Tuesday, March 18, 2008

Ο ταραχώδης Μάρτιος του 2008

Eκρηκτικός αποδεικνύεται ο Μάρτιος του 2008 πολύ πριν μάλιστα απο την ολοκλήρωση του. Αστρολογικά ο μήνας που διανύουμε είναι εξαιρετικά "φορτισμένος" και αυτό όχι τόσο εξαιτίας της αντίθεσης του Άρη με τον Πλούτωνα (η οποία ολοκληρώθηκε στις 7 Μαρτίου), όσο κυρίως της ιδιαίτερης θέσης των βασικών ηλιοσεληνιακών φαινομένων που λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκεια του. Αν ανατρέξετε στην Εφημερίδα σας γι'αυτό το μήνα θα προσέξετε δύο πολύ ενδιαφέροντα σημεία.

Το πρώτο αφορά την Νέα Σελήνη του μήνα η οποία έλαβε χώρα στις 7 Μαρτίου (την ίδια ημέρα με την αντίθεση Άρη Πλούτωνα) στις 17 μοίρες και 31 λεπτά των Ιχθύων. Το ενδιαφέρον εδώ είναι ότι ο Ουρανός, ο "ταραξίας" του Ηλιακού μας συστήματος, ο πλανήτης του οποίου η συμβολική περιλαμβάνει τις έννοιες της ανατροπής, της ρήξης, της διαμαρτυρίας και του αιφνιδιασμού την ημέρα ακριβώς της Νέας Σελήνης ήταν τοποθετημένος στην ακριβώς επόμενη μοίρα του ζωδιακού και συγκεκριμένα στις 18 μοίρες και 35 λεπτά των Ιχθύων. Η Ελλάδα όπως έχουμε πει είναι και θα είναι για αρκετό καιρό ακόμα κάτω απο την επίδραση της όψης του προχωρημένου Ήλιου σε αντίθεση με τον Ουρανό στο γενέθλιο χάρτη της, και ΄έτσι αυτή η Ουράνια "έξαρση" ήρθε απλά να προσθέσει το κερασάκι σε μια "τούρτα" που ήταν απο "καιρό έτοιμη".

Η χώρα εξακολουθεί για δεύτερη εβδομάδα να βρίσκεται σε κατάσταση παράλυσης απο τις συνεχιζόμενες απεργιακές διαμαρτυρίες και κινητοποιήσεις. Το πρωτοφανές στοιχείο εδώ είναι οι διακοπές στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος (και οι τρεις αυτές λέξεις είναι στη δικαιοδοσία του Ουρανού), οι οποίες αν προσέξατε ξεκίνησαν σχεδον ταυτόχρονα με την εκδήλωση του φαινομένου της Νέας Σελήνης και συνεχίζονται μέχρι και σήμερα...

Και σαν μην ήταν αρκετός ο Ουρανός σε λίγες μέρες ακολουθεί η Πανσέληνος του μήνα (η οποία συμπίπτει σχεδόν με την Εαρινή Ισημερία μια μέρα πριν)στις 21 Μαρτίου, η οποία λαμβάνει χώρα στις 1 μοίρες και 31 λεπτά του Ζυγού και σε γωνία 90 μοιρών (τετράγωνο) με τον Πλούτωνα ο οποίος κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα κινείται στη 2η μοίρα του Αιγόκερω.

Φυσικά αυτές είναι γενικές επρροές οι οποίες χαρακτηρίζουν το "κλίμα" της εποχής και των οποίων η επίδραση, σε πραγματικούς όρους πιά, εξαρτάται απο το βαθμό της "ανταπόκρισης" που βρίσκουν σε μενονωμένους γενέθλιους χάρτες σε ατομικό αλλά και σε συλλογικό (χάρτες κρατών,επιχειρήσεων κλπ) επίπεδο. Εννοείται ότι όσοι έχετε πλανήτες ή ευαίσθητα σημεία κάπου στην 19η των μεταβλητών [όπως πχ ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ο οποίος έχει αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα στις 19 Ιχθύων/Παρθένου και υπέστει ήδη το πρώτο "άδειασμα" απο τους "Αγίους" που θεωρούν την ελεύθερη συμβίωση των ζευγαριών πορνεία (!)(αθάνατη Ελλάδα...)] , και φυσικά και όσοι έχετε πλανήτες ή σημεία κάπου στη 2η Παρορμητικών θα πρέπει να εξετάσετε τη γενική "κατάσταση" του χάρτη σας για να διαπιστώσετε αν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

Πάμε τώρα σε κάποια απο τα γεγονότα που έχουν ήδη σημαδέψει το μήνα που διανύουμε.

Θιβέτ/Λάσα - Παρασκεύη 14 Μαρτίου 2008

Διαδηλώσεις με την ευκαιρία της 49ης επετείου από την εξέγερση της πρωτεύουσας του Θιβέτ Λάσα (που τερματίστηκε με την εξορία του Δαλάι Λάμα), εξελίσσονται σε γενικευμένες και πολύνεκρες συγκρόυσεις μεταξύ των βουδιστών μοναχών και της κινέζικης αστυνομίας. Κατακραυγή απο τη διεθνή κοινότητα εναντίον της Κίνας και σοβαρά επεισόδια σε διάφορα μέρη του κόσμου έξω απο Κινεζικές πρεσβείες.

[Το σημείο αναφοράς μας εδώ είναι ο γενέθλιος χάρτης της Κίνας, τον οποίο θα δημοσιεύσω κάποια απο τις επόμενες μέρες, και ο οποίος δείχνει ξεκάθαρα ότι τα γεγονότα ήταν αποτέλεσμα της συνδυασμένης επίδρασης των διελεύσεων Ουρανου και Πλούτωνα.]


Αλβανία/ Τίρανα - Σαββάτο 15 Μαρτίου 2008

16 νεκροί, 10 αγνοούμενοι, εκατοντάδες τραυματίες και τεράστιες καταστροφές απο ισχυρότατες εκρήξεις που προκάλεσε η αρχική έκρηξη που σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (12:15 μμ) σε αποθήκες πυρομαχικών στο χωριό Γέρντεκ, δέκα χιλιόμετρα έξω από τα Τίρανα.


[Δυστυχώς δεν υπάρχει αναγνωρισμένος γενέθλιος χάρτης για την Αλβανία η γέννηση της οποίας χάνεται κάπου στις στάχτες του πρώτου Βαλκανικου Πολέμου. Η Αλβανία κηρρύσει την ανεξαρτησία της απο την Οθωμανική αυτοκρατορία στις 28 Νοεμβρίου 1912 χωρίς να τύχει αναγνώρισης απο κανένα. Ακολουθεί μια περίοδος "μαγειρεμάτων" συνόρων απο τις Μεγάλες Δυνάμεις της εποχής η οποία οδηγεί στη συνθήκη του Λονδίνου η οποία αναγνωρίζει την ανεξαρτησία της, ενώ σε μια επόμενη συνθήκη στις 29 Ιουλίου 1913 αναγνωρίζει και την αυτονομία της χώρας. Όλα αυτά ενώ η περιοχή της Βαλκανικής βρισκεται σε κατάσταση διάλυσης και συνεχων πολεμικών συγκρούσεων. ]

Προς το παρόν λοιπόν - και με την υπόσχεση ότι θα το ψάξω περσσότερο - δημοσιεύω μόνο το χάρτη για την στιγμή της πρώτης έκρηξης. Προσέχτε ότι η αντίθεση Άρη-Πλουτωνα στα ζώδια Καρκίνου - Αιγόκερω συμβαίνει στον άξονα 6ου-12ου οίκων (6ος οίκος =το στρατιωτικό σώμα - Καρκίνος = χώροι αποθήκευσης. Το Μεσουράνημα στην 3η μοίρα του Κριού ακριβώς στο κέντρο της αντίθεσης). Εννοειται βέβαια ότι αυτα θα πρέπει να συσχετίζονται και με τον (άγνωστο) γενέθλιο χάρτη της Αλβανίας.






Κόσοβο/Μιτροβίτσα - Δευτέρα 17 Μαρτίου 2008

Στα χειρότερα επεισόδια που σημειώθηκαν μετά την ανεξαρτητοποίηση του Κοσόβου, δεκάδες αστυνομικοί της αποστολής του ΟΗΕ και εννέα στρατιώτες των ΝΑΤΟϊκών δυνάμεων τραυματίζονται από έκρηξη (στις 8:10 τοπική ώρα) στην Μιτροβίτσα του βορείου Κοσσυφοπεδίου.Ένας Ουκρανός που υπηρετούσε στην αστυνομική δύναμη του ΟΗΕ στο Κόσοβο υπέκυψε τελικά στα τραύματά του σήμερα. Νωρίτερα οι αστυνομικές δυνάμεις είχαν επιχειρήσει να απομακρύνουν τους Σέρβους καταληψίες από το κτίριο που στεγάζει δικαστήρια υπό την αιγίδα του ΟΗΕ.Μετά την έκρηξη ακολούθησαν συμπλοκές, οι οποίες αργότερα επεκτάθηκαν σε ολόκληρο το βόρειο τμήμα της Μιτρόβιτσα.


[Έχω ήδη δημοσιεύσει το χάρτη του Κοσόβου σε σχετικό με την ανακήρυξη της ανεξαρτησίας του μήνυμα.Μπορείτε εύκολα να δείτε ότι η Νέα Σελήνη έλαβε χώρα ακριβώς στη μοίρα που καταλαμβάνει ο γενέθλιος Ουρανός της χώρας. Θα παρατηρήσατε την όψη ημιτετραγώνου μεταξύ του Μεσουρανηματος και του Ουρανού στο χάρτη του Κοσόβου. Αυτή ακριβώς η όψη είναι που σημειοδοτεί τόσο το γεγονός ότι το νέο κράτος στην περιοχή μας αποτελεί "προιόν απόσχισης" (από τη Σερβία) όσο και το γεγονός της υπαρξης αποσχιστικών τάσεων εντός των συνόρων του [Ουρανός = διάσπαση,αποσκίρτηση,αποσταθεροποίηση,αποκόλληση - ΙC/MC = η αρχική κατάσταση, η "μητέρα πατρίδα",η "κατάσταση πραγμάτων" (δες επίσης τον Ουρανό στο IC στο χάρτη της Κύπρου)] . Παρόλαυτα όπως τονίσαμε ήδη στη δημοσιεύση μας τέτοια πιθανότητα δεν υπάρχει όπως δεν υπάρχει και η πιθανότητα γενικευμένης σύρραξης με αφορμή το Κόσοβο στην περιοχή, τουλάχιστον για τα χρόνια που ακολουθούν και μέχρι ο προχωρημένος Άρης στο χάρτη του να βρεθεί σε "κλειστή" όψη αντίθεσης με τον Πλουτωνα. Μια κίνηση που χρειάζεται πάνω απο 10 χρονια για να ολοκληρωθεί. Μεμονωμένα επεισόδια παρόλαυτα θα συμβαίνουν.]

2 comments:

_ said...

Καταπληκτική δουλειά το ιστολόγιο σου, συγχαρητήρια.

Heracles V. said...

Aγαπητέ Δημήτρη σε ευχαριστώ...Για τις δυνατότητες που δίνει ένα απλό blog προσπαθώ για ένα όσο το δυνατόν πιο ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

Να είσαι καλά...