι ο Ποσειδώνας είναι όχι μόνο ο χορηγός πλανήτης της Αφροδίτης στον 5ο αλλά και ο κυβερνήτης του 5ου γενέθλιου οίκου.


D - Ο προχωρημένος Ερμής στην 25η Καρκίνου και στον 9ο γενέθλιο οίκο σε ασθενές τρίγωνο με την Αφροδίτη στην 23η Ιχθύων στον 5ο.

Αυτή η όψη βρισκόταν σε πλήρη δράση ένα - δύο χρόνια πριν από το καλοκαίρι του 2004 και λειτούργησε σε συνέργεια με την ίδιας φύσης όψη που θα περιγράψουμε στη συνέχεια (αυτη της προοδευμένης Αφροδίτης σε τρίγωνο με τον γενέθλιο Ερμή). Υποδεικνύει κυρίως τα μεγάλα δημόσια έργα οδοποιίας και γενικότερης ανάπλασης και καλλωπισμού (Αφροδίτη) στις δημόσιες μεταφορές και συγκοινωνίες (Μετρό, Aττική οδός κλπ), και γενικότερα στο οδικό σύστημα ( Ερμής ) της Ελλάδας,  έργα τα οποία συντελέστηκαν αυτή την περίοδο με την ευκαιρία της διεξαγωγής των Ολυμπιακών Αγώνων απο τη χώρα μας. Ενισχυτική των προαναφερόμενων όψη αφού ο Ερμής είναι ο κυβερνήτης του 8ου γενέθλιου οίκου.

- Ο προχωρημένος Βόρειος Δεσμός της Σελήνης στην 11η μοίρα της Παρθένου και στον 11ο γενέθλιο οίκο σε ακριβές τρίγωνο με τον προχωρημένο Δία στην 11η μοίρα του Αιγόκερω και στον 3ο οίκο.

Παρά το γεγονός ότι η όψη αυτή δεν επηρεάζει κάποια πλανητική θέση στο γενέθλιο ωροσκόπιο της Ελλάδας μπορεί να θεωρηθεί αρκετά σημαντική. Ο λόγος είναι ότι - όπως μπορείτε να παρατηρήσετε και εσείς αν ρίξετε μια ματιά στο απόσπασμα απο την American Ephemeris στο πρώτο μέρος αυτής της δημοσίευσης - ο διελαύνων Δίας κινείται επίσης στην Παρθένο και στον 11ο γενέθλιο της Ελλάδας πολύ κοντά (σύνοδος) προς την προοδευμένη θέση του Βόρειου Δεσμού της χώρας, ενώ την ίδια στιγμή ο διελαύνων Βόρειος Δεσμός κινείται στην 10η-11η μοίρες του Ταύρου τριγωνίζοντας ταυτόχρονα και την προοδευμένη θέση του αλλά και την προοδευμένη θέση του Δία ! Επιπλέον η Πανσέληνος της 2ης Ιουλίου σε σύνοδο με τον προχωρημένο Δία ενεργοποιεί αυτή τη σχέση.

Γνώμη μου είναι ( την οποία έχω εκφράσει και σε παλαιότερη δημοσίευση στο cosmo-BioLOGy ), ότι η άποψη του Ebertin ( στο "The Combination of Stellar Influences") ότι οι Δεσμοί της Σελήνης υποδηλώνουν ή συμβολίζουν κοινωνικές σχέσεις και συσχετισμούς και την "κοινή μοίρα" μεγάλων ομάδων ανθρώπων ή με κοινές εμπειρίες οι οποίες βιώνονται μαζικά και από κοινού από μεγάλες ομάδες ανθρώπων είναι γενικά ορθή.

Υπό αυτή την έννοια το τρίγωνο Δία - Β.Δεσμού θα μπορούσε να ερμηνευθεί ως η εκπλήρωση (Δίας) των προσδοκιών ( 11ος οίκος ) που επέρχεται μέσα απο την ευτυχή επίτευξη ( Δίας ) ενός κοινού στόχου ( Β. Δεσμός στον 11ο- διελ., Δίας στον 11ο ). Υποθέτω ότι οι προσανατολισμένοι προς την μεταφυσική άποψη της αστρολογίας θα μπορούσατε να την ερμηνεύσετε και ως υπόσχεση για κάποιου είδους "καρμικού δώρου".


F - Η προχωρημένη Αφροδίτη στην 28η των Διδύμων και στον 8ο γενέθλιο οίκο σε τρίγωνο με τον χορηγό της νέας της θέσης και κυβερνήτη του γενέθλιου 8ου οίκου τον Ερμή στην 29η Υδροχόου και στον 4ο γενέθλιο οίκο.

Εκπληκτική όψη της προοδευμένης Αφροδίτης προς τον γενέθλιο Ερμή η οποία λειτούργησε παράλληλα με την όψη του προοδευμένου Ερμή σε τρίγωνο με τη γενέθλια Αφροδίτη και η οποία δίνει εξαιτερική έμφαση και ενισχύοντας τα όσα περιγράψαμε στη σχετική ερμηνεία.

Η προχωρημένη Αφροδίτη εδώ στον 8ο οίκο (αλλά και η γενικότερη έμφαση στον 8ο που πιστεύω ότι έχετε παρατηρήσει), σχετίζεται βέβαια και με τις μεγάλες οικονομικές ενισχύσεις που δεχόταν η χώρα μας όλο αυτό το διάστημα απο την Ευρωπαική Ένωση, οικονομικές ενισχύσεις οι οποίες αποτέλεσαν και την "κινητήρια δύναμη" πίσω απο την διαδικασία "εκσυγχρονισμού της χώρας" η οποία (σε κάποιο βαθμό) συντελέστηκε πραγματικά κατά την περίοδο διακυβέρνησης της χώρας από την κυβέρνηση του κύριου Σημίτη.

Η όψη αυτή βρισκόταν σε πλήρη δράση κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού του 2004 και ο συνδυασμός της με την όψη προοδευμένος Ερμής σε τρίγωνο με γενέθλια Αφροδίτη της προσέδωσε φοβερή ένταση και δυναμική. Αυτή η όψη εκφράζει το γενικότερο εορταστικό κλίμα που επικρατούσε στη χώρα εκείνο το διάστημα και το γενικότερο κλίμα ενότητας και ομόνοιας που έφεραν οι επιτυχίες της Εθνικής μας. Ένας πραγματικά ιδιαίτερα ευχάριστος ως προς τα αποτελέσματα του συνδυασμός όψεων.

G - Η προοδευμένη Σελήνη στην 29η Ζυγού και στον 12ο οίκο σε ταυτόχρονα τρίγωνα με γενέθλιο Ερμή στην 30η Υδροχόου και στον 4ο γενέθλιο, και με πρ. Αφροδίτη στην 28η Διδύμων και στον 8ο γενέθλιο οίκο.

Aυτή ήταν και η καθοριστική προοδευτική κίνηση,  αγαπητές φίλες και φίλοι.

Η συγκεκριμένη όψη ήταν σε πλήρη ισχύ ακριβώς κατά τη διάρκεια του Ευρωπαικού Πρωταθλήματος και μόνο κατά τη διάρκεια του αφού η Σελήνη στο "day for a year" σύστημα προόδων κινείται με ταχύτητα μίας μοίρας + το μήνα. Στο χάρτη μπορείτε να παρατηρήσετε το σχηματισμό ενός μεγάλου τριγώνου όπου η πρ. Σελήνη λειτουργεί ως "γέφυρα" η οποία ενώνει τον αρμονικό συνδυασμό που εκφράζεται μέσα απο το τρίγωνο της προοδευμένης Αφροδίτης προς τον γενέθλιο Ερμή. Η Ελλάδα σε κατάσταση ευφορίας, ευχάριστες συζητήσεις στις παρέες, ευχάριστα νέα το ένα μετά το άλλο. Μια καταπληκτική πλανητική διάταξη.

Αγαπητοί φίλοι και φίλες πιστεύω ότι πλέον έχετε αποκτήσει πλήρη αντίληψη για τη σημασία της Νέας Σελήνης της 17ης Ιουνίου 2004, και πιστεύω ότι έχετε καταλάβει απόλυτα το γιατί έδωσα τόσο μεγάλη έμφαση σε αυτό το σημείο. Αυτή η Νέα Σελήνη ήταν ο μεγάλος καταλύτης, ο "σπινθήρας" που άναψε τα βεγγαλικά του θριάμβου που ήταν ήδη εκεί "σαν έτοιμα από καιρό" περιμένοντας τη μεγάλη στιγμή για να εκτοξευθούν στους Ελληνικούς ουρανούς.

Εδώ βρίσκεται και ο λόγος για τον οποίο έδωσα σημασία ακόμα και σε αυτή την ασήμαντη διέλευση της Σελήνης το απόγευμα της 12ης Ιουνίου στο εναρκτήριο παιχνίδι με την Πορτογαλία. Γιατί πολύ απλά η 28η Κριού στην οποία εκείνη το μεγάλο βράδυ η Σελήνη διελαύνε, βρίσκεται ακριβώς στο μεσοδιάστημα του τριγώνου προοδευμένης Αφροδίτης με γενέθλιο Ερμή. Έτσι η διέλευση της Αφροδίτης την ίδια μέρα σε σύνοδο με την γενέθλια Σελήνη ήταν πολύ δυναμικά ενισχυμένη, αφού μιας παρόμοιας φύσης πλανητική σχέση βρισκόταν ήδη σε πλήρη δράση και στον προοδευμένο χάρτη της χώρας.

Η Νέα Σελήνη λοιπόν της 17ης Ιουνίου λαμβάνοντας χώρα στην 28η των Διδύμων σε σύνοδο με την προχωρημένη Αφροδίτη στον 8ο οίκο, ενεργοποιεί το μεγάλο τρίγωνο, θέτει σε κίνηση το σύνολο του χάρτη, και υλοποιεί την Μεγάλη Υπόσχεση αυτή που έδωσε τόσο ο δικός της χάρτης, αυτός που υπήρχε και στον ίδιο το χάρτη  της Ελλάδας . Οι συνδυασμοί πολλαπλών ευνοικών και έντονα δραστικών πλανητικών διατάξεων, και η έμφαση που οι τοποθετήσεις αυτών των διατάξεων έδιναν στους 8ο και 5ο οίκους (ένα μεγάλο κέρδος-έπαθλο-βραβείο-διάκριση = 8ος τομέας) σε σχέση με τον ( αθλητισμό και το θέαμα = 5ος τομέας-) ήταν  η κύρια ( αστρολογική )  αιτία για το θαύμα του καλοκαιριού του 2004.

Η Πανσέληνος της 2ης Ιουλίου στην 11η Αιγόκερω, ακριβώς στη μοίρα που καταλαμβάνει ο  προοδευμένος Δίας, τοποθετεί το "κερασάκι στην τούρτα" και... το πιο μεγάλο πάρτυ της ζωής μας ξεκινάει ...




Η δημοσιεύση αυτή είναι αφιερωμένη στον Ότο Ρεχάγκελ και σε όλα τα παιδιά της Εθνικής ομάδας ως μια ελάχιστη ανταπόδωση της μεγάλης χαράς που μου προσφέραν το Μαγικό Καλοκαίρι του 2004.

2 comments:

Anonymous said...

EXAIRETIKI ANALYSI, OPOS PANTA.
BRAVO HERCULES!!:)

asxeti aporia:

gia tous xartes kraton ok,
gnorizo ti paizei.

mipos exeis kapoia apopsi
gia tous xartes poleon, xorion
klp.??
pos katastronontai dld..

to roto giati sxedon oloi oi dhmoi
kai oi koinothtes sthn ellada
katastronontai me eniaia proedrika diatagmata, opos p.x. o "kapodistrias".

ti kanoume loipon edo?
den exoun oloi ton idio xarti profanos!!!

sigoura paizoun stous topikous
xartes kapoio rolo oi topikes eortes, ta monasthria kai ta...
panhgyria:) (5os - 10os)

opos episis "voithane" (xtypa ksylo) oi seismoi klp gia na doume pote ena meros "doneitai "
astrologika

any inspirational ideas will be welcomed...

thank you

Heracles V. said...

Ευχαριστω πολύ, να είστε καλά...
Υπάρχει συγκεκριμένη απάντηση στην ερώτηση σας, αλλά το θέμα ειναι ότι είμαστε πράγματι σε ασχετο με αυτή δημοσιεύση...

Αυτό που μπορω να κάνω λοιπόν είναι να τη μεταφέρω αυτούσια
( αλλά σε ελληνικούς χαρακτήρες ) στην ειδική δημοσιεύση με τις απαντησεις σε ερωτήσεις αναγνωστών,την οποία θα ξεκινήσω Κυριακή ή Δεύτερα...

Αν έχετε κάποια αντίρρηση, μπορείτε να την εκφράσετε απο δω μέχρι τότε.

Επίσης αν επιθυμείτε, ένα μικρό όνομα ή ψευδώνυμο για να απευθύνομαι κάπου αποφεύγοντας το αντιαισθητικό αγαπητέ/ή...