Monday, November 21, 2011

Αστρολογική ανάλυση της Διακυβέρνησης Παπαδήμου ( δεύτερο μέρος )

η παρούσα ανάρτηση αποτελεί συνέχεια του πρώτου μέρους της ανάλυσης που δημοσιεύτηκε στις 15/11/2011 υπό τον τίτλο Αστρολογική ανάλυση της Διακυβέρνησης Παπαδήμου ( πρώτο μέρος )

(μέρος δεύτερο )
Παρατηρήστε τώρα ότι ο χάρτης της διακυβέρνησης Παπαδήμου σημαδεύεται απο την παρουσία δύο πολύ γνωστών σας πλανητικών σχηματισμών, ονομαστικά ενός «Μεγάλου Τριγώνου» και ενός «Τ-Τετραγώνου» . Το στοιχείο το οποίο συνδέει τους δυό αυτούς πλανητικούς σχηματισμούς είναι η κοινή παρουσία του Άρη ο οποίος και εδώ αναδεικνύει τη θέση του ώς ο απόλυτος άρχοντας του «σκηνικού»


Όπως μπορείτε να δείτε το Μεγάλο Τρίγωνο σε ζώδια της Γης περιλαμβάνει τον Άρη στην Παρθένο , το Δία στον Ταύρο, και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Το Μεγάλο Τρίγωνο εδώ αναδεικνύει στον υπέρτατο βαθμό όλα τα θετικά χαρακτηριστικά των ζωδίων της Γης αφού η γενική εικόνα του υγιή και οικονομικά ασφαλή συντηρητισμού ( συμβολική Δία στον Ταυρο και στον 1ο οίκο ), σε αρμονία με την εργατικότητα και τη μελετημένη, προσχεδιασμένη επιχειρηματικότητα (συμβολική Άρη στην Παρθένο και στον 5ο), και επιβοηθούμενο και απο την εύνοια καθεστωτικών και συστημικών Δυνάμεων σε διεθνές μάλιστα επίπεδο ( συμβολική Πλούτωνα στον Αιγόκερω και στον 9ο ) υποδηλώνει ότι ο συγκεκριμένος πλανητικός σχηματισμός του Μεγάλου Τριγώνου μπορεί να χαρακτηριστεί ως εξαιρετικά επιβοηθητικός σε θέματα που έχουν να κάνουν με υλοποίηση σχεδιασμών και επίτευξη στόχων.

                       Το Τ- Τετράγωνο και η μεγάλη αντίφαση

Φίλες και φίλοι περνάμε τώρα στη δεύτερη μεγάλη πλανητική πλοκή του ωροσκοπίου δηλ. στο Τ-Τετραγώνο μεταξύ των πλανητών Άρη, Ποσειδώνα και της Σελήνης. Παρατηρήστε στο χάρτη μας ότι η αντίθεση μεταξύ του Άρη στην 1η μοίρα της Παρθένου και του Ποσειδώνα στην 29η του Υδροχόου συμβαίνει κατά μήκος των ακμών του Άξονα 5ου/11ου οίκων, ενώ η Σελήνη όντας τοποθετημένη στο μεσοδιάστημα της αντίθεσης και στην 28η μοίρα του Ταύρου δέχεται δύο  και ισχυρότατους τετραγωνισμούς και από τους δύο πλανήτες ταυτόχρονα.

Η ακρίβεια των τριών όψεων που καθορίζουν τη συγκεκριμένη πλανητική πλοκή αλλά και οι κρίσιμες τοποθετήσεις (δίπλα σε ακμές οίκων) των πλανητών που συμμετέχουν στη δημιουργία της καθιστούν αυτό το Τ-Τετράγωνο τον πλανητικό σχηματισμό «κλειδί» για τη σωστή ερμηνεία του ωροσκοπίου. Είναι απολύτως σημαντικό για την ορθότητα της ανάλυσης μας να κατανοήσουμε το μήνυμα που μας στέλνει αυτό το Τ-Τετράγωνο.

Είπαμε πιο πάνω, φίλες και φίλοι, ότι ο Άρης στην Παρθένο και στον 5ο οίκο με τη θετική συνδρομή των Δία και Πλούτωνα ( Μεγάλο Τρίγωνο ) καθίσταται ένας Άρης ιδανικός σε ότι αφορά την «υλοποίηση σχεδιασμών και την επίτευξη στόχων». Ο ίδιος ο κ. Παπαδήμος επαναλαμβάνει συνέχεια ότι «η θητεία του στην προεδρία της κυβέρνησης», το ωροσκόπιο της οποίας ουσιαστικά αναλύουμε, «έχει συγκεκριμένους στόχους, σκοπούς, προσανατολισμούς τους οποίους η κυβέρνηση του καλείται να υλοποιήσει»...

Όμως ο σχηματισμός του Τ-Τετραγώνου υποδηλώνει ότι κάτι το «πολύ λάθος» συμβαίνει εδώ αφού ο Ποσειδώνας, ο πιο «αργός» απο τους τρείς πλανήτες και άρα αυτός που με τη συμβολική και τις ιδιότητες του «χρωματίζει» το σχηματισμό του Τ-Τετραγώνου, είναι τοποθετημένος στο «ενεργειακό κέντρο» (ακμή) του 11ου  του οίκου δηλαδή που όπως είναι γνωστό είναι αυτός ακριβώς που σύμφωνα με την παραδοσιακή και μοντέρνα αστρολογία καθορίζει τους στόχους, τις κατευθύνσεις, τις επιθυμίες και τις επιδιώξεις.

 Και η ερώτηση που προκύπτει βέβαια εδώ είναι εύλογη... Πώς είναι δυνατό ο Ποσειδώνας, η πλανητική αρχή δηλ. που συμβολίζει το ακαθόριστο, το φαντασιακό, το ομιχλώδες και το απροσδιόριστο να λειτουργήσει και να συνεργαστεί αρμονικά με τον Άρη της Παρθένου, τον Άρη δηλ. που μπορεί να λειτουργήσει μόνο στά πλαίσια προκαθορισμένων κατευθύνσεων και κάτω απο απόλυτα ξεκάθαρισμένες συνθήκες.

 Αυτό ακριβώς ειναι το νόημα της αντίθεσης Άρη - Ποσειδώνα κατά μήκος του Άξονα 5ου/11, και εδώ βρίσκεται και η μεγάλη αντίφαση του ωροσκοπίου της Διακυβέρνησης Παπαδήμου.  Ο σούπερ-στρατιώτης ξέχασε την πυξίδα του στο καταφύγιο και δεν μπορεί να βρεί το πεδίο της μάχης, ο υπερ-αθλητής μας βγήκε έξω απο τη διαδρομή του και πηδάει εμπόδια  σε κάποια ξεροχώραφα ψάχνοντας ένα τέρμα... που δεν υπάρχει...Κατά αντιστοιχία η Διακυβέρνηση Παπαδήμου έχει την ικανότητα να «κάνει δουλειά», να «παράξει έργο» (Άρης στην Παρθένο), αλλά οι στόχοι, οι κατευθύνσεις και επιδιώξεις της (11ος οίκος ) είναι ασαφείς, ακαθόριστοι και «ομιχλώδεις» (Ποσειδώνας στον 11ο ).

Το γιατί συμβαίνει αυτό είναι εμφανές φίλες και φίλοι. Η διακυβέρνηση καλείται να εφαρμόσει την οικονομική πολιτική που προκύπτει απο τη συμφωνία της 26ης του Οκτώβρη. Ποιά είναι όμως ακριβώς αυτή η συμφωνία/απόφαση των ηγετών της ευρωζώνης ; Πέρα από το γεγονός ότι ελάχιστοι είναι αυτοί που γνωρίζουν τις λεπτομέρειες και το ακριβές περιεχόμενο της υπάρχει και κάτι  ακόμα, κάτι συγκλονιστικό. Και αυτό είναι ότι τίποτα δεν εγγυάται ότι η συγκεκριμένη συμφωνία - η οποία έτσι και αλλιώς ήρθε να αντικαταστήσει μια άλλη που ποτέ δεν εφαρμόστηκε - θα εξακολουθήσει να υφίσταται στο άμεσο μέλλον...

                                Άμα έχεις τέτοιους φίλους...

Όπως σας είναι γνωστό, φίλες και φίλοι, πέρα απο τις τις «επιδιώξεις, τις επιθυμίες, τις κατευθύνσεις και τους μελλοντικούς στόχους» ο 11ος οίκος περιλαμβάνει στη συμβολική του και τους «φίλους, συμπαραστάτες και στρατηγικούς συμμάχους». Η τελείως αλλόκοτη κατάσταση την οποία ο- υπό καθεστώς σοβαρής προσβολής Ποσειδώνας- έχει δημιουργήσει εδώ θέλει την Διακυβέρνηση να έχει την υποστήριξη σχεδόν των πάντων με τη διαφορά ότι αυτό συμβαίνει σε ένα... φαντασιακό επίπεδο ύπαρξης.
 Πρώτα απο όλα έχει την υποστήριξη του... λαού. Αυτό τουλάχιστον υπονοοεί το 75% αποδοχής που η Διακυβέρνηση (σύμφωνα με προσφάτη δημοσκόπηση) δείχνει να απολαμβάνει. Όμως είναι αυτή πραγματική υποστήριξη ή μήπως είναι  η φρούδα ελπίδα εκείνου που παρασυρμένος απο το ρέμα πνίγεται και ψάχνει απελπισμένα «ένα οτιδήποτε κάτι» για να πιαστεί, χωρίς να έχει την πολυτέλεια του χρόνου για να ψάξει τι είναι αυτό το «κάτι» ;

Η Διακυβέρνηση Παπαδήμου όμως δεν έχει απλά πολλούς «φίλους, και στρατηγικούς συμμάχους» αλλά αποτελεί και η ίδια το προιόν μιας «στρατηγικής συμμαχίας»...ή μάλλον φαίνεται να αποτελεί... Εδώ, φίλες και φίλοι, μπαίνει στο «παιχνίδι» και ο τρίτος συμμέτοχος στο σχηματισμό του Τ-Τετραγώνου, η Σελήνη στον Ταύρο, η οποία όντας τοποθετημένη στο «κέντρο» του σχηματισμού αποτελεί και το σημείο «εστίασης» του συνολικού δυναμικού της πλοκής Άρη - Σελήνης - Ποσειδώνα. Στο χάρτη μας η Σελήνη ως κυβερνήτης του 4ου οίκου ( ακμή 4ου στον Καρκίνο) δίνει πληροφορίες για το «παρελθόν και τις ρίζες» του συγκεκριμένου πολιτικού σχήματος. Η τοποθέτηση της Σελήνης στο 2ο γενέθλιο οίκο αλλά και στο ζώδιο του Ταύρου (φυσικός 2ος )  δηλώνει με ένα απόλυτα κατηγορηματικό τρόπο ότι η «γενεσιουργός αιτία» πίσω απο τη δημιουργία του συγκεκριμένου πολιτικού σχήματος είναι καθαρά οικονομικής φύσης ή μάλλον ότι η αιτία είναι η ίδια η Οικονομία... Το τετράγωνο που συνδέει τη Σελήνη με τον Ποσειδώνα αλλά και τις τοποθετήσεις τους στον 2ο και τον 11ο οίκους μας μιλάει για τη γέννηση (Σελήνη κυβερνήτης 4ου) μιας πολιτικής "συμμαχίας" (11ος οίκος/Υδροχόος )  με ακαθόριστη ή μη πραγματική υπόσταση (Σελήνη τετράγωνο Ποσειδώνας), ένα αλλόκοτο συνοθύλευμα δεξιών, ακροδεξιών, «σοσιαλιστιστών», κεντρώων, εθνικοφρόνων κλπ πολιτικών τάσεων και προσώπων (Ποσειδώνας στον Υδροχόο και στον 11ο) που αλληλοκατηγορούνται ( Σελήνη τετράγωνο Άρης ) και αλληλουπονομευονται ( Ποσειδώνας κυβερνήτης του 12 ) αλλά που παρόλαυτα αποφασίζουν να δημιουργήσουν μια αξιοπερίεργη πολιτική «συμμαχία» (Ποσειδώνας στον Υδροχόο και στον 11ο) λόγω των εξαναγκαστικών συνθηκών τις οποίες δημιουργεί η άθλια οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα (Σελήνη στον Ταυρο και στο 2ο σε κατάσταση σοβαρής προσβολής ).

H θέση της γενέθλιας Σελήνης στον 2ο , στον οίκο δηλ που σχετίζεται με την εκτίμηση του εαυτου, και η κατάσταση σοβαρής προσβολής κάτω απο την οποία βρίσκεται, υπονοεί το χαμηλό αίσθημα αυτοεκτίμησης που έχει αυτή η διακυβέρνηση αφού γνωρίζει καλά τόσο ότι είναι το αποτέλεσμα εξωγενών πιέσεων και παραγόντων όσο και ότι τα μέλη της είναι σε καταλυτικό βαθμό υπευθυνα για την κατάσταση της χώρας.
Η όψη αντίθεσης του κυβερνητη του ωροσκοπίου Άρη στην Παρθένο (Στοιχείο Γης ) με τον Ποσειδώνα στον Υδροχόο ( Στοιχείο Αέρα) έχει την ιδιαιτερότητα να συμβαίνει μεταξύ ζωδίων τα οποία ανήκουν σε Στοιχεία τα οποία δεν μπορούν να «ενωθούν», να «δέσουν» μεταξύ τους (Γη/Αέρας) . Έτσι ενώ η γωνία της Αντίθεση ως όψη δεν εκφράζει σύγκρουση αλλά διαφορετική οπτική αντίληψη των πραγμάτων, η συγκεκριμένη αντίθεση Άρη - Ποσειδώνα υπονοεί ότι δεν είναι δυνατό να υπάρξει σύνθεση απόψεων μέσω της συνδιαλλαγής των δύο πλανητών. Η εφαρμογή του συγκεκριμένου  συμβολισμού στην Ελληνική πολιτική πραγματικότητα υπονοεί ότι το κεντρικό πρόσωπο της Διακυβέρνησης δηλ ο ίδιος ο κύριος Παπαδήμος που εδώ αντιπροσωπεύεται απο τον Κυβερνήτη του ωροσκοπίου Άρη βλέπει και αντιλαμβάνεται τα πράγματα με ένα τελείως διαφορετικό τρόπο απο αυτόν που τα βλέπουν και τα αντιλαμβάνονται οι «πολιτικοί σύμμαχοι» της Διακυβέρνησης (Ποσειδώνας στον 11ο), και ότι οι δυνατότητες «συνδιαλλαγής» μεταξύ των δύο αυτών «οπτικών» είναι ουσιαστικά ανύπαρκτες.
           

           Άρης = Σελήνη = Ποσειδώνας= Κρόνος/Πλούτωνας
                        ( εξαναγκασμός σε προσποίηση)


Πώς όμως εξηγείται αυτό το στοιχείο του εξ-αναγκασμού φίλες και φίλοι ; Για να το εξηγήσουμε θα ήθελα  να ρίξετε και πάλι μια ματιά στο σχέδιο με το γενέθλιο χάρτη της Διακυβέρνησης Παπαδήμου (στον εξωτερικό κύκλο  του  χάρτη) και να παρατηρήσετε ότι το Μεσοδιάστημα Κρόνου/Πλούτωνα (29 Σκορπιού 36) είναι το πιο "δυναμικό" Μεσοδιάστημα στο συγκεκριμένο ωροσκόπιο αφού είναι ενεργοποιημένο απο τους τρείς παράγοντες που συμμετέχουν στον πιο ισχυρό πλανητικό σχηματισμό του ωροσκοπίου δηλ το Τ-Tετράγωνο Άρη - Σελήνης - Ποσειδώνα.
Οι τακτικοί αναγνώστες του ιστολογίου γνωρίζετε απο παλιά ότi στις αναλύσεις μου πάνω σε θέματα πολιτικής πολύ σπάνια κάνω χρήση μεσοδιαστημάτων αφού μέλημα μου είναι να κάνω το περιεχόμενο του cosmo-BioLOGy απλό και προσβάσιμο σε όσο το δυνατό περισσότερους φίλους της αστρολογίας.

Παρόλαυτα η δυναμικότητα του Μεσοδιαστήματος Κρόνου/Πλούτωνα στο συγκεκριμένο χάρτη είναι τόσο καθοριστική, ώστε η μη αναφορά του θα ήταν απλά μια μεγάλη παράλειψη. Το συγκεκριμένο Μεσοδιάστημα το οποίο ενώνει τις ενέργειες των δύο «σκληρών» του ηλιακού συστήματος είναι το ίδιο βέβαια ένα απο τα πιο «σκληρά» στη φύση του μεσοδιαστήματα. Εδώ ο Πλούτωνας μεταλαμπαδεύει στον αυστηρό και μονοκόμματο Κρόνο την απολυτότητα του, ενώ ο Κρόνος στερεί απο τον Πλούτωνα την ικανότητα του να μεταμορφώνεται. Εδώ δεν υπάρχουν δυνατότητες ελιγμών, εδώ ο δρόμος που προσφέρεται είναι ένας, και μία και η απάντηση. Αυτό είναι το Μεσοδιάστημα Κρόνου/Πλούτωνα, το μεσοδιάστημα της απόλυτης πειθαρχίας, του πειθαναγκασμού, του εξ-(ω)-αναγκασμού και των εκβιαστικών διλλημάτων..."Συμμαχική κυβέρνηση" ή μη καταβολή της "6ης δόσης" και έξοδος απο την εύρωζώνη. Η εμπλοκή του Τ-Τετραγώνου με το Μεσοδιάστημα Κρόνου/Πλούτωνα υποδεικνύει το καταναγκαστικό στοιχείο το οποίο ήταν απόλυτα εμφανές κατά τις διαπραγματεύσεις που οδήγησαν στη δημιουργία αυτού του πολιτικού σχήματος.

 Μεταφορικά ο Ποσειδώνας, ο Άρης και η Σελήνη "εξαναγκάστηκαν" σε μια προβληματική και απολύτως δυσαρμονική συνύπαρξη (Τ-Τετράγωνο) η οποία με όρους συμβολικής της αστρολογίας δεν μπορεί να παράξει τίποτα το πραγματικά θετικό. Το γεγονός τώρα ότι το συγκεκριμένο μεσοδιάστημα συμπίπτει στη ζωδιακή του τοποθέτηση με τον Άξονα 2ου-8ου οίκων  έχει μεγάλη και ιδιαίτερη σημασία αλλά δεν θα επιμείνω σε αυτό αφού αντιλαμβάνομαι ότι πολλοί αναγνώστες χρησιμοποιούν κάποιο σύστημα οικοθεσίας που βασίζεται στην άνιση διαίρεση των οίκων.


Όπως ίσως προσέξατε τα τετράγωνα της Σελήνης προς Άρη και Ποσειδώνα είναι προσεγγίζοντα, το Τ-Τετράγωνο γίνεται ακόμα πιο δυναμικό, κάτι που υποδηλώνει ότι με το πέρασμα του χρόνου, και καθώς η Σελήνη διασχίζει τις τελευταίες μοίρες του Ταύρου πριν εισέλθει στους Διδύμους (υπολογίστε ότι η προοδ. Σελήνη κινείται με ταχύτητα μίας μοίρας περίπου για κάθε μήνα), η προβληματικότητα αυτής της συνύπαρξης θα γίνεται όλο και πιο εμφανής δημιουργώντας όλο και πιο έντονο εκνευρισμό, σκεπτικισμό και προβληματισμό.


Ματιές στη συναστρία του Ωροσκοπίου Διακυβέρνησης Παπαδήμου με αυτό της Ελλάδας

Φίλες και φίλοι, ο διπλός χάρτης που παραθέτω στη συνέχεια περιέχει στον εσωτερικό του κύκλο το γενέθλιο ωροσκόπιο της Ελλάδας (στην εκδοχή του που θέλει τον Ωροσκόπο στην 5η μοίρα του Σκορπιού) ενώ ο εξωτερικός κύκλος περιέχει το Ωροσκόπιο της Διακυβέρνησης Παπαδήμου.
Με τους κόκκινους χαρακτήρες έχω σημειώσει τους, κατά τη γνώμη μου πάντα. βασικότερους συσχετισμούς μεταξύ των δύο χαρτών.
Ο συσχετισμός Α παρουσιάζει το Δία του γενέθλιου Ωροσκόπιου της Διακυβέρνησης Παπαδήμου στην 4η μοίρα του Ταύρου τοποθετημένο (σχεδόν) ακριβώς πάνω στην ακμή του 7ου οίκου του Ωροσκοπίου στο γενέθλιο χάρτη της Ελλάδας. Αυτή είναι μια πολύ θετική τοποθέτηση η οποία υποδηλώνει ότι η παρούσα διακυβέρνηση διασφαλίζει πράγματι κάποιου είδους οικονομική (Ταύρος) προστασία και υποστήριξη (Δίας) από τρίτους (7ος οίκος ), όπου τρίτοι εδώ νοούνται οι "εταίροι" μας στην Ευρωπαική Ένωση. Ουσιαστικά εδώ μιλάμε για τη συνέχεια της επιρροής της  διέλευσης του Δία στον πρώτο δεκανό του Ταυρου σε σύνοδο με την ακμή του 7ου  για την ίδια ακριβώς διέλευση δηλ η οποία έδωσε και τη Συμφωνία της 21ης Ιουλίου του 2011 την οποία αναλύσαμε στις αναρτήσεις υπο τους τίτλους : 

 Μια σύντομη ανάσα αισιοδοξίας απο τον "προστάτη" Δία...   και

Συμπληρώσεις και διευκρινίσεις στην ανάρτηση : " Μια σύντομη ανάσα αισιοδοξίας απο τον "προστάτη" Δία"

Ο συσχετισμός Β παρουσιάζει την επίδραση του Τ-Τετραγώνου Άρη (B2) -Σελήνης (B3) και Ποσειδώνα (B1) για το οποίο μιλήσαμε ήδη, πάνω στο γενέθλιο χάρτη της Ελλάδας. Στο σημείο Β1 μπορείτε να διαπιστώσετε τη διελεύση του Ποσειδώνα σε σύνοδο με τη γενέθλια τοποθέτηση του Ερμή (30η Υδροχόου ) στο ωροσκόπιο της Ελλάδας, μια διέλευση την επιρροή της οποίας βιώνουμε εδώ και πολύ καιρό. Για μιά πιο λεπτομέρή ανάλυση αυτής της διέλευσης μπορείτε να ανατρέξετε σε παλαιότερη ανάρτηση την οποία όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο.

Ο διελαύνων Ποσειδώνας σε σύνοδο με το γενέθλιο Ερμή και η ταυτόχρονη είσοδος του Πλούτωνα στον 3ο οίκο

Είμαι σίγουρος ότι όλοι σας  θα διαπιστώσατε το όργιο παραπληροφόρησης που συνοδεψε την «παρέλαση των υποψήφιων πρωθυπουργών» η οποία έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια των πέντε ημερών διαπραγματεύσεων μεταξύ των πολιτικών αρχηγών. Ένα πενταήμερο το οποίο συνέπεσε χρονικά με τη δημιουργία και  ολοκλήρωση της διελεύνουσας αντίθεσης Ποσειδώνα-Άρη σε όψεις με συνόδου και αντίθεσης αντίστοιχα με τον γενέθλιο Ερμή της Ελλάδας. Το κερασάκι στην «Ποσειδώνια τούρτα» βέβαια ήταν η ανακοίνωση - φωτογράφηση απο τον κ. Γιώργο Παπανδρέου του λάθους πρωθυπουργού !
Δυστυχώς, φιλες και φίλοι, η ένταση του συγκεκριμένου Τ-Τετραγώνου και η δυναμική της επίδρασης του πάνω στο γεν. Ερμή της Ελλάδας υπονοεί ότι κατάσταση αυτή θα συνεχιστεί και κατά τη διάρκεια της θητείας της παρούσας Κυβέρνησης με την παραπληροφόρηση, την αλλοίωση της πραγματικότητας, τις φήμες και την διάδoση ψευδών ειδήσεων να κυριαρχούν για αρκετούς μήνες ακόμα στο πολιτικό σκηνικό και όχι μόνο.

Ο συσχετισμός C αναφέρεται στην επίδραση του διελαύνοντος Πλούτωνα ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια περιφέρεται γύρω απο την ακμή του 3ου οίκου ερχόμενος κατά διαστήματα σε σύνοδο με το γεν. Δία της Ελλάδας. Κάποια πράγματα σχετικά με τη φύση αυτής της διελεύσης έχουν ήδη ειπωθεί σε παλαιότερη ανάρτηση εδώ : Ο διελαύνων Ποσειδώνας σε σύνοδο με το γενέθλιο Ερμή και η ταυτόχρονη είσοδος του Πλούτωνα στον 3ο οίκο. Ωατόσο, και εξαιτίας της μεγάλης σημαντικότητας αλλά και των απίστευτων συνεπειών που έχει επιφέρει στις ζωές μας η συγκεκριμένη διέλευση, νομίζω ότι θα πρέπει να της αφιερώσω μια ξεχωριστή ανάρτηση κάτι που θα κάνω κατά τη διάρκεια των επόμενων εβδομάδων.

Αυτά προς το παρόν, φίλες και φίλοι, καλό σας βράδυ.

1 comment:

Silversurfer said...

εξαιρετικό και το 2ο μέρος Ηρακλή , θα ήθελα μόνο να προσθέσω στην ερμηνεία την σελήνη ως δείκτη του λάου , επίσης η παρατήρηση σου σχετικά με την συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου είναι πολύ εύστοχη ,είμαστε στο μάτι του κυκλώνα και τα δεδομένα αλλάζουν με πολύ ταχύς ρυθμούς συνεπώς είναι πολύ πιθανό όταν έρθει η στιγμή να εφαρμοστή αυτή η συμφωνία τα γεγονότα να έχουν αλλάξει τόσο ώστε να μην το επιτρέψουν .